Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 22:33:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Добри и лоши злочини  (Pročitano 25436 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ Crowz

pratim hrvatske forume. Garantujem ti da se oni pljuju međusobno više nego mi ovde.
Tamo proustaše (HSP) i HDZ-ovci nazivaju Mesića srpskim ciganinom, a SDP-ovci Sanadera zovu vlajom (vlahom) itd.

Ovo jednostavno nije tacno. Veruj mi da ne pratis hrvatske i muslimanske forume kao ja. Pogledaj to sto sam ti boldirao u citatu. Oni kazu: "Ne budite srpska stoka..." jel tako? Hrvati zovu slovence "Alpskim srbima". Znaci srbi su ta stoka i sve negativno u Evropi. Kod nas je drugacija situacija. Ja ako kazem da volim srbiju, ti ces reci: "Aha, evo jos jednog koji bi ratovao i klao..."

Napravi razliku izmedju njih i nas.

Pa, šta to govori o njima, kad oni svog najboljeg državnika (Mesića), koji im je doneo nezavisnost posle "tisuću" godina nazivaju srpskim ciganinom. To ne govori ništa ni o nama, ni o ciganima, već o Hrvatima. Ko su i kakvi su.

Ako mi kažeš da voliš Srbiju, ja ću reći super, volim je i ja. Ako mi kažeš volim "srpski" Dubrovnik, "srpski" Ohrid itd, ja ću reći upravo ono gore navedeno.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Ako je suština srpstva ono što ti zastupaš, i ako je Srbin obrezani Nemanja Kusturica, evo ja prihvatam da sam antisrbin. Šta ćeš, ja sam veliki protivnik velikosrpske ideologije, koja je donela samo zlo prvenstveno Srbima, a u manjoj meri i ostalim narodima na ovim prostorima.

Ovim si rekao sve o sebi!

Imas i kontradiktornosti u komunikaciji.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 16:28:15 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Ako je suština srpstva ono što ti zastupaš, i ako je Srbin obrezani Nemanja Kusturica, evo ja prihvatam da sam antisrbin. Šta ćeš, ja sam veliki protivnik velikosrpske ideologije, koja je donela samo zlo prvenstveno Srbima, a u manjoj meri i ostalim narodima na ovim prostorima.

Ovim si rekao sve o sebi!

Ovim sam rekao sve o tebi i tvojim istomišljenicima, nisam ni očekivao da ćeš ti shvatiti šta sam napisao u toj rečenici.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Da, da visoka filosofija...
Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ Promašeni

Kaži ti meni, zašto je SPC spremna da Makedoncima prizna crkvenu autonomiju, ali pod uslovom da se u nazivu crkve nikako ne sme koristiti reč makedonska ili Makedonija.
Šta to znači?
Čak su Makedonci nudili kompromis, da se crkva zove "Makedonska Ohridska Arhiepiskopija". Oni su bili spremni da prihvate patrijarha Pavla i autonomiju u okviru SPC, pod uslovom da se zna da se radi o makedonskoj crkvi. To je odbijeno od strane SPC. Zašto?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Ovim sam rekao sve o tebi i tvojim istomišljenicima, nisam ni očekivao da ćeš ti shvatiti šta sam napisao u toj rečenici.
Jasno nam je da tebi ne moze da bude jasno kako je neko kao Kusturica postao Srbin. Pogledaj bar neku dobru stranu u tome sto je Kusturica uradio a ne samo da teras kontru........ne volis ga zbog ljudskih osobina ili zato sto je obrezan? Vratio se veri svojih predaka, ko ne zeli to da uradi ne mora, a ko zeli "dobrodosao nazad Srbine" ma kakvo licno misljenje ja imam o njemu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
...misljenja su razlicita ali nista nema gore nego pljuvati po svom narodu. Hrvati i muslimani su po tom pitanju zaista mnogo bolji od Srba.

И то заиста јесте жалосно... али тако је...

Што се индоктринације земунац тиче, ти си управо гадно увредио Данила (додуше мени је одавно јасно да је термин национална свест за њега крајње мистичан). Видиш, постоје и Американци који подсећају на употребу ових атомских бомби и на лоше ствари које су Американци чинили/чине. А с друге стране, ни на једној теми, ни у једном посту ниси могао да прочиташ не осуду, него било какву критику од стране споменутог што се тиче америчких акција.  Smile

Потурица гори од Турчина - Данило гори од Американца.  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
nije velika srbija donela srbima nista lose.........jugoslavija je!!!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
nije velika srbija donela srbima nista lose.........jugoslavija je!!!

Razmisli ponovo, pune su masovne grobnice Srba od Kajmakčalana i Soluna do Like, Banije i Korduna. Šta misliš zašto?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Земунац је у праву. Још у Првом светском рату је требало да станемо на страну Немаца, убедимо Русе да нам се придруже и поставимо само један услов - да се свет реши геноцидног енглеског народа за сва времена...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 22:33:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.