Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobri ljubavnici su oni muškarci koji umeju da slušaju  (Pročitano 15104 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6630, valjda
moja veza je, da uprostim stvari, komplikovana... ima tu ljubavi ali gde god imash vishe od dve osobe sa svojim mishljenjem nemash medjusobnog razumevanja... kompromisa ima i na kraju se sve svede na kompromose i poshtovanje integriteta i mishljenja druge osobe... razumevanje, apsolutno bez rechi, imam jedino sa svojim kompom i ortakom koga znam vec 23 godine...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
da.. pa dobro, ja recimo tako ne mogu .. meni je No.1 razumevanje.. a te igrice, tu mi se veza zavrsava na prvi nagovestaj da je neko poceo da se igra mojim osecanjima na bilo koji nacin  Smile 

ma uopste sve neizvesne situacije, kad pocinjem da se osecam nesigurno posle perioda sigurnosti, su mi znak da je nesto pocelo da se menja kod osobe i alarm da treba da sacuvam sebe, jer je moguce da pocinje period igrica ili tripova ili ko zna cega sto tera osobe da cine svoje partnere nesigurnim.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6630, valjda
pazi, pre ili kasnije dolazi do power games u svakoj vezi, to nije nuzno znak da je ta osoba prestala da te voli i takve gluposti... prosto u ljudskoj prirodi je da probaju shto vishe da izvuku za svoje dupe i da dominiraju drugom osobom... pametna zena to radi kroz krevet/sto/auto/kuhinjski elementi i kuhinju... mushkarac u vecini sluchajeva misli da drzi konce u rukama... i svi zive u harmoniji... nazalost pametne zene i mushkarci su vrste u umiranju...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
Ja realno umem da slusam, ali to sto nista ne cujem je druga stvar. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
iz mog nekog iskustva neko u vezi kalkulishe, igra power games ili shta vec... nisam josh uvek video vezu u koja se zasniva na medjusobnom razumevanju...

Iako sam pobornik zen varijante "love, peace and harmony", moram da priznam da kada pogledas sebe sa strane otkrijes strasne stvari... npr. cuveno durenje... ili "necu"  Smile

Damn.. ipak sam ljudsko bice Smile

Citat
dobar sex generalno nema veze sa emocijama vec sa rushenjem inhibicija i prepushtanju trenutku...

Teorija jednog... covece.. kako to da nazovem, znam decka samo i price... nebitno.. jednog lika iz price je da onog trenutka kada se zaljubio u svoju devojku, prestala je da mu bude seksualno zanimljiva...

E, dokaz te teorije... da emocije ubijaju seksualne porive... sam cula ...onako... sramezljivo.. vise od jednom...
Ali, kada je taj decko to izgovorio... reakcija oba pola je bila kao da je bacio bombu... Smile
Na kraju su sami sebi priznali da tu ima ... nesto...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 6630, valjda
Ono kapiram, da shto vishe upoznajesh nekog manje zelish da imash seks sa njim a vishe zelish da prichash ili radish neshto trece...  Smile

Po meni paradoksalno, shto si blizi sa nekim, imash manje seksa (bar sa tim nekim)...

Dobra stvar shto sam riba u horoskopu i po defoltu ne odbijam seks i kafu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Mislis da nam je to ... horoskopski?  Smile

Nego, verovatno rastu te neke inhibicije... "ja nju volim... ne zelim da joj radim to i to... nekako mi je draaaagaaa"...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 6630, valjda
Mislis da nam je to ... horoskopski?  Smile

Sigurno nije zbog para...  Smile Sudbina je to, jache je to od mene, eto hteo sam se boriti protiv toga, ali kad bih i to reshio onda bih bio savrshen i dosadan...  Smile (i sva ostala pravdanja svojstvena ribama kad su upitanju opijati, seks, alkohol i generalno bilo koja vrsta hedeonizma)

Nego, verovatno rastu te neke inhibicije... "ja nju volim... ne zelim da joj radim to i to... nekako mi je draaaagaaa"...

Nope, nije to...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 13:19:30 od lerr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Mora da bude... jer... vecina zena i muskaraca nisu sposobni da po citavu noc razgovaraju... inteligentno... Smiley))
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 6630, valjda
Aha, ako pod razgovorom smatrash trenutke otvaranja usta sa rechenicama tipa:
-Da...
-Nemam pojma...
-Nije valjda...
-Necu
-Hocu...
-Slusham te (uz automatsko ponavljanje 10 minuta razgovora kao tivo, ali bez ijedne registrovane rechi...

Onda da, verovatno je razgovor u pitanju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.