Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobacivanje zenama na ulici  (Pročitano 1480 puta)
11. Maj 2005, 21:31:23
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Ružni komentari na ulici  

Situacija u kojoj ženi na ulici muškarac dobacuje sugestivne komentare još uvek je tretirana kao nešto "normalno", događaj koji bi žena trebalo da, prema opšteprihvaćenom mnjenju, prihvati kao kompliment i produži dalje. Slične stvari dešavaju se svakodnevo i predstavljaju obrazac koji se obnavlja: mlađe generacije sasvim će lako prihvatiti ovakav model ponašanja, po ugledu na one starije. Tako žena često dolazi u situaciju da su joj pripisivana različita imena, od onih "životinjskih" pa sve do naziva (intimnih) delova tela. Kada se ovome dodaju zvižduci, grimase, poljupci i druge manifestacije mužjačkog ushićenja kojima su verbalni komentari najčešće propraćeni, slika "komplimenta" postaje upotpunjena: ipak, većina žena nekako ne ume da uživa u opisanim situacijama.

Iako će brižne majke savetovati svoje kćerke da na slične provokacije ne reaguju, ubrzaju korak i prođu kao da ništa nisu čule, takvo ponašanje u osnovi je pogrešno. Osobu koja dobacuje treba svakako opomenuti, naravno - ne istim rečnikom. Obrnuto ponašanje - saginjanje glave i ćutanje - neretko ženu stavlja u poziciju žrtve i ostavlja gorak ukus u ustima. Jednom zasvagda, treba stati na put seksualnom ugrožavanju, jer će u protivnom večita pasivnost samo obnavljati već uspostavljene mehanizme seksualne agresivnosti.

Ukoliko muškarac ima neodoljivu potrebu da iskaže svoje divljenje, postoje drugi, nažalost zaboravljeni, načini. Uljudan kompliment, bez grimasa, divljačkog cerenja i sugestivnih pogleda, prijao bi svakome. Nažalost, ovakve suptilne metode izgleda da više ne funkcionišu u dobu u kojem je kultura komunikacije pojam davnog prošlog vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
nigde to nisam videla u tolikoj meri kao u italiji... to je nepodnosljivo zaista.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Hej,a ovde u Belgiji najvise dobacuju Italijani Smile,i cim je neka zenica lepa ovi ostali (stranci) misle da je Italijanka,nemam pojma zasto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
zato sto nikad nisu videli italijanku, verovatno.. ja ne videh do sad lepih da  ne mogu da ih nabrojim na prste.

a italijani su prostaci, da im ravnih nema sto se toga tice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
verujem ,cula sam to,ali ovi ovde stranci misle da su one naJ Naj lepse Smile,moram da dodam da i kad ne pogode da je Italijanka u pitanju onda kazu Yugoslovenka mozda?Ta im je na drugom mestu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
pitajte Shaolina koliko su italijanke lepe... samo to imam da izjavim za dnevnik (posto meni ionako vise niko ne veruje, kazu da preterujem sa tim kako smo mi lepi)..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Ja ti verujem Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Izvinte devojke!?
Jeste li mozda dozivele dobacivanje od strane krezavih Cigana na ulicama Beograda? Moje licno misljene je da od toga gore ne postoji! Smile
Italijani su naspram njih Frajeri sa stilom u dobacivanju!!!!

P. S. Jos gora varijanta: Komentar od matorca koji je upravo odvaljen izasao iz jedne od kafana u centru grada, pa onako uz ceskanje svog polnog organa jedva uspe da izgovori: 'Joooooj!"
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
talijanke su lepe jedino one oko 30-tak god, ovo mlajde....nista.

Jest da nisam Shaolin al valjda smem da kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Izvinte devojke!?
Jeste li mozda dozivele dobacivanje od strane krezavih Cigana na ulicama Beograda? Moje licno misljene je da od toga gore ne postoji! Smile
Italijani su naspram njih Frajeri sa stilom u dobacivanju!!

P. S. Jos gora varijanta: Komentar od matorca koji je upravo odvaljen izasao iz jedne od kafana u centru grada, pa onako uz ceskanje svog polnog organa jedva uspe da izgovori: 'Joooooj!"
 Smile

zaboravila si da pomenes i lokalne majstore sto opijen od sunca,znoja i piva sa izvucenom majicom iz gaca ,neobrijan kaze "gde si maco"  Smile

da ,najgori su takvi,gde njih da zaboravimo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ulici muskarci

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.