Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 21:54:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dnevnik Ratka Mladića  (Pročitano 42706 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Lazovcino smrdeljava,ti si provokator!Samo da provalimo da li si Hrvatina i muslimancina.

Волио бих да знам шта је толико разљутило да будеш тако некултуран? Само мирно и без вређања !
Нисам провокатор, него Србин из Сарајева, у служби ЈНА од 89 у Нишу, на ратишту од 90 па до краја....и учесник рата на Косову. Немам намјеру да доказујем било шта, али ти је то глупо, да мене сматраш некаквим провокатором.
Ово је смијешан сајт да ја долазим и провоцирам, вањда бих отишао на неки озбиљнији.

Ne moze svako biti Srbin.To sto si u sluzbi JNA od 89 god.u Nisu mene ni malo ne moze,da impresionira.Vi aktivni ste se pokazali,kakvom ste doktrinom bili zadojeni tokom skolovanja po srednjim vojnim skolama i akademijama.Cela ideja vam je bila,da se uhlebite u JNA sigurna plata brzo stan,a ratu i jos takvom kakav je buknuo medju ¨bracom i jednakima¨niste ni sanjali u najludjim snovima.Vidim,da ides na sranje Nis  63 padobranska?Krv i znoj?Ali,dok serem!!!
Ja sam bio vojnik na redovnom sluzenju vojnog roka,kada je sve pocelo,ne lazem otisao sam na odsluzenje redovnog vojnog roka 20.09.1991 god.i imao sam priliku licno da vidim,kako ste se ponasali vi aktivni?Cast izizetcima,skidam kapu i poklon do zemlje,ali njih je bilo malo.
Ukoliko si to sto tvrdis da jesi,moje je ubedjenje da si ona velika vecina isfoliranih oficira,koja se useravala i od petardi.Mislim,da si takav zato sto sam te uhvatio u lazi!A lazes tvrdeci,da su se u Zemunu u kojem zivim tog nesrecnog avgusta 1995 god. zemunski Hrvati veselili,a katolicke crkve zvonile! L A Z E S!!!
Daj mi adresu ili deo Zemuna u koje se to desilo,i ja cu ti se na ovom forumu javno IZVINUTI. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple 
а не зна ни основне податке о тзв."вуковима".

Не пада ми на памет да пишем о нечему што свако говно може да прочита.
Ако си паметан, схватићеш, ако нисим наставићеш да кењаш.

На крају, ко каже да ти ниси полицајац и провокатор?

Поред таквих као ти, никоме не треба обавештајна слушба, довољно је да упале нет и нађу тебе.
IP sačuvana
social share
"profitez de la guerre car la paix sera terrible"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Yet@,
Vucic-kurcic je umislio da je on Zulu?Kakav trip,jebote!Mogu,da zamislim ovog frika,kako je tokom devedesetih umotan u cebe,sedeo ispred TV-a i upijao desavanja sa ratista.Od 19.30h do 20.45h,ne bi trepnuo,a posle vesti bi pojeo jednu smezuranu jabuku i spavanjac.Ujutro bi uzimao svoj ceger,stavljao beretku kupljenu na vojnom otpadu na Dorcolu i pravac pijac.Dok je setao po pijaci,zamisljao je da je komandos......mala fleka od coveka. Smile
Covek umislio,da je armija? Smile
On se probijao?Mozda u pedu? Smile
« Poslednja izmena: 05. Jun 2010, 01:45:49 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple 
Ukoliko si to sto tvrdis da jesi,moje je ubedjenje da si ona velika vecina isfoliranih oficira

Ништа ниси схватио.

Био сам војник по уговору и мрзио сам комунизам, вазда био у Радикалној прво у СЧП. Мени није требало никакво "ухљебље" - као ти кажеш, него позиција одакле могу да помогнем браћи у БиХ а волио сам војнички живот и дисциплину. >Научио сам много, што сам и пренио да многе људе. Прве офнзивне јединице будуће ВРС су прошле кроз обуку коју смо водили нас неколико.
Толико о томе, нема потребе проширивати.

,koja se useravala i od petardi.

Ту си потпуно у праву, видио сам својим очима. Плаћали смо дебиле деценијама да нас заштите а многи су оманули и побјегли.

sam te uhvatio u lazi!A lazes tvrdeci,da su se u Zemunu u kojem zivim tog nesrecnog avgusta 1995 god. zemunski Hrvati veselili,a katolicke crkve zvonile! L A Z E S!!!

Ниси у праву, и немој да говориш да лажем, ја за то немам потребе, ни на овом форуму, ни у животу.
Те 1995 немам појма у којем сам дијелу Земуна био и гдје се тачно све то десило....стигао сам са ратишта, нисам знао ни у којој сам држави а не да ти сада дам адресу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ти вућићу мене бацаш у транс.
Јбт. па јеси ли ти био у "вуковима" или у Сарајевско-Романијском корпусу (немам појма ни ко је био
командант) или си био у Земуну? Smile
Друга ствар је што је Јуни мјесец 1992 (а и добар дио маја)остао упамћен по једној временској
ситуацији који ни много старији нису упамтили али тај мјесец памте и данас.Наиме по дану је сијало сунце док је по ноћи падала киша и то пун мјесец колико се сјећам,а предпостављам да се још увијек сјећам.
На крају крајева помињање Младића у некој паравојној припреми за отпор (не знам ја сам редовно служио у Рибници на долењскем па сам мало преко Слуња а кући сам дошао 18.09.1991 те сам од средине марта био у ТО на граници према усташким селима)не иде у прилог твојим оптужбама јер човјек није ни био командант нити је постојала војска Републике Српске,а иначе прескачеш једно Трново.
Књига је књига и она може бити и фикција и детаљан опис догађаја.
Ја сам теби описао неке догађаје без имало скрупула,увијања или лажног представљања док код
тебе не видим ни једну повезаност тога шта причаш а био сам овдје и сада сам овдје и врло добро
знам гдје су се налазили и Предини и Миланковићеви и са Дрине и Мајевице.
И врло добро знам да је 1992 године било свега бесплатно ако си био у акцијама тако да ја и
нисам знао шта значи ријеч казан него сам се хранио у покрету и узимао оно на шта наиђем у
трговинама,сушницама или кућама.
Ниси ти то шта се представљаш али на крају крајева немаш потребу да се икоме правдаш нити исповједаш. Smile

П.С
Ја нисам убијао бабе да се требам крити српске полиције. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple 
Yet@,
Vucic-kurcic je umislio da je on Zulu?Kakav trip,jebote!Mogu,da zamislim ovog frika,kako je tokom devedesetih umotan u cebe,sedeo ispred TV-a i upijao desavanja sa ratista.Od 19.30h do 20.45h,ne bi trepnuo,a posle vesti bi pojeo jednu smezuranu jabuku i spavanjac.Ujutro bi uzimao svoj ceger,stavljao beretku kupljenu na vojnom otpadu na Dorcolu i pravac pijac.Dok je setao po pijaci,zamisljao je da je komandos......mala fleka od coveka. Smile
Covek umislio,da je armija? Smile
On se probijao?Mozda u pedu? Smile

Управо си описао себе.

И престани да вређаш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple 
Јбт. па јеси ли ти био у "вуковима" или у Сарајевско-Романијском корпусу (немам појма ни ко је био
командант) или си био у Земуну? Smile

Ко је рекао да сам био у тим "вуковима"? Ваљда знаш да има разних "вукова"? Они са Дрине, па са Вучјака, па ЈСО...па "Бели Вук"...има их доста, тих "вукова"....

Сарајевско ратиште је био мој терен, ту сам највише остао. А Земун је била епизода од три дана, назовимо га "наградним одсуством".

П.С
Ја нисам убијао бабе да се требам крити српске полиције. Smile

Из моје јединице нико није ни осумњичен за злочин било које врсте, а камоли осуђен, док је полиција управо убијала бабе....ти твоји. А свако нормалан се треба плашити српске полиције, јер је то врх мафије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Ти си био у оним вуковима за које нико никад није чуо, стелт одред невидљивих нинџи? Smile

И не пиши човече дупле постове ако си већ на форуму који не поштујеш не мора да значи да можеш да се понашаш како ти дуне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple 
Ти си био у оним вуковима за које нико никад није чуо, стелт одред невидљивих нинџи? Smile

Ево га још један генијалац....и ратник. И ти би желио да знаш мој матични број?

И не пиши човече дупле постове ако си већ на форуму који не поштујеш не мора да значи да можеш да се понашаш како ти дуне.

Ко пише "дупле постове"? Не могу физички да постигнем да одговорим жандармерији.
Друго, овај Форум поштујем али не кроз војно-политичке дискусије, у томе је разлика, због таквих какви се вас неколико који се покушавају препирати са мном.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Сарајевско ратиште је био мој терен, ту сам највише остао. А Земун је била епизода од три дана, назовимо га "наградним одсуством".
Хајде да прескочим из твога поста неке ствари типа ЈСО јер алудирају на особе које су обучавале
будуће "специјалце".
Ако изузмем да си ти Божовић лично,како си могао у тренутку "пада" Крајине добити  одсуство
када нико жив није могао ни до куће која му је била пред носом јер се чекало дали ће балијаћи и
усташе стати на договореним границама па чак и након потписа Дејтонског споразума није било
могуће добити пропусницу а камо ли прећи границу. Smile Smile Smile
Ја сам шокиран уз сво моје поштовање и разочаран и надасве остао без текста. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 21:54:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.