Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ђинђић : ''Склоните Шешеља из Србије''  (Pročitano 14446 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia ispo iz modu
Одлутао си, његов одлазак нема везе са лапрдањем ''идем да победим зли хашки трибунал'', то је демагогија за широке народне масе. Он јесте будала али није глуп, од његовог одласка најмање користи имају његова идеологија, ставови и странка.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
A sta je to Djindjic znao sta hoce kada je samo citirao Kenedija i drago mi je sto je zavrsio kao i on.

A to si ti patriJoto iz Kanade?  Smile

Ti homoseksualce mi se ne obracaj ja cu se tebi obratiti kada krene cistka separatista.

Ja sam ti lepo rekla da takvo dzukacko ponasanje ostavis za svoju avliju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Taj monstrum nije ni trebao da dolazi u Srbiju. Velika je bila greska Vuka Draskovica sto ga je doveo ovde i ucinio Srbinom. Sve sto je rekao i uradio obilo se o glavu srpskom narodu. Ja bih i isto postupio na mestu Djindjica i sklonio cudoviste van Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Одлутао си, његов одлазак нема везе са лапрдањем ''идем да победим зли хашки трибунал'', то је демагогија за широке народне масе. Он јесте будала али није глуп, од његовог одласка најмање користи имају његова идеологија, ставови и странка.  Smile
nije glup cak potpuno suprotno Wink i njegova stranka i ideologija je imala najvise koristi od njegovog odlaska tamo jer je od njega napravljen mucenik Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia ispo iz modu
nije glup cak potpuno suprotno Wink i njegova stranka i ideologija je imala najvise koristi od njegovog odlaska tamo jer je od njega napravljen mucenik Smile

Скини жуте наочаре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
ne glasam ja za DS  Smile sad se razmisljam izmedju LDP ili SRS Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia ispo iz modu
Тежак избор.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Normalno. Mada sad mi zao sto se sam predao. Trebalo ga je uhapsiti za vreme Sablje. Zlotvor srpke nacije. Ako je uopste i Srbin.
Звездаш мислио сам да си мало паметнији, т.ј. да спадаш у ред жутих са којима и можеш да водиш неку дискусију.
Али ипак сте ви издајници сви исти и захваљујући моћној пропаганди НСП, одржавате се на власти већ 8 година.

Упознај мало своју земљу и свој народ и не лупај више глупости.Шешеља има много у Херцеговини, ја рецимо знам неке у Гацку  и Требињу.
Ако је нова политика ДС прогон oвe српскe фамилије, нека крену од Републике Српске док не дођу до Земуна и најпознатије породице Шешељ.
Срам те било издајниче бедни, зар вама досманлијама није било доста што сте измислили/измишљате и подржавате толике нове нације, а сада ударате и на Србе који се нису одрекли својих корена.

п.с. Можда сам сумњао да је Ђинђић стајао иза ове оптужнице, али сада знам да јесте.

Ovo si mu lepo rekao brate moj Srpski  Smile,djubre zuto naslo da pametuje..

Izvor Kurir  Smile
Seselj je tamo gde mu je mesto.
Puna su vam usta srpstva...

Aj ti autonomas zacepi,mani se ti pametovanja o Seselju i Srbiji..

A sta je to Djindjic znao sta hoce kada je samo citirao Kenedija i drago mi je sto je zavrsio kao i on.

Upravo to,Djindjic je bio jedan olos koji je radio sve kako mu Amerika i EU kaze,taj Srbin nikad bio nije!!!Ja kad sam cuo da je ubijen 3 dana sam slavio!!!!Da,znao je sta hoce,da raskomada i unisti Srbiju po nalogu svojih tatica..Nasao on nama da prosipa pamet i ono sto je naucio od Eu,da on odlucuje ko ce u Hag,da poziva na bombardovanje Srbije..Neka NE pociva u miru olos!!! Smile
Orfelin koji k.... ti pametujes o Seselju i Srbiji?!
Seselj je Srpski Hercegovac,dakle Srbin!!!

Djindjic je siptar najgori, kad je pocelo bombardovanje iz nemacke je govorio kako treba da se bombarduje pa gde je tu moral jbo. ga kliton izdajnik najgori.

Da znas i malo engleski i bar malo gramatike istog jezika, uz uslov da si pročitao orginalan tekst, znao bi
- šta je Đinđić tada rekao
- kako su podmuklo radikalni i slobisti tekst preveli

Ljubitelju Srba i Srbije,sto se lepo ne vratis ovde da zivis sa svojom bracom...

Smile Vidi, ne valja njemu Srpski fakultet, za lika kao što je on jedino su US ili Kanadski dobri  Smile

@FilipFr treba da znaš da se najviše u "patriJotske grudi" busaju ovakvi "daljinski". Oni bi i ratovali ponovo
u HR i BiH, a i izvršili bi invaziju na Kosovo. Naravno uz uslov da oni učestvuju "daljinski"

@AleksandarSrbin govoriš li o kapitalistima za koje si u insotranstvu radio ?

Zuti odjebi!!!!ti "daljinski" kako ih ti zoves bi pre dosli da brane otadzbinu od vas zutih koji zivite ovde,kolike ste kukavice i vojsku ste ukinuli koju smio oduvek imali,samo da sto vise sjebete Srbiju,da ako i madjari budu hteli Vojvodinu nema ko da nas brani!!!Ja da se pitam sve vas zute bi pod n..!!!!!!!!!1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Kao prvo zivot dati za otadzbinu treba da bude za cast za mene , sto ce i biti ako dodje trenutak za to.

Vojislav Seselj je Srbin koji je celi zivot ispastao zbog svog misljenja ali on je makar imao svoje ideale i borio se za njih.
Kakve ideale imate danas vi koji u sopstvenoj zemlji pljujete po njoj i gadite se svoje zemlje, poslusajte to govno od Dnjidjica koje je citiralo drugo govno Kenedija, ne pitajte sta vasa zemlja moze da ucini za vas nego sta vi mozete za nju, ali mon izgleda nista nije ucinio kao i vi jer ste nesposobni, i bica vam bolje samo ako dobijete neko nasledstvo ili na lotu.

Za Srbiju se treba boriti, a ne cekati da vam padne paket sa Marsa.

@Anea

Ti si osoba koja je izbegla, i prikljucila se starosedeocima u kamenovanju onih koji su duze ostali pa posle bili prognani. Ti si nesto poput Canka.
Ti si lepo kidnula a neko drugi ti je sigurno sacuvao imanje pa si ga lepo posle prodala i platila svoje studije.

@Svi vi ostali

Ja sam radio u Kanadi i tamo sve i jedan dolar koji sam zaradio potrosio sam ovde za svoje studije, ja sam jedan od retkih koji ima njihov pasos ali se vratio u svoju zemlju da je dize iz pepela sto cisto sumnjam da bi vi to uradili jer tamo su cak i pederski brakovi legalizovani, tamo je raj za vas.

Ja sam se vratio,vi sigurno nebi.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Djindjic je siptar najgori, kad je pocelo bombardovanje iz nemacke je govorio kako treba da se bombarduje pa gde je tu moral jbo. ga kliton izdajnik najgori.

Da znas i malo engleski i bar malo gramatike istog jezika, uz uslov da si pročitao orginalan tekst, znao bi
- šta je Đinđić tada rekao
- kako su podmuklo radikalni i slobisti tekst preveli

Ljubitelju Srba i Srbije,sto se lepo ne vratis ovde da zivis sa svojom bracom...

Smile Vidi, ne valja njemu Srpski fakultet, za lika kao što je on jedino su US ili Kanadski dobri  Smile

@FilipFr treba da znaš da se najviše u "patriJotske grudi" busaju ovakvi "daljinski". Oni bi i ratovali ponovo
u HR i BiH, a i izvršili bi invaziju na Kosovo. Naravno uz uslov da oni učestvuju "daljinski"

@AleksandarSrbin govoriš li o kapitalistima za koje si u insotranstvu radio ?

Sto se tice Djindjica i njegove izjave treba dobro da znas da jeste rekao da Milosevic nece moci izdrzati ako se pojaca intenzitet bombardovanja, sta je to neko indirektno pozivanje na bombardovanje.

A kapitalizam ti je bato izrabljivanje drugih naroda za dobrobit sopstvenog a ja nebih rekao da neko izrabljuje Britaniju,Usu ili Kanadu.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.