Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:37:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dnevnik jednog Debeljuce  (Pročitano 51218 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Ili Aneina teorija da glad prestaje kad gledaš u kuvar.

Daj neka mi razjasni neka od vas dve ovo. Smiley

Jer ako sam razumeo na pravi način... nije tačno.  Smile
Ja sam upravo potrošio 40 minuta za spremanje meksičke salate s tunjevinom.
Zapravo, cela stvar se sprema za 10 minuta (ako imate ekspres lonac)... al sam išao 2 puta do prodavnice.  Smile
Prvi put da kupim namirnice...
a drugi put.. (ovo ako ne završi na odvalama ubite me xD ) ... da pogledam na koznervi tunjevine s čime su "Oni" to napravili. Jer mi se ovo što pronalazim na internetu  ne poklapa s onim što sam jeo. xD  Smile
Znaaači... u bukvalnom smislu sam otišao u prodavnicu, po drugi put, ušetao među konzerve, stajao pola minuta da pronađem bar neki jezik koji razumem, jer se uvozi sa Tajlanda i skroz je nečitko... pola minuta da memorišem sve sastojke i još minut da porazmislim koliko će biti retardirano kad vratim ovu konzervu na mesto i izađem napolje iz prodavnice ko nindža.  Smile
(burazer mi je malopre rekao da sam frik.)

Poenta priče je (ako sam dobro razumeo Aneinu teoriju)... iscimaću se nenormalno oko kuvanja (dobro, ovo nije kuvanje ali inače) i hrane... ako će mi se isplatiti.
Meni jedino prestaje glad kad gledam u taj kuvar koji stoji pored nedavno ispražnjenog tanjira. Smiley

Inače, slatko me nasmeja sa prethodna dva post-a.  Smile Smile

Što se tiče generalno teme.. ne priznajem nikakve dijete i sl. (ne u smislu da ne funkcionišu već da me mrzi lično da se zajebavam s njima) Kod mene i moje kilaže sve zavisi isključivo od toga da li sam manje ili više fizički aktivan.
« Poslednja izmena: 18. Maj 2011, 21:33:13 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Voce NIKAD i NIKAKO uvece, naucite!  Smile
Pogotovo osobama koje nisu na TI sa UH-om i secerom, a to su uglavnom upravo jako gojazne i neaktivne osobe  Smile

Osma ja sam najvise smarsala kad sam uvece jela jabuku za veceru, kako sad to?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pogotovo osobama koje nisu na TI sa UH-om i secerom, a to su uglavnom upravo jako gojazne i neaktivne osobe  Smile

Pa verovatno sto si ranije jela przene krompire sas meso i kokakolu Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2011, 21:30:10 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Zato sto si verovatno za ostale obroke jela kao pticica i bila u debelom kalorijskom deficitu pa ti to voce i nije pravilo neki kurslus po pitanju kilaze  Smile

Generalno nema pravila kako ce neko da reaguje na to, ali po nekoj kulturi kad se i sta jede voce i secer i ugljeni hidrati ne bi trebalo da se jedu uvece...Okej, nije ni meni nista od voca i slatkisa i cokolada ali ako meni nije nista ne znaci da nece biti nekom drugom...Pogotovo nekom ko je mnogo gojazan  Smile

Generalno, u neka ''pravila'' sto se ishrane tice verujem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Meni nije jasno kako neko može da živi na jednoj jabuci dnevno. Ja bih izumreo do sledećeg jutra od gladi.
Svako gladovanje (manje od 1200-2000 kcal) posle nekoliko dana usporava metabolizam i možete da radite šta hoćete od sporta, ali mršavljenje staje. Kad bi to bilo tako, uzmeš lepo ne jedeš mesec dana i izgubiš 20 kila, ali ne može, organizam je mašina za preživljavanje. Ali zato postoje razne dijete i dijetice, proverene, i neproverene, ali generalno nijedna dijeta za mršavljenje nije zdrava.
I ne valja preterivati ni u jednom sportu, možda je bolje ne baviti se nikakvim sportom nego preterati.

Sviđa mi se što se ove teme aktuelizuju ovako neposredno pred leto. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Igrati basket sa drugarima... good one... i onda sa 30 nema kolena...  Smile

Pa ne mora intezivno skakati kao sto to rade profesionalci... zato se to zove rekreativno. Odigra cisto da bi istrcao malo.
Ja najcesce vidjam malo punije ljude kako pikaju basket.

Ne moze zato sto je to prevelika tezina koju neciji zglobovi trpe, i kada sa uzasno velikim viskom kga radis nesto intenzivno tipa trcanje, skakanje...Uglavnom mozes da se podravis sa kolencima, jer osobi koja je nabila toliko kga (po logici stvari je dugo bila fizicki neaktivna), kvadricepsi sigurno nisu dovoljno jaki da zastite kolena prilikom intenzivnih aktivnosti  Smile

Pa dobro... zavisi i od toga koliko je lik visok. Ako je visok 160 i ima 120 kila onda moz se pozdravi, ne sa mrsavljenjem, nego sa zivotom Smile

Nece mu se unistiti kolena ako optrci 2,3 kruga dnevno...

Naravno... ishrana je tu daleko bitniji faktor.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 

Pa verovatno sto si ranije jela przene krompire sas meso i kokakolu Smile

Istina. Ne bas to ali skoro.
Ubijalo me sto nisam htela da bacam pa pojedem sta ostane iza ove dvojice.Onda sam odlucila da ja necu biti kanta za smece. Smile
Zato sto si verovatno za ostale obroke jela kao pticica i bila u debelom kalorijskom deficitu pa ti to voce i nije pravilo neki kurslus po pitanju kilaze  Smile

Generalno nema pravila kako ce neko da reaguje na to, ali po nekoj kulturi kad se i sta jede voce i secer i ugljeni hidrati ne bi trebalo da se jedu uvece...Okej, nije ni meni nista od voca i slatkisa i cokolada ali ako meni nije nista ne znaci da nece biti nekom drugom...Pogotovo nekom ko je mnogo gojazan  Smile

Generalno, u neka ''pravila'' sto se ishrane tice verujem  Smile

Istina je da vodim racuna o tome sta jedem preko dana, i trudim se da ne bude jako kalorijski.Hvala na objasnjenju  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
@Goa

Pa, to je moj fazon... kada citam o hrani, gledam hranu, gledam kulinarske emisije ili spremam hranu... ja se jednostavno psihicki "najedem"... znaci, sama pomisao da ja to mogu da jedem, ubija impuls gladi... sami mirisi ili pomisao na mirise...

Obaska sto se cesto desava da usled zauzetosti totalno suzbijem taj impuls, pa mi se desi da mi hrana danima trune u frizideru ili satima na stolu... jednostavno... ako bas ne padam u nesvest ili nisam u nekoj histericnoj fazi (tipa taj famozni PMS ili jak stres), ja mogu da ne jedem... To je ono sto se zove "pregladniti"

Vidis...kada bi ja pravila tu meksicku salatu, ja bih uzela mozda pola kasike i stavila je u frizider... a zatim se setila da imam nesto za jelo za 2dana... Smiley

Zato su i grickalice bila moja zavisnost... nema spremanja, nadohvat su ruke (ako su kupljenje, ne pada mi na pamet da se cimam da odem i kupim) i otvaraju se za 2 sec... Smiley

U sustini.. ja sam odlican profil za junk food manijaka, ako se setim da jedem... Smiley

Citat
Pa ne mora intezivno skakati kao sto to rade profesionalci... zato se to zove rekreativno. Odigra cisto da bi istrcao malo.
Ja najcesce vidjam malo punije ljude kako pikaju basket.

Ne znam kako je to u okolini, ali u Beogradu se igra zestok street basket Smiley
Malo puniji i imati 120kg na npr. 180cm nije isto...
« Poslednja izmena: 18. Maj 2011, 21:37:08 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Obožavam uveče da jedem jabuke.  Smile Jeste da postoje pravila, ali opet je i svaki organizam priča za sebe. Kad ogladnim kasno naveče bolje da pojedem jabuku nego komad sira, niko ne može da me ubedi u suprotno.  Smile

Inače, kad čujem ''savet'' da ne treba jesti posle 6/7/8 uveče, dobijem ospice... Kako da, na primer, ja koja u proseku ležem u 3h i onaj koji leže u 22h možemo istovremeno da se pridržavamo tog saveta?!  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Marko.. kako neko od 120 kg da se intenzivno bavi sportom?

Pa ne moze odmah bas intenzivno ali moze da krene. Danas nece da istrci 10 kruga ali istrcace 3-4 pa ce povecavati. Za pocetak moze voziti biciklu pa tek kasnije uvesti i trcanje. I naravno, nutricionista i program pa i vezbe zatezanja i oblikovanja misica ako bas hoce i da zategne misice.. Sve se moze uz volju. Nazalost, ono sto si ti rekla, vecina ljudi je razmazena i lenja pa tu volju nema.

Nema pravila ali trebalo bi da se izbegavaju masti i secer. Ne kaze se za dzabe da vecera treba da bude lagan obrok.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:37:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.