Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 19:33:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dnevnik Ratka Mladića  (Pročitano 42697 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.5
mob
Alcatel 
Nikako mi nije jasno da dnevnik ličnih utisaka može biti validan dukumenat na sudu, Izgleda da je to jedino validno u Hagu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Мајсторе не пиши више постова заредом, надрљаћеш код модова. Нема потребе да свакоме одговараш у посебном посту, можеш то све у једном. Имаш лепо дугме 'измени' ако оћеш нешто да додаш Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Za vreme SFRJ,Zemun je bio ista ta SFRJ u malom.Prica,da su Hrvati bili starosedeoci je prica istih tih ekstremnih Hrvata,koji sanjaju Hrvatsku do Zemuna.U Zemunu pre rata,ne znam tacno u procentima ziveli su Srbi,koji su u Zemunu ziveli i za vreme Austrougarske,i za vreme NDH,da bi nakon II s.rata komunisti kolonizirali Zemun.U Zemunu su ziveli i Folksdojceri,koji su se krajem rata pobegli za nemackim vojnicima,koji su bezali pred Crvenom armijom.Oni koji su ostali,njih su komunisti i crvenoarmejci poubijali.U njihove kuce naselili su se kolonisti iz BiH,Hrvatske,Crne Gore.Kad je poceo rat 1991god. pricalo se da su pripadnici KOS-a,nahvatali poglavara katolickog samostana,kako radi nesto protiv ustava SFRJ,ali to moze biti samo prica,rekla-kazala?Samo iz mog kraja tokom 1992/93 god.samo iz mog kraja iselile su se tri hrvatske porodice,ne nasilno.Jedni su otisli u Zagreb,drugi u Pulu,a za trece nisam siguram,mislim da su se odselili negde u Slavoniju?Oni koji su ostali,bili su vise nego mirni.Pravili su se,kao da ih se ne ticu desavanja u Hrvatskoj i BiH.To je bilo tesko vreme i za Srbe,koji su kriticki gledali na desavanja u tim delovima nekadasnje drzave.Cini mi se da si izneo u prvom izlaganju,da su se neki Hrvati glasno radovali 1995 god. u vreme pada Krajine,kao i da su kat.crkve bas u to vreme zvonile.Sad opet to sa paljenjem si pomerio u 1992/93 god.?Kako god,nemoj nikad zaboraviti,da je bas opstina Zemun,bila radikalsku prcija.U kojoj su radikali sve do 2008 god. imali apsolutnu zadnju rec.
Ukoliko neko prica istinu,laz mu treba kao trece oko na celu?Sto se tice rata u Hrvatskoj i BiH,tu nisam merodavan da polemisem,po nesto znam,ali to su pausalne informacije.
Zato je tu Yet@,on filtrira istinu od lazi po tom pitanju.
U Zemunu,nisu zvonile katolicke crkve na dan pada Knina! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Сам Галоа је цијенио "нашег" Ђенерала и колико сам ја схватио био један од главних карика преко које су французи спашавали своје "људе" па с тога ми није јасно одакле ти толико критичко мишљење према Младићу.
Хајд' да си балијаћ или усташа па би ми било и те како јасно.

Не морамо сви да га волимо.
За мене, када је српство у питању, нема недорирљивих, поготово ако се неким неразумним одлукама и наређењима, доводи у питање опстанак истог.
За такве тврдње доказа има прегршт, а само на С-Р ратишту сијасет, а једна од највећих је та што никад није било проглашено ратно стање, него су рат водили полуписмени писари и нотари из Општина, који су у се рат разумијели као ја у кинески језик.
Друга велика грешка, јесте бијег војних обвезника у Србију, као и школованог кадра.
Трећа, што није схватио да је пад Сарајева значио аутоматски и крај ратних дејстава у БиХ.
Четврто, забрана вршења свих војних акција према дубини Сарајева. Једна јединица са Илиџе приликом заузимања насеља Отес, је била гађана од стране ВРС - јер није хтјела да се врати на почетни положај, а паралелно са тим и у исто вријеме, пала је важна тачка одбране : Вис - Мијатовића коса, коју смо на једвите јаде повратили, јер тамошња "војска" ВРС није била у стању да ископа ровове, него су се скривали иза дрвећа. Када је пао Отес, отворен је био пут према Сарајеву, муслиманима је прва линија одбране била тек код РТВ дома. Таква се прилика није указала два пута.
Његова је дужност била да се такве ствари не дешавају или бар, његових потчињених, који су - посебна прича. Једини коме скидам капу јесте покојни Зоран Боровина, који је погинуо на Отесу.
Де људино,буди паметан када поставиш пост и када за то оптужујеш некога који је по теби одговоран
за одређене ситуације.
Него................хајдемо редом.
- С-Р ратиште је једна позиција која је представљала неких 5% укупнпног дешавања на ратиштима Републике Српске.
- С-Р ратиште није било битнија позиција по српски народ него ли ратиште које познајемо  под
именом линија Брод-Бијељина.
- Ратко Младић поред силних лифераната и кримо-политичара и да је хтјео (да ли је могао не знам)
није могао спријечити прелаз "државне" границе за "побјегуље" или што би народ рекао јесте али да
је био политичар те на пунктове око ријеке Дрине ставио војну полицију "данас"  би му  сви
појединци (поред оних нереалних) могли приписати жељу да буде "династ".
- Сарајево никада (знам да то сарајлијама "србима" није драго чути) није било српски циљ с тим да
је држано у окружењу како би се балијаћи држали у "пат" позицији те тиме добио маневарски простор
за било какве преговоре.
- Гађање својих јединица (и ја сам то доживио према Броду у насељу Которско из правца насеља
Церов Гај "хаубице 122 мм под командом Субаше") није ствар одлуке него не постојања техничких
средстава типа:"моторола" те "не споразума" од стране неспособних официра и способних војника
који су улетили и не предвиђено узели "јачу" позицију од планиране.
Мислим да би ти као ратник то требао знати с обзиром да си учествовао у офанзивним дејствима према
рововима,земуницама,кућама,викендицама,лединама које је непријатељ до тог' тренутка контролисао.
- Зоран Боровина (не знам за њега али то није знак његове неспособности или способности)је један од мноих који су часно радили "посао" за спас свога народа и његов дати живот предпостављам не иде на част Раткових одлука а уколико и иде није једини који је страдао ради основне ствари под именом:"немам чаробне очи и моћи да предвидим сваки потез Г-дина непријатеља".
И на крају, пад Крајине. На ком је то нивоу говорено и са ким, да ВРС не иде  у помоћ РСК? По чијем наређењу се преко 2000 Крајишника налазило на Трескавици, два дана пред пад?
Ако је постојао неки ђавољи договор између њега, Милошевића и НАТО, волио бих то да знам.
Јели ти њега теретиш да је био арогантан војник - политичар или да је извршавао наредбе политичара
као и сваки војник што би требао. Smile
Успут,Крајина је продата а Крајишници ( за то не знам) су били на Трескавици како би се муслимани спријечили да прекрше договор(то знам),односно прођу договорене положаје коју су им дати у Дејтону.Ја (са неких 3.000 људи) сам се налазио на 40 километара од Бања Луке и да се нису вратили са Бочца вјероватно би смо им јебали матер за сва времена те су тако након пролаза договорене црте били свјесни да се морају врнути на линију која означава границу Републике Српске,бар данас.

П.С
Нико не тражи да га волиш нити ми је отац да га поштујем из тога разлога,али....................људино,
србендо уколико мени десет људи из његовог окружења каже:"Младић је бринуо о обичном војнику"
немам разлога да не вјерујем њима а теби "да" а успут у Спруду сам видио како је стајао на нишану
"прекоСавских" снајпера док су војници стајали у колико-толико заклоњеним "објектима" па с тога................................................................................ Smile
Уколико ЗНАМ да је имао моода да се (упркос чињеници главног међу "великима") појави на локацији
коју смо заузели сат времена прије тога, онда.............................................. Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 21:34:18 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple 
Мајсторе не пиши више постова заредом, надрљаћеш код модова. Нема потребе да свакоме одговараш у посебном посту, можеш то све у једном. Имаш лепо дугме 'измени' ако оћеш нешто да додаш Smile
Хвала на сугестији, али заиста се трудим да укапирам како то функционише  Smile

Де људино,буди паметан када поставиш пост и када за то оптужујеш некога који је по теби одговоран
за одређене ситуације.
То и чиним.

Него................хајдемо редом.

- С-Р ратиште је једна позиција која је представљала неких 5% укупнпног дешавања на ратиштима Републике Српске.

Како то на брзину прерачуна да је 5 одсто? Све и да јесте, то је била врло важна позиција, која је напуштена и војно и политички, јер је онај мамлаз Караџић отишао на Пале умјесто да се смјести бар у Лукавици. Што није Алија побјегао у Зеницу, тамо би био кудикамо сигурнији. Овако, испаде да су Срби дошли са Марса и да гађају град.

- С-Р ратиште није било битнија позиција по српски народ него ли ратиште које познајемо  под
именом линија Брод-Бијељина.

Коридор је посебна прича, и то је у реду. Само не заборави да је на територији Сарајева живјело преко 200 000 Срба а ту не рачунам Пале и Романију. 150 000 се разбјежало одмах по Србији и иностранству а да смо ми, преостали, пукли под муслимаснким офанзивама као што нисмо, најмање два Корпуса би се ишетало из Сарајева па не би било ни коридора а још мање Подриња.
Зато сматрам да је Сарајевско ратиште било веома важно. Па смо им предали аеродром за доток "хуманитарне помоћи".
И Подриње је било врло битно, па шта се десило? Покољ над Србима, преко 200 села и скоро 2 000 мртвих, Скелани, Братунац и остала мјеста...Гдје је била ВРС?
Да су муслиманске снаге знале да нас нема "300 000" и да су недај Боже, били много боље наоружани 1992 и 1993, одували би нас до Пацифика. Срећа наша па су се плашили и вјеровали у сопствене пропаганде. Никад нећу заборавити Озренску улицу у Сарајеву, гдје је био 1 војник на сваких......па не претјерујем, од 50 па до 80 метара, махом цивила са пушкама, удаљени у неким дијеловима мање од 40 метара од муја. Чујеш га навече кад прдне или подригне.
И опет се све издржало, али не захваљујући генијалној тактици Врховне Команде, него народу који није имао више шта да изгуби и гдје да се повуче. На том положају није било резервних линија, као и на многим, у Сарајевској котлини.
Губитком унутрашњег и спољног прстена одбране Сарајева, свашта би се десило са РС.

- Сарајево никада (знам да то сарајлијама "србима" није драго чути) није било српски циљ с тим да
је држано у окружењу како би се балијаћи држали у "пат" позицији те тиме добио маневарски простор
за било какве преговоре.

Какве, преговоре? Па измислили су "Васе Мискина" и "Маркале 1 и 2", после којих је долазило до ембарга и ваздушних удара. О Сарајеву никад нико није преговарао, али никад. Биле су гласине, као, ај да потпишемо мир, па ће нам остати Илијаш, Илиџа и Грбавица и тако те небулозе, али у стварности, о Сарајеву се ни у Дејтону није причало ни секунд, односно, онолико колико је пијаном Милошевићу требало да каже муслиманима" ето вам Сарајево, заслужили сте га, јер су вас оне кукавице гађале с брда" ! Сребреница је опет посебна прича, опет ствар трговине "некога" са " неким". А ми као блесави не знамо ко је ту трговао и зашто. Читав овај рат је био некака трговина : Сарајево, Сребреница, пад Крајине...За који су мој људи гинули а многи други отјерани у избјеглиштво.

- Гађање својих јединица (и ја сам то доживио према Броду у насељу Которско из правца насеља
Церов Гај "хаубице 122 мм под командом Субаше") није ствар одлуке него не постојања техничких
средстава типа:"моторола" те "не споразума" од стране неспособних официра и способних војника
који су улетили и не предвиђено узели "јачу" позицију од планиране.
Мислим да би ти као ратник то требао знати с обзиром да си учествовао у офанзивним дејствима према
рововима,земуницама,кућама,викендицама,лединама које је непријатељ до тог' тренутка контролисао.

Наравно да знам, само се овдје уопште не ради о томе. Нисам учествовао ни у једној акцији а да прво нисам био "почашћен" од мојих, иако су имали прецизне координате. Овдје се радило о "казни" јер та јединица није престала док није завшрила зацртани циљ, а то је заокружење територије, да би после умјесто њих 500 могли да пошаљемо 150 војника да чувају положаје. Када ти неко говно преко мотороле прети да ће те "сравнити са земљом" и почне да те гађа, а паралелно са тим са Игмана гађају и мује, онда ваљда знаш о чему се ради. Било је и покрета трупа са тачке А на тачку Б, а за то вријеме су "стручњаци" знали да демонтирају комплетна постројења "Енергоинвеста", са све вриједним машинама. Касније објашњење : "да не падне муслиманима у руке" а они....удаљени три свјетлосне године.

Јели ти њега теретиш да је био арогантан војник - политичар или да је извршавао наредбе политичара
као и сваки војник што би требао. Smile

Он је пре свега, извршавао своја наређења а понекад и политичка, иако се са њима није слагао, као кад је предао Игман "француским снагама за брзе интервеције" - који су касније пропустили хорду муслиманских кољача, који су побили неке наше. Не кажем да је све лоше одлуке доносио он сам, било је ту доста Радованове политике, као и кривице, али грешке су више долазиле због погрешног поверења које су они некад имали према западњацима.

П.С
Нико не тражи да га волиш нити ми је отац да га поштујем из тога разлоа,али....................људино,
србендо уколико мени десет људи из његовог окружења каже:"Младић је бринуо о обичном војнику"
немам разлогга да не вјерујем њима него теби а успут у Спруду сам видио како је стајао на нишану
"прекоСавских" снајпера док су војници стајали у колико-толико заклоњеним "објектима" па с тога................................................................................ Smile
Уколико ЗНАМ да је имао моода да се (упркос чињеници главног међу "великима") појави на локацији
коју смо заузели сат времена прије тога, онда.............................................. Smile

Ми смо Срби велики митомани и вјерујемо у свашта, и почесто и не покушавамо да улазимо у суштину било какве проблематике. Боља нам амбалажа од садржаја.
Нисам рекао да није био храбар. Он је то несумњиво био.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 22:24:52 od Vuchic »
IP sačuvana
social share
"profitez de la guerre car la paix sera terrible"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nikako mi nije jasno da dnevnik ličnih utisaka može biti validan dukumenat na sudu, Izgleda da je to jedino validno u Hagu.
Упркос чињеници да је дневник ствар која може а и не мора да значи нешта,односно ништа он се
у Хашком суду користи као нешта релевантно али само у случају гдје су забиљежена сјећања тема гдје
се срби помињу у негативном контексту док се у другом случају примјењује правило пристрасности. Smile
Дневник се може третирати као званичан "документ" одређеног догађаја али само као цјеловит,наравно
по међународном праву.У случају да се не користи као 1/1 онда се користи као "подсјетник" одређених
догађаја а то је довољан показатељ принципа "независног" судства међународног суда,по моме НАТО
испоставе коју познајемо под именом МСП Хашки Трибунал.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 21:45:34 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Како то на брзину прерачуна да је 5 одсто? Све и да јесте, то је била врло важна позиција, која је напуштена и војно и политички, јер је онај мамлаз Караџић отишао на Пале умјесто да се смјести бар у Лукавици. Што није Алија побјегао у Зеницу, тамо би био кудикамо сигурнији. Овако, испаде да су Срби дошли са Марса и да гађају град.
Када кажем 5% не мислим буквално на 5% већ на чињеницу да је С-Р ратиште само једно ратиште као
и многа друга а проценат не знам да ли је ико икада и израчунао.
Караџић је отишао на Пале јер је то била једина локација гдје је могао бити близу ратишта те држати
састанке без обзира дали то мени одговарало или не.Мислим да није директно у Сарајеву имао подземну
локацију као што је имао Алија да сједи и ради под гранатама и није имао проблем са падом Сарајева,
губљењем државности као што би то имао Алија да је напустио Сарајево.
Ништа ту не испада осим оноа у шта ти желиш да вјерујеш,односно хајде што такву перцепцију има неки
холандез али ти немаш ту шта причати да испада када знаш одакле су срби "дошли".

Хајде сада да те не цитирам без разлога те вадим из контекста и конструишем твоје ријечи него да
покренемо дијалог о грешкама Ратка Младића а које си ти апострофирао.
- Ти као некада професионални војник (тако си рекао) знаш да твоје није да размишљаш него да
извршаваш примљену наредбу по командном ланцу.
С тога глупо је за поклањање Сарајева оптуживати Младића или га оптуживати ради лоше интенданске
службе или за некакву бесмисленост коју је он испољио.
- Шта ти мислиш како би дио Сарајева које је било под контролом Републике Српске данас изгледало 15
година након рата и како би живјели Срби који би остали у таквом Сарајеву (не мислим на економску страну јер то би било готово исто).
- То за падање коридора да није било С-Р ратишта је ствар убјеђења да су овамо били дудуци а када
на то још додам да је у Крајини живјело око 1.000.000 срба онда ваљда схваташ бесмисао те изјаве.
- Под преговорима сам и мислио на преговоре у Дејтону,односно за окончање рата и повлачење линије
која ће дијелити "нас" од "њих",а што се тиче Маркала и осталих од тебе поменутих догађаја ништа
није измишљено осим што је убијање властитог народа Алија пришио србима и то није могао урадити
без помоћи "страних" елемената а поготово да је био у Зеници.
Њему је сугерисано да буде у Сарајеву и он је ту морао бити јер би изгубио подршку које су му давале
тзв. УН снаге које су и служиле као логистичка подршка,некада и артиљеријска подршка а у већини
случајева као база из које су се шверцовали оружје,храна,лијекови и људство за потребе Алијиних
говнара.
- Размак између људи (који си поменуо) је идеалан за градску борбу јер знаш и сам да граната у урбаном
не производи само гелере него и крхотине бетона,арматуре или дрвенарије и свако "гушћање" ствара
беспотребне жртве а 50 метара је размак који смо ми користили и када смо нападали а камо ли иза
објеката који колико толико представљају заклон и за то одајем признање оном официру који је знао
да размишља.Наравно да је било још људства у залеђини јер у противном не би било смјена.
- То за "Енергоинвест" и још многе фабрике попут ТАС-а је јасно да се опрема извукла на разне локације
у унутрашњости Републике Српске (па и у мој Добој),а нешта и у Србију јер специфичност С-Р ратишта није гарантовала да ујутро нека постројења не пређу из српских у муслиманске руке и то нема везе са
удаљеношћу него са чињеницом да је једна кота могла заузети пар километара територије а што се мене тиче.......одличан потез чиме је спријечено да неки никоговић за пар стотина хиљада марака "прода-преда" положај,односно муслиманима пријеко неопходне машине за производњу или аутомобиле за превоз.
- За французе који су пропустили балијаће (чини ми се побијена нам је комплетна интендантска служба)
ту одлуку није донио Ратко Младић него политички врх на наговор "пријатеља" француза а Младић је
само (и Миловановић се ту налазио-читао сам његове изјаве) наредио оно шта је њему било наређено
или као што већ више пута рекох:"ниси ту да размишљаш него да извршаваш".
Наивност је ствар политичара а и сам знаш да тешко можеш наићи на наивног војника који не зна да је непријатељев циљ да те закопа у земљу.
- Што се тиче митоманије то си у праву јер колико видиш ниси баш анализирао ствари као ја али да
не би дошло до забуне сигурно је да ни ја нисам ствар поставио на праве основе а разлог је једноставан
и огледа се у сљедећем:"ти и ја нисмо способни нити учени да доносимо тактичке одлуке".

И на крају да не испадне да ја експлицитно браним Младића или политику коју је водила ратна влада
републике Српске.рат у БиХ је био грађански рат у којем су појединци од првог дана знали границе које
ће бити успостављане у Дејтону,а званично реализоване предпостављам за пар година и лично сам
враћен 03/04.мај'1992 године са образложењем:"нема даље ово је граница будуће државе".
Наредбу је издао лично један виши официр који је касније постао Командант одбране града али да га
не именујем мада сви који су били на Озренско-Добојском ратишту могу предпоставити о коме се ради.

Неко много моћнији од "нас" није хтјео да се све заврши са никаквим или мањим разарањем а о
погинулим да не причам,сувишно је.
Узгред 40 милијарди УСА $ није мали новац а толико је стигло у БиХ након 1992 године. Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2010, 13:01:00 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
stwarno kad čitam twoje postowe ne mogu da wjerujem da si bio samo jedan obični wojničič u rovu,prešao si sva ratišta u bosni,ušće,koridor,sa-ro,imaš potencijala,ubio si za komande,logistike,tako to...što se nisi pobunio protiv tako jednog glupandera kao što je mladić da ti daju bolju poziciju...neće walda intelektualce u row,kad znamo da su oni nosioci razvoja svakog društwa...jel ba,sto mu nisi čwoku opalio kad si ga upozno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
stwarno kad čitam twoje postowe ne mogu da wjerujem da si bio samo jedan obični wojničič u rovu,prešao si sva ratišta u bosni,ušće,koridor,sa-ro,imaš potencijala,ubio si za komande,logistike,tako to...što se nisi pobunio protiv tako jednog glupandera kao što je mladić da ti daju bolju poziciju...neće walda intelektualce u row,kad znamo da su oni nosioci razvoja svakog društwa...jel ba,sto mu nisi čwoku opalio kad si ga upozno?

Иди одроде у медресу те силуј какво дијете да ти се хоџа не наљути. Smile

П.С
Јесил' чуо да се Насер за длаку извукао некидан..... Smile нема везе наићи ће он опет под штицара. Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2010, 13:51:34 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
Kakaw naser,pa jel ti misliš da je on nekom od nas uzor u nečemu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 19:33:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.