Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:45:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Добри и лоши злочини  (Pročitano 25645 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Ma, hajde molim te. Kakav Nemanja, taj čovek je alkoholičar i izdajnik svoga naroda.
Što ne ode u Sarajevo da poseti braću i sestre, amidže, daidže itd. Kupio ga Milošević za pare, kad su njegovi rođaci ginuli u Sarajevu, on je ovde snimao "Underground".

Pride što mrzim njegove ciganske filmove, jedini film koji nešto vredi je "Otac na službenom putu", sve ostalo čista ciganlija.

Kog naroda je "izdajnik" ko?
Vide se tvoji stavovi i da nisi neutralan.
Ja ti kazem sve se da dovesti na svoje mesto, nece biti potrebno mnogo vremena.

Secas se one tvoje "pametne" ideje sa DNK, na onoj temi.
Pa ovi ljudi imaju taj DNK kao "ti" i ja!
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
BlackBerry bold
Citat
Negde sam čitao da je čukundeda Hašima Tačija bio Srbin i da se zvao Čitaković, a onda je prvo promenio veru (primio islam), a posle su se njegovi potomci potpuno albanizovali i promernili prezime u Čitaku, a onda u Tači (Thaqi). I opet isto pitanje, ako je tačno ovo Tačijevo poreklo, ko će njemu da objasni da je on Srbin. Pa, nema šanse.
da nisi mozda pomesao sa rahmetli ademom jasarijem hasima tacija?
jasarijev cukundeda je bio srbin-jasarevic, a ta familja vodi poreklo jos iz srednjeg veka! ucestvovali su i u kosovskom boju!
ima jos sličnih slucajeva!

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Ma, hajde molim te. Kakav Nemanja, taj čovek je alkoholičar i izdajnik svoga naroda.
Što ne ode u Sarajevo da poseti braću i sestre, amidže, daidže itd. Kupio ga Milošević za pare, kad su njegovi rođaci ginuli u Sarajevu, on je ovde snimao "Underground".

Pride što mrzim njegove ciganske filmove, jedini film koji nešto vredi je "Otac na službenom putu", sve ostalo čista ciganlija.

Kog naroda je "izdajnik" ko?
Vide se tvoji stavovi i da nisi neutralan.
Ja ti kazem sve se da dovesti na svoje mesto, nece biti potrebno mnogo vremena.

Secas se one tvoje "pametne" ideje sa DNK, na onoj temi.
Pa ovi ljudi imaju taj DNK kao "ti" i ja!

Da, i šta onda? Pripadnost naciji je individualni osećaj, tu ne pomaže ni DNK.

Pevač Keba smatra da pripada srpskom narodu i tako se izjašnjava, a svi znamo da je Cigan. I to će dokazati njegov DNK (da je Cigan). Nema od toga vajde.

Kusturica je izdajnik svog naroda, eno zovu ga da obiđe teško bolesnog amidžu
(strica) u Sarajevu. Što ne ode u svoje rodno Sarajevo da obiđe svoju brojnu rodbinu i prijatelje. Koga Kusturica ima bliskog rođaka u Srbiji (osim sina)?
Nemoj da si naivan, čovek je ispao najveće moguće govno. Prodao se za Miloševićeve pare, to ti je ono što kažu naše narodne pesme "prodao veru za večeru". Izdajnik.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Ni ja nesto ne mirisem Kusturicu, ide mi na jaja. Slazem se i za filmove, ni njih ne gotivim. Zbog njegove
opsesije Ciganima nas polu-svet napolju gleda kao Cigane. Posle dodje stranac u Beograd i kaze "jao pa vi
niste crni". Kreten, i taj glupi stranac i Kusturica........mada eto jedino pametno od njega sto se vratio
veri svojih pra-predaka...........
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 03:06:38 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
"prodao veru za večeru". Izdajnik.

"prodao veru za veceru" to su ucinili njegovi predci.

Osudjujes sve sto je Srpsko.

Ideja o DNK, je tvoja ideja i lepo je sve stavljeno pod navodnike sta treba da bude pod navodnicima.

Ovim sada postom si prikazao najnizi oblik mrznje prema Srbima.

Za Milosevica nemam sta da kazem jer ga nisam nikada voleo.
Samo kupiti Kusturicu koji je imao svoju afirmaciju...strasno....u velikoj si zabludi.

Usput, naisao sam na jos jednog takvog izdajnika svog naroda koji zivi u inostranstvu.
Sreli smo se u trecoj zemlji na odmoru...
I kaze da je cela njegova porodica takva...inace po tvome je izdajica Bosnjackog naroda nastalog devedesetih godina dvadesetog veka.

« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 03:41:48 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
"prodao veru za večeru". Izdajnik.

"prodao veru za veceru" to su ucinili njegovi pretci.

Osudjujes sve sto je Srpsko.

Ideja o DNK, je tvoja ideja i lepo je sve stavljeno pod navodnike sta treba da bude pod navodnicima.

Ovim sada postom si prikazao najnizi oblik mrznje prema Srbima.

Za Milosevica nemam sta da kazem jer ga nisam nikada voleo.
Samo kupiti Kusturicu koji je imao svoju afirmaciju...strasno....u velikoj si zabludi.

Usput, naisao sam na jos jednog takvog izdajnika svog naroda koji zivi u inostranstvu.
Sreli smo se u trecoj zemlji na odmoru...
I kaze da je cela njegova porodica takva...inace po tvome je izdajica Bosnjackog naroda nastalog devedesetih godina dvadesetog veka.

Ti nisi shvatio temu oko DNK. Svrha teme je bila da se vidi razlika između "istorije" i nauke tj. da se genetikom može tačnije i preciznije utvrditi poreklo naroda nego oslanjajući se na istorijske izvore, često nepouzdane i neobjektivne. Konkretno se tamo vidi da je npr. srpski narod istog porekla sa Šveđanima, a ne sa Rusima.

Sada, što se tiče srpstva, moje i tvoje srpstvo je nebo i zemlja.

Samo se ti uzdaj u "Srbe" kao što je Kusturica, nećeš daleko dogurati. Ostaćeš zarobljen u srednjevekovnim vizijama Velike Srbije iz doba Cara Dušana + Bosna + Dubrovnik itd. To nije srpstvo, to je fantazija daleko od realnosti.
Realnost je kad izađeš na ulicu npr. u Dubrovniku pa vidiš da tamo preziru i mrze sve što je srpsko, upravo zbog ljudi koji imaju slično mišljenje kao i ti. Istu tu mržnju ćeš osetiti i u Sarajevu, Skoplju itd.

Moje srpstvo je zasnovano isključivo na realnosti, a ne na halucinacijama i fantazijama.

Meni se ne pričinjavaju Srbi tamo gde ih odavno više nema (iz raznih razloga) i ne tražim ništa tuđe, ovde prvenstveno mislim na tuđu teritoriju. Ja Srbiju vidim onoliku kolika ona zaista jeste, i razmišljam kako da se na toj zemlji poboljša moj život (prvenstveno) a potom i napredak cele države.
A ne da ja fantaziram o povratku "zalutalog" Dubrovnika u okrilje "majčice" Srbije, dok mi se šiptari kote po Vranju i planiraju da zauzmu Niš, pa će biti za 20 godina "kuku majko, što me rodi, Vatikan i masoni oteše nam celu južnu Srbiju". Razmisli o tome, racionalno, ako možeš, pa ćemo da nastavimo sutra.

Laku noć, lepo sanjaj  Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Nema tu nikakvog humanizma, jednostavno se amerima žurilo da što pre okončaju rat na Pacifiku, pa su upotrebili sve što su imali u svom arsenalu.
Drugo, glupo je sada glumatati humaniste i žaliti japanske civile, kad je svakom jasno da bi Japan takođe iskoristio atomske bombe, da su njihovi naučnici prvi osvojili tehnologiju za proizvodnju istih.

Ајде да завршимо са Јапаном.
Катастрофални су злочини које у чинили Јапанци по Азији. Као што је и бацање 2 атомске бомбе на градове препуне цивилима.
Зашто овде нико не види као могућност да САД понуде капитулацију Јапану и да им запрете бомбардовањем војних комплекса ?! Ако одбију војска добије по п....ако одбију опет, опет војска добије по њушци...
Али јасно је као дан да су садашњи силоватељи планете хтели да испробају ново оружје над цивилима и градским подручјима, што је невероватан злочин!

Земунац, што се тиче Дубровника. Слажемо се да је хрватизован. Ту видим нашу грешку пре свега као и огроман утицај Ватикана и католичке цркве уопште.
Јасно је међутим, да је тај народ српског порекла. На почетку прихвата католичанство и живи самостално кроз историју. Али то не мења њихово порекло. Могу да дођу Марсовци и да их индоктринишу да су они у ствари Марсовци. Схваташ поенту?
Битна је историјска истина, а то је да је то становништво српског порекла. Хоћу да кажем да индоктринација може да иде и у супротном смеру. Само би овога пута била историјски исправна. Smile

Pa, da završimo sa Japanom. Naravno da su ameri isprobali dejstvo atomskih bombi u realnom ratnom okruženju. Pa normalno, nisu valjda napravili atomske bombe da bi ih držali u muzeju. Uzgred, "projekat Menhetn" je koštao 2 milijarde tadašnjih dolara, što je ogromna cifra preračunato u današnje dolare.
Ali, postavimo problem obrnuto. Japan je sredinom 1945. godine imao 188 divizija (5,5 miliona vojnika), šta misliš da se rat produžio još godinu dana, koliko bi još miliona civila masakrirali Japanci u Kini, Indoneziji i Indokini (Tajland, Laos, Vijetnam, Malezija itd.) Da ne govorimo o američkim poginulim vojnicima. Znaš li da je prema računici generala Daglasa Markartura za kopnenu invaziju Japana trebalo bar 1 milion američkih vojnika, uz procenjene gubitke od najmanje 30% u ljudstvu i 50% u tehnici.
...

Могли су и да баце бомбу на неко јапанско острвце, па и другу, трећу... А не да збришу онолике цивиле. Мислим да би Јапанци схватили поенту.

Узгред, ко неће да буде Србин, не мора. Такви нам не требају. А ко хоће добро је дошао. Немања се вратио матичном народу. Није никакав издајник.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

Laku noć, lepo sanjaj  Smile

Ja sam bio na spavanjau uveliko.

Tako da nisam bio tu da ti odvratim..laku noc...

Napisao si najpametnije stvari...

Svoje dajemo, nase necemo!

Sta se tice Albanaca u Nis, pa i u Ameriku pristizu stalno stranci...
To se da regulirati kao sto su Bugari sa Turcima (svojom manjinom) devedesetih godina dvadesetog veka, jako "slicno" su postupili i Hrvati sa Srbima...

Tako da tu nema brige za te manjine koje hoce da zive na teritoriji Srbije samo se oslonimo na tvoje U.N!
 Smile

Nemoj ti da mi pricas gde ko, kako gleda na Srbe!
Bas si neki dusebriznik Srbije!
Pogotovo si veliki dusebriznik kada je upitanju Kusturica!

DNK analiza ti je negde omanula.  Smile

« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 10:11:55 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Pa, da završimo sa Japanom. Naravno da su ameri isprobali dejstvo atomskih bombi u realnom ratnom okruženju. Pa normalno, nisu valjda napravili atomske bombe da bi ih držali u muzeju. Uzgred, "projekat Menhetn" je koštao 2 milijarde tadašnjih dolara, što je ogromna cifra preračunato u današnje dolare.
Ali, postavimo problem obrnuto. Japan je sredinom 1945. godine imao 188 divizija (5,5 miliona vojnika), šta misliš da se rat produžio još godinu dana, koliko bi još miliona civila masakrirali Japanci u Kini, Indoneziji i Indokini (Tajland, Laos, Vijetnam, Malezija itd.) Da ne govorimo o američkim poginulim vojnicima. Znaš li da je prema računici generala Daglasa Markartura za kopnenu invaziju Japana trebalo bar 1 milion američkih vojnika, uz procenjene gubitke od najmanje 30% u ljudstvu i 50% u tehnici.

Što se tiče Dubrovnika, gotovo je, asimilacija (kroatizacija) je davno završena, apsolutno je glupo razmišljati o "srpskom" Dubrovniku u današnje vreme. Srpstvo Dubrovnika (u nacionalnom smislu) je nestalo još u srednjem veku, uz par izuzetaka u XIX veku. Evo, spomenuli smo Meda Pucića koji se smatrao Srbinom, ali njegov rođeni brat je bio Niko Pucić, zastupnik u Hrvatskom Saboru i smatrao se Hrvatom. Razumeš šta hoću da kažem.

САД је могао да баци атомке на војне јединице и имао би исти ако не и већи ефекат. Бацити на цивиле чисто да би се видело како ће да се распадају од радијације следећих 100 година је злочин и болештина ума.
Немојте ви мени о оправданости и о цифрама могућих жртава...све ја то знам.

Као што рекох за Дубровник, индоктринација може ићи и у супротном смеру и била би историјски тачна и оправдана.

Citat
Realnost je kad izađeš na ulicu npr. u Dubrovniku pa vidiš da tamo preziru i mrze sve što je srpsko, upravo zbog ljudi koji imaju slično mišljenje kao i ti. Istu tu mržnju ćeš osetiti i u Sarajevu, Skoplju itd.

Ово за Скопје ти је највећа глупост. Вероватно још један део теорије да су Македонци мешавина Турака, Бугара и цигана.

Углавном, наша држава није способна да задржи своје границе а камоли да размишља о индоктринацији и ширењу.
За сада сам става да ко се не осећа Србином он то и није.

Не знам само земунац зашто прихваташ иницијативе других народа и историјске неправде, а неке могуће српске иницијативе одбацујеш?!

Кад дође време за то српски народ ће морати да се бави тим стварима. Тако опстају народи!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja neznam sta se vise backate oko tog Dubrovnika...on je bio i ostao Hrvatski,a Promaseni otidji kako ti je Zemunac rekao i prosetaj pa reci da si Srbin,i najbolje otidji onda jos u onaj muzeum koji dokumentira napad na taj isti grad i sve ce ti biti jasno....
Mastate covijece o stvarima koji nisu stvarne i moguce...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:45:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.