Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Apr 2025, 22:03:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dnevnik Mirke S.  (Pročitano 1828 puta)
22. Nov 2013, 01:14:46
Zodijak
Pol
Poruke 1
Browser
MSIE9.0
Prica o Mirki pocinje na jastuku,tamo gdje pocinje prvi mokri san,u postelji,sa prvim mlijecnim slapom koji ce postati introm u svako naredno jutro. . Sa njom se odrasta kao sto mastovita mladost odrasta sa fikcijskim likom,sa imenom ili bez,ali sa jasnim erotskim obrascem u nasim glavama. . Mirka je stvaran lik!!!. . Istinska erotska heroina koja sve nase fikcije,zelje i mastanja pretvara u stvarnost. . Percepcija koju zelimo zivjeti,barem na tren. . okusiti,dotaknuti. . potaknuti rapsodiju cula. . Mirka pomjera sve obrasce,daje im novu sirinu,novu dimenziju. . Ona nije heroina lokalnog karaktera. . S obzirom da zivi u zemlji sa multikulturalnim predznakom,ona se svakodnevno,aktivno susrece s njom. . mladici koji joj se upucavavaju dolaze sa svih strana svijeta. . erotska sarolikost u bojama,u praksi. . Dan kada sam je upoznao,otvorio je vrata u nove dane. . dane zlatnog ili narancastog kruga. . i taj dan,kada sam je ugledao,suncokret se smijesio na nebu. . Mirka,zrela visnja u svojim cetrdesetim. . Mirka,pri samom spomenu njenog imena njeni plodovi pucaju na mojim usnama. . izasla je u setnju taj dan. . Nosila je usku haljinu,opasno blizu granici pucanja savova pod njenim divnom atributima. . njen graciozni hod,koje li oprecnosti,ne bi ostavio vidljiv trag ni na snjeznoj stazi,ostavlja permanentni trag u mojoj glavi. . zvuk stikli sa visokim petama odzvanjao je u mojoj glavi poput crkvenog zvona tog popodneva. . njene prekrasne glatke noge. . ti listovi koji na njenim stiklama dobijaju jos ljepsu formu poput su barjaka na koplju!. . Zagasitog tena,i bozanstvene,cvrste guze,neodoljivo podsjeca na Amazonku. . Tange koje je nosila,poput broda koji ljulja valove,razdvaja mora. . te dvije polutke. . te dvije socne lubenice. . kako samo mjesaju te dvije polovice. . kao zele na torti koji te stavlja u stanje pripravnosti. . njeno je divno bujno poprsje ponosno poput bisa. . njene bradavice zele na slobodu. . njene sike iz okova grudnjaka. . sjela je na klupu i prekrstila noge. . haljinica joj se pokupila kao da je satima bila u perilici. . Upitao sam je da sjedem pored nje,sto mi je presutno,u nevjerovatno sexi stihu,odobrila. . njen strogi,zreli pogled fantasticne zavodnice krio je u sebi jednu veliku pricu,i sve ostale koje ce slijediti. . njen pogled me je odmah pretvorio u njenog ljubavnika. . dok smo pricali,najmanje sto me je zanimalo jeste sama prica. . slike su se vrtjele kao razdragano djete na ringspilu. . skeniranje njenog divnog tijela mora krenuti od njenih stopala. . od njenih krasnih sexy prstica ciji su dugi,ostri noktici obojani zarko crvenom. . bojom moje neutazive zelje za njom u tom trenutku. . rekla je da mora ici. . ici zubaru. . iako mi nije bilo jasno zasto,s obzirom na njene bijele bisere koje zavodnicki grickaju njene pune medene usne. . odlazi,ostavljajuci mi svoj broj. . (nastavlja se)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Apr 2025, 22:03:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.