Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobro i Zlo - relativni ili stvarni pojmovi ...  (Pročitano 23832 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
u prirodi zivotinja je da ubijaju reci da je u prirodi covjeka da ubija je isto sto i reci da je covjek zivotinja Smile

Nemoj da vredjas zivotinje, uporedjivajuci ih sa niskim oblikom zivota kao sto je covek.

Cak se ni za tog fiktivnog Boga ne moze reci da je apsolutno dobar, jer da jeste, onda ne bi mogao da kazni gresnike. Jer je isuvise dobar  Smile
A sto se ljudi tice, barem jednom u toku svog zivota covek mora da uradi nesto lose/dobro (makar to bila i neka gresna/dobrodusna misao), samim tim on gubi tu apsolutnost.
Bog ne kaznjava ljude nego prestane da ih brani ako oni to nece e onda dodje djavolak i sjebe ti mozak
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Neko uvek mora da sere u tvoju ustu, razumes, sam pojesti kakimaki nije moguce. Zato neko drugo mora da uradi to sa tobom. Naravno Djavol Smile Smile Smile Smile Smile
Bulgakov, Bulgakov.....Bulgakov
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6555
Bog ne kaznjava ljude nego prestane da ih brani ako oni to nece e onda dodje djavolak i sjebe ti mozak

To mi nekako lici na savez izmedju Boga i Djavola. Mislim da su oni zapravo ortaci.  Smile  Smile

A ako se ne varam, kad dodje sudnji dan, Bog ce kazniti sve one koji nisu verovali u njega.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
Bog je ljudima dopustio da biraju sad da cine sta oce a kasnije da pate a sad malo da ga postuju i da vjecno uzivaju, a vjecno je dosta duze negoli 100godina ili ti ga bezbroj puta duze...inace Bog i djavo nisu nikakvi ortaci jesi li ti hriscanin uopste?? jesi li bar procitao bibliju ako jesi onda znas o cemu pricam. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6555
Nemoj biti bukvalista.
Hriscanin sam bio, vernik jesam, ali nisam religiozan  Smile

Bog je ljudima dopustio da biraju sad da cine sta oce a kasnije da pate a sad malo da ga postuju i da vjecno uzivaju

Cini mi se da sam taj deo propustio, a da li je On mozda precizirao koliko ga to treba postovati, u vremenskom smislu?  Smile
U svakom slucaju, taj ili/ili fazon, mi se uopste ne svidja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
kolko ti mislis da me zaebavas ako te bas interesuje procitaj bibliju...u sta uopste vjerujes ako nisi vise hriscanin??
ko kaze da je religiozan i da je vjernik e taj je jos i debil.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Drago mi je sto kolega Onodys i dalje hvali Bulgakova i mojega drugara Behemota.  Smile

~Raspravljate o glupostima...

Skle, imas razumitelja medju citaocima postova.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
relativni naravno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

a chak i da bog postoji - ono shto je dobro za boga ne bi moralo da bude dobro i za ljude

Taj bog o kome ti pričaš meni liči na đavola. Smile
Ali ja verujem da postoji i Bog. Smile
 Smile i   Smile nije isto za mene.

ja sam tebi vec objashnjavao ,ali to nekako ne ulazi u tvoju tvrdu glavu.Smile  ti si stvorio boga prema svom liku . dakle - ono shto je dobro za tebe ,dobro je i za tvog boga (i naravno isto vazi za zlo). ali ,shvati da ima onih koji misle mnogo drugachije nego ti - i njih njihov bog tera da ubijaju ,pale ,istrebljuju .... Smile za tebe je njihov bog djavo ,ali za njih je tvoj bog djavo ...

zamisli kako bi izgledao bog krava ili svinja ili vanzemaljaca ... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Skle svidjas mi Smile ILi,ili o tom fazonu mozes da citas od Kirkegara, a on je po meni je bio kozmicki idiot, i ako o Don Huanu lepo je pisao neto pro i kontra Smile Al taj ili/ili fatalizam je znak uzvikavanje da nesto jako nedostaje i arhaicna copor je i reagovao na taj nuzdu al sad u postpostmoderna ravnodusnoscu nece niko ili ce samosrati jos vise u ustu. A to je gorko i posle ili/ili-ja Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.