Kao prvo,ja nisam dijete. U Gospoda Isusa sam poverovao- nisam imao veroucitelja,vec citam Bibliju,Prolog i druge knjige i volim da posetim crkvu. To sto ti imas nesto protiv crkve,popova i Isusa-Boga,to je tvoj problem.
Nemam protiv,nemam za pogotovo.Crkva i sve što oni govore je podložno debeloj analizi. Možeš slepo da veruješ u stvari a možeš i da uključiš vijuge i razmisliš o tome koliko su prosečna verska verovanja zasnovana na strahopoštovanju prema "Bogu".
« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 18:12:20 od taxtex »
Ради се о позитивним и негативним енергијама тј. емоцијама. Човјек који нешто ствара несвјесно на своју креацију преноси и емоције које чине његов поглед на свијет, животну филозофију и сами став према свијету. Ако човјек осуђује окружење, испуњен је мржњом, љутњом, завишћу или неком другом агресивном емоцијом онда то преноси на креацију. Тако двије слике са једним те истим мотивом, стилом и формом могу бити потпуно различито енергетски обојене.
Умјетник који осјећа љубав према ближњима, који се не љути и не нервира и који љуби окружење, лако опрашта увреде и понижења вјероватно да ће стварати умјетничка дјела која ће зрачити позитивном енергијом, и којa ће ширити срећу и здравље!
Иако звучи заиста богохулно да иконица Христа или неког свеца дјелује негативно, има случајева гдје је тако!
Дакле bf, ако хоћеш "злу икону", мораћеш дати да је начини неко за ког си сигуран да мрзи своје окружење и да се лако нервира; а најбоље је да му даш да ради баш када је изнервиран...
Али опет то није велика гаранција, да се икона послије не поврати на добро, требаш бити велики психолог и наћи човјека који је деценијама био пун мржње или екстремног песимизма...
Vi ste vec u ljubavi sa djavolom.Ne znam koji su to duhovi koji teraju coveka da vredja druge ljude.Ne kazem da su od Boga.Nije sve od Boga sto vi smatrate ispravnim.To su demoni,sile pakla. Ali ne optuzujem ja sad vas nekolicinu.Oni mnoge ljude muce. Ne zna sitni covek koji je od juce da se bori protiv vekovnog covekomrzca djavola. Samo da znate da Bog vidi i necete mu prici dok ste takvi.Kad shvatis koliko si prljav i kad pocnes da dozivljavas neprijatnosti zbog svoijih duhovnih nereda,osetices oganj pravde tada.
Аха. А што би Ђаво кажњавао некога ко је против Бога, а за њега је, Ђавола? Осим ако Ђаво није у договору са Богом, па ударају рецке, а ко изгуби иде по пиво.