Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Добре, лоше и бесне мајке  (Pročitano 3070 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Сабин Салмон, председница удружења Солидарне жене, подржала је тезе Елизабет Бадентер и изнела пример из свог радног искуства. Она је забринута што је протекле две године, посећујући француске школе, често сретала девојчице које су желеле да буду домаћице кад порасту, остану код куће и брину се о породици. То је „забрињавајући индикатор”, рекла је.

naravno da je za jevrejku salmon to veoma zabrinjavajuci faktor  Smile

cela postavka feminizma (u potpunosti jevrejske kreacije) je da je prosto sramotno da zena bude majka i da joj materinstvo bude na prvom mestu . jednostavno , alo u zeni josh uvek postoji zdrav majcinski instikt , onda za njen narod ima shanse . ako se taj instinkt unishti , taj narod je vec izgubio bitku  Smile .

Prema podacima izraelskog biroa za statistiku stvari stoje ovako:
CBS figures show that the average Jewish family size has increased, from 2.8 children per household in 2008 to 2.96 in 2009. In the Muslim community, the average number of children per mother was 3.84 in 2009, a fall from the previous two years when it had reached 3.97 children per household. Among Christian families the average number of children was down to 2.11 in 2008.

Prema tome dok se Jevreji i Muslimani utrkuju ko će imati više djece, broj hrišćanske djece je sve manji. Nije problem u njima, nego u nama.

A što se savršenih žena tiče:
- žena mora biti uspješna na poslu, odgovorna, sposobna, strpljiva, vrijedna...
- obrazovana, samostalna, elokvetna, šarmantna, duhovita, zavodljiva...
- mora biti dobra u krevetu,
- dobra domaćica, kuća da joj je uvijek spremna, a ručak na stolu
- mora biti dobra majka, uvijek spremna da ide na roditeljski, da sluša i pomaže svoju djecu, da joj ona uvijek budu prva i najvažnija, mora da zna gdje su, šta su, šta rade, šta misle, s kim se druže, šta ih muči...

Od žene se očekuje da odradi 8-9 sati na poslu i isto toliko u kući, a za muškarce je dovoljno da samo postoje.

To je ljudi nerealno. Možda 10% žena može sve to, ali onda shvate da ako već mogu sve to onda im ič ne treba muškarac.
A ako ne mogu sve ovo, onda padaju u depresiju, misle da su promašaj i odlučuju se da probaju da se ostvare samo u jednom dijelu ili kao domaćice ili kao poslovne žene.
Za ženu nije zdravo ni jedno ni drugo.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Od žene se očekuje da odradi 8-9 sati na poslu i isto toliko u kući, a za muškarce je dovoljno da samo postoje.
Sve bi to bilo tacno da muskarac ne postoji uopste Smile Ne shvati me pogresno posto ima i takvih slucajeva ali muskarac takodje ima posao i mora da pomaze po kuci pa mu dodje na isto tj na cistu podelu poslova i obaveza izmedju dvoje ljudi
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat

Haha, ma to je nekad bilo...sada je obrnuto i meni se bas dopada novo stanje  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2011, 12:46:27 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Citat
Sve bi to bilo tacno da muskarac ne postoji uopste Smile Ne shvati me pogresno posto ima i takvih slucajeva ali muskarac takodje ima posao i mora da pomaze po kuci pa mu dodje na isto tj na cistu podelu poslova i obaveza izmedju dvoje ljudi

Tako je... kad-tad se pokvari ves masina Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
Ima i takvih slucajeva...izgori nesto Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
dobra, losa ili besna...

pa sad zavisi ko gleda...koji su parametri?
sa gledista deteta mogu da budem losa...sa mog gledista mogu da budem i besna.

sto se vaspitanja tice...ja sam veci autoritet od mog muza, ja se odricem posla i ostajem kuci zbog njih.
ne bih mogla da budem na poslu a da On brine o deci ceo dan. to sve nekako...mora da prodje kroz moje ruke..da ja sve vidim ...moram da imam kontrolu nad situacijom.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Citat
mora da prodje kroz moje ruke

Ne samo kroz tvoje, nego je uvek pozeljno da majka vaspitava dete Smile

A dok si klinac, tipa 5,6,7 godina i majka te uvek tuce... u tom dobu ces uvek misliti da ti je majka losa ili besna... u stvari, besna u datom trenutku jeste ali nije losa.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Da sam zeleo idealnu majku dobio bih istu ovu koja me je rodila Wink

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
mora da prodje kroz moje ruke

Ne samo kroz tvoje, nego je uvek pozeljno da majka vaspitava dete Smile

A dok si klinac, tipa 5,6,7 godina i majka te uvek tuce... u tom dobu ces uvek misliti da ti je majka losa ili besna... u stvari, besna u datom trenutku jeste ali nije losa.

pa jbg...nekad moras biti i besan...kad stavis novi beli stolnjak za bozic i kad on svojim trcanjem prospe flasu crnog vina...onda ne znam stvarno ko ne bi bio besan.
nisam besna za neke...smesne stvari..ne histerisem, trudim se da uspostavim neki prijateljski odnos. prica mi sve. vidim ima poverenja u mene.

zabranjujem tako...kojesta...ultru sam skroz izbrisala...ali opet demokratski pitam sta bi on to zeleo.

a sto se tice ..ko ce ih podizati. smatram da sam pomalo i bezobrazna sa svojim misljenjem da moj muz to ne bi odradio kako treba. koliko je dece podigao bas tata? mnogo...pa im nista nije falilo niti nedostajalo. tate su i kuvale, i prale i oblacile.
sad..sve... kako ko ima posao, kako se organizuju.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Citat
onda ne znam stvarno ko ne bi bio besan.

moja majka Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.