Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:41:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobra žena nekad i sad,iz oba ugla  (Pročitano 46319 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Pa da popijes umereno, i veselis se uz muziku i lepe devojke.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
[/img]

Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung Galaxy S lll
Ovakva se cuva zena...htjede pesnik reci... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Iskreno, mrzim ovakve ucene...

Manje-vise sve je u zivotu zamenjivo, a posebno zene koje se precenjuju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Iskreno, mrzim ovakve ucene...

Da je drugačije, ne bi valjalo.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
gledajte jucerasnji Agape.. kakva je to bila sjajna emisija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61

Meni je to fascinantno kod svih ljudi. Jedna moja drugarica je prosecno lepa(ono, nista posebno ni lepa ni zgodna), faks skoro pa batalila i po ceo dan sedi kuci i nista ne radi osim slusanja muzike i sredjivanja po kuci. Al eto, ona za sebe misli da je mnogo super. Ono, predivna, prepametna, i da zasluzuje najbolje(Adonis momke koji ce u nju da gledaju kao u Boga, super posao na kome nece morati da se pretrze previse(jer zaboga, ne moze Smile ) itd.) Fina je osoba(zato se i druzimo) i covek i i treba da ceni sebe(donekle), ali preteruje sa svojom Ego stranom.

Htedoh reci, ne shvatam takve ljude. Razumeo bih da si zaista postigao nesto u zivotu(zavrsio faks, nasao super posao, imao porodicu(zenu, muza, decu), imao pare, imao neki sarm iliti harizmu(u smislu lepote ili pak price) itd.) pa da imas na osnovu cega da imas taj Ego trip ali da budes nista posebno i da smatras da si uhvatio Boga za onu stvar, to zaista ne razumem. A takve kada spuca realnost, takvi se tesko podizu. Jednokratna karta za dobrog psihijatra...

A i slazem se, svi smo zameljivi. Niko od nas nije nista posebno, a posebno kada je rec o ljubavnim odnosima. Ono sto se desi bilo kome od nas(da ga neko prevari, ostavi itd.) moze da se desi i nekome ko je ful paket i ima sve(izgled, pamet, pare). Zato je bolje biti malo "down to earth" pa uvek raditi na sebi a shvatiti da se neke stvari kao sto je ljubav zasluzuju i da i na njima treba itekako raditi. I naravno gledati neke stvari kako ne bi ispalo ono "Ja sam super al nalazim samo idiote".
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Citat
ali da budes nista posebno i da smatras da si uhvatio Boga za onu stvar, to zaista ne razumem

ti onda ne razumes vecinu populacije planete Zemlje..

Citat
Razumeo bih da si zaista postigao nesto u zivotu(zavrsio faks, nasao super posao, imao porodicu(zenu, muza, decu), imao pare, imao neki sarm iliti harizmu(u smislu lepote ili pak price) itd.) pa da imas na osnovu cega da imas taj Ego trip

dakle postizanje necega u zivotu je faks, super posao, porodica, zena deca, imanje para, sarma ili harizme, lepote..
dakle po tebi ljudi koji nemaju faks, super posao, porodicu, pare sarm i harizmu nikad nisu postigli nista u zivotu i njehovo postojanej je zanemarljivo, oni nemaju prava da cene sebe i da smatraju da su bolji od nekih drugih ..

i ponovo.. cuveno licemerje - mislim o njoj da je takva i takva, ali boze, pa mi se druzimo jer ona je fina osoba  Smile
ja se druzim sa njom jer je fina, a ona u stvari nije postigla nista u zivotu, misli da je mnogo super, zamisli kako se usudjeuje da zeli da neko u nju gleda kao u Boga  Smile odakle joj pravod a zeli da je neko voli i ceni, kad ona to nicim nije zasluzila  Smile zamisli ona zeli dobar posao, dobro placen, ali da ne mora da se ubija od posla.. zamisli TO ej! Ona i jos 6 milijardi  Smile Smile

pa jos si joj predvideo i psihijatra u buducnosti .. ti si zaista dobar prijatelj toj devojci .. pored tebe sta ce joj neprijatelji  Smile "takvi se tesko podizu".. podici ce se ona, ima tebe da joj se nadjes kad joj bude tesko u zivotu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Citat
ti onda ne razumes vecinu populacije planete Zemlje..
Ne razumem na osnovu cega imaju takvo misljenje o sebi.

Citat
dakle postizanje necega u zivotu je faks, super posao, porodica, zena deca, imanje para, sarma ili harizme, lepote..
dakle po tebi ljudi koji nemaju faks, super posao, porodicu, pare sarm i harizmu nikad nisu postigli nista u zivotu i njehovo postojanej je zanemarljivo, oni nemaju prava da cene sebe i da smatraju da su bolji od nekih drugih ..
Imaju pravo da cene sebe(rekoh da svako i treba da ceni sebe zbog necega). Ono sto nemaju pravo je da misle da su bilo sta ekstra.

I ne, nisam rekao da nisu ljudi, samo da trebaju biti "down to earth" sa nekim stvarima.

Citat
i ponovo.. cuveno licemerje - mislim o njoj da je takva i takva, ali boze, pa mi se druzimo jer ona je fina osoba
Jeste fina osoba, samo sto ima Ego trip. To sam joj i rekao u lice kada smo pricali o nekim stvarima. Kada se ne bih druzio sa osobama koje imaju one vrline koje ne cenim(u smislu da imaju neku vrlinu koju ne cenim, ne da budu losi ljudi puni istih) ne bi mi ostalo prijatelja ni za lek. Svako od nas ima i vrline i mane, samo sto ljudi zaboravljaju da vagaju pa se fokusiraju na samo dobro ili samo lose.

Citat
odakle joj pravod a zeli da je neko voli i ceni, kad ona to nicim nije zasluzila   zamisli ona zeli dobar posao, dobro placen, ali da ne mora da se ubija od posla.. zamisli TO ej! Ona i jos 6 milijardi 
Ljubav se zasluzuje, kao i posao. Ako hoces posao radi na tome, ako hoces ljubav radi na tome. Nemoj ocekivati da ti je nesto dato samo zato sto si nesto posebno, nego izadji, pokazi ljudima da treba da te cene i vole. Zasto bi mene iko voleo samo zato sto sam ja umislio za sebe da sam bilo sta? Treba da pokazem to isto, pa da neko zaista i to vidi pa da me voli zbog toga.

Citat
pa jos si joj predvideo i psihijatra u buducnosti .. ti si zaista dobar prijatelj toj devojci .. pored tebe sta ce joj neprijatelji   "takvi se tesko podizu".. podici ce se ona, ima tebe da joj se nadjes kad joj bude tesko u zivotu
Ima mene i jos par drugara i drugarica pa joj psihijatar ne treba. Nasli smo joj se vise od par puta kada je trebalo.  Smile

Tako da, molim te, zaobidji me sa tvojim zluradim komentarima koji su tu samo da provociraju.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2012, 04:43:30 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC One
Ljubav se zasluzuje?  Smile Smile Smile

"Dobar dan, ja dosao po malo ljubavi, kako mogu da vas posluzim, cime da zasluzim... kakvu porugu poslati".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:41:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.