Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Do koje mere je normalno biti ljubomoran u vezi?  (Pročitano 18441 puta)
Hronicar svakodnevice

NecJu KUSUR.. HocJu ZWaKU..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung E530
Citat
ko trazi nacice...
ljubomorom mozesh chak i oterati partnera u zagrljaj nekom drugom.Posle mozesh da pomislish "eto,zno/la sam" a u stvari si sam u velikoj meri doprineo tome.

naravno... samo uvek treba znati za granicu... mene je naprimer odbijalo to sto je moj bivsi bio operisan od ljubomore... do te mere da se zapitas da li mu je uopste stalo... i ima li emocija on uopste... ona sitna da kazem 'slatka' ljubomora je meni ok....  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Putuj Evropo,ziveo svinjokolj

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2652
Kako je to maticar umeo lepo da kaze:"Budite ljubomorni,ali ne jedno na drugo vec na svoj brak." Smile Smile

P.S."Pretpostavljam da isto vazi i za vezu."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
normalno je da veza ne uspeva bez ljubomore. Tamo gde ljubomore nema, nema ni ljubavi. Kao da spojis dva drveta i kazes "volite se".....naravno, ne vodi nicemu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG 4X HD
Citat
ko trazi nacice...
ljubomorom mozesh chak i oterati partnera u zagrljaj nekom drugom.Posle mozesh da pomislish "eto,zno/la sam" a u stvari si sam u velikoj meri doprineo tome.

naravno... samo uvek treba znati za granicu... mene je naprimer odbijalo to sto je moj bivsi bio operisan od ljubomore... do te mere da se zapitas da li mu je uopste stalo... i ima li emocija on uopste... ona sitna da kazem 'slatka' ljubomora je meni ok....  Smile

i ja sam operisan od ljubomore,ali sam upoznat sa stavom kao shto je tvoj pa ponekad "odglumim" malko te kao ljubomore chisto da se ispuni norma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 9820
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Z240
Mislim da svi imaju u sebi dozu ljubomore - samo je pitanje koji je osnov te ljubomore: ljubav, nepoverenje, sujeta, sopstveni kompleksi i nesigurnost u sebe...

Samo prvi osnov predstavlja zdravu ljubomoru ako je ima u razumnim količinima, sve ostalo je za lečenje a u većini slučajeva i razlog za prekid veze
IP sačuvana
social share
sve je ovo igra,šala,volim te budalo mala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG 4X HD
pitanje je da li ljubav moze da bude osnova ili povod za ljubomoru.
"zdrava ljubomora"....da li neshto takvo postoji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 9820
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Z240
normalno je da veza ne uspeva bez ljubomore. Tamo gde ljubomore nema, nema ni ljubavi. Kao da spojis dva drveta i kazes "volite se".....naravno, ne vodi nicemu Smile Smile

evo da se i ja u nečemu složim sa njim - naravno da je zdrava ljubomora stvorena iz ljubavi - znači da ti je do te osobe stalo, ali "zdrava" znači da ta ljubomora ne guši i ne davi samo pokazuje da ti je do te osobe stalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG 4X HD
ima milion boljih nachina da pokazesh da ti je stalo do nekoga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Novac npr .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 9820
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Z240
Novac  Smile

Kako to može da mi pokaže da je nekom stalo do mene?

Ljubomora podrazumeva da ti je stalo gde se ta osoba kreće, sa kim se druži, ona pokreće ta pitanja u tvojoj glavi, a ako ti nije stalo znači da nisi ljubomoran, znači da ne voliš

Ja nisam ljubomorna osoba i posle 18 godina braka nemam nameru ni da postanem - prvo zato što sam sigurna u sebe, drugo zato što sam sigurna u svog muža, ali uvek postoji crv koji pita - a gde i s kim se sad zadržao i sl.

I pod ljubomorom se smatra to što će muž da me odbrani od svih napasnika - brani svoju teritoriju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.