Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 00:31:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Добри и лоши злочини  (Pročitano 25069 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Dovoljno je reći volim Srbiju, onoliku kolika je. I da, ja želim najbolje sebi i svojoj porodici, prvenstveno, pa onda prosperitet države i sunarodnika. Možda je to egoistički, možda zapadnjački, ali govorim potpuno iskreno.

I ne bih ja nikom davao ništa, već ne tražim ono što odavno nije naše. Znaš, kad ti nekom prodaš vinograd, ne može tvoj unuk da dođe sa pričom "to je moja dedovina". Nije. To je tvoj deda izgubio (ili prodao, svejedno). Takva ti je priča sa Dubrovnikom, pa čak i sa Kosovom.

Sva sreca da vas je samo 5%,to je tvoje pravo,takvih kao što si ti ima svaka država i veruj mi sa takvim se niko ne ponosi,da neidem dalje jer nije mi stil da vredjam bilo koga!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Dovoljno je reći volim Srbiju, onoliku kolika je. I da, ja želim najbolje sebi i svojoj porodici, prvenstveno, pa onda prosperitet države i sunarodnika. Možda je to egoistički, možda zapadnjački, ali govorim potpuno iskreno.

I ne bih ja nikom davao ništa, već ne tražim ono što odavno nije naše. Znaš, kad ti nekom prodaš vinograd, ne može tvoj unuk da dođe sa pričom "to je moja dedovina". Nije. To je tvoj deda izgubio (ili prodao, svejedno). Takva ti je priča sa Dubrovnikom, pa čak i sa Kosovom.

Sva sreca da vas je samo 5%,to je tvoje pravo,takvih kao što si ti ima svaka država i veruj mi sa takvim se niko ne ponosi,da neidem dalje jer nije mi stil da vredjam bilo koga!

Koliko nas ima, a koliko vas, to ćemo videti kada se bude vršila mobilizacija za odbranu srpskog Kosova. Tad ćemo da se prebrojimo, koliko ima dobrovoljaca (takvih koji razmišljaju kao ti). Veruj mi da ćeš biti iznenađen. Čak šokiran. Nisu ni Srbi više ovce za klanje. Prošlo je vreme kad su Srbi išli u sigurnu smrt i poraze, kao stoka na putu do klanice. Sad i Srbi počeli da razmišljaju svojom glavom.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 15:50:09 od zemunac2 »
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Koliko nas ima, a koliko vas, to ćemo videti kada se bude vršila mobilizacija za odbranu srpskog Kosova. Tad ćemo da se prebrojimo, koliko ima dobrovoljaca (takvih koji razmišljaju kao ti). Veruj mi da ćeš biti iznenađen. Čak šokiran. Nisu ni Srbi više ovce za klanje. Prošlo je vreme kad su Srbi išli u sigurnu smrt i poraze, kao stoka na putu do klanice. Sad i Srbi počeli da razmišljaju svojom glavom.
Svašta!Dali ti uopšte znaš šta pricaš,ili smo onko pišeš tek da se razlikuješ od drugih,takvih 5% kao što si ti i nezaslužuju ništa drugo do porugu,kakvo klanje,kakav rat?Decko neidi ovih dana na sunce ne cini ti dobro!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat

Rinaka, pobogu jesi ti bogom dan da ovde govoriš u ime svih?

Ne kapiram ljude koji imaju mesijansko-komesarski kompleks, žive u ubeđenju da imaju misiju da govore u ime naroda a onoga s kim se ne slažu odmah proglašavaju statističkom greškom.

« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 16:04:22 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Svašta!Dali ti uopšte znaš šta pricaš,ili smo onko pišeš tek da se razlikuješ od drugih,takvih 5% kao što si ti i nezaslužuju ništa drugo do porugu,kakvo klanje,kakav rat?Decko neidi ovih dana na sunce ne cini ti dobro!

Ja ti kažem da je svakim danom sve više Srba koji razmišljaju racionalno i pragmatično.
I biće ih sve više, jer svaka mlada generacija koja dolazi je sve manje i manje opterećena raznim istorijskim mitovima i junačkim narodnim pesmama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ja ti kažem da je svakim danom sve više Srba koji razmišljaju racionalno i pragmatično.
I biće ih sve više, jer svaka mlada generacija koja dolazi je sve manje i manje opterećena raznim istorijskim mitovima i junačkim narodnim pesmama.
Takvi se u narodu nazivaju izrodi i izdajice!

danilobg a tebe jeli tebe neko nešto pitao?Ti si ocigledno patriota Al Hrvatski i svaka ti cast,samo mojne meni da objašnjavaš kako su ove moje izdajice demokrate i patrote,oni jesu statisticke greške i zlo koje treba da se iskoreni,da nebi trovali i rovarili po Srbiji,kod vas su dobro došlle takve mesije,imali ste ih uvek imate ih i sada preobucene u katolicku i islamsku veru bivše Srpske izdajice,poltrone i ulizice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Rinaka, rinaka...ponašaš se kao komesar OZNE u kožnom mantilu na prekom sudu `45-te. Još bi ubijao neistomišljenike i pravio bratoubilački rat..Obrati pažnju na rečnik  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 16:20:47 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Rinaka, rinaka...ponašaš se kao komesar OZNE u kožnom mantilu na prekom sudu `45-te. Još bi ubijao neistomišljenike i pravio bratoubilački rat..Obrati pažnju na rečnik 
Ja bih ubijao,i još da obratim pažnju ja na recnik! Smile
Slušaj Kroata odjebi od mene,nivo tvog obracanja meni je u najmanju ruku pun decijih bedastoca!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat

Takvi se u narodu nazivaju izrodi i izdajice!

Možda, ali znaj da penzioneri polako umiru, a mlada srpska generacija koja tek stupa na životnu scenu ne daje ni 5 para na istorijske mitove i zavete, već razmišljaju kako da kupe što bolji auto, što bolji stan ili kuću, gde će da se provode ovog leta, dal' u Grčkoj il' na Azurnoj obali itd. Jebe se njima za fikcije i demagogiju radikalskih jajara i grebatora.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Možda, ali znaj da penzioneri polako umiru, a mlada srpska generacija koja tek stupa na životnu scenu ne daje ni 5 para na istorijske mitove i zavete, već razmišljaju kako da kupe što bolji auto, što bolji stan ili kuću, gde će da se provode ovog leta, dal' u Grčkoj il' na Azurnoj obali itd. Jebe se njima za fikcije i demagogiju radikalskih jajara i grebatora.
Nadam se da si cuo za onu poslovicu cega  se "pametan stidi budala se ponosi"
Znam da ima tvojih 5% istomišljenika,vi ste statisticka greška!A taj sarkazam o penzionerima i omladini samo ti razumeš,jel ova omladina što živi virtuelni život,što mesto da izadje napolje i da se bavi sportom,da juri za devojkama sedi kod kuce i zamišlja da živi,e pa braca bolje žive oni penzioneri što igraju šaha na Kalemegdanu od takve nazovimo omladine!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 00:31:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.