Prijatelju, đavo je veštačka tvorevina (s tim što se još jedan zaključak nameće, al dobro sad...), tako da nemaš nikakve potrebe da brineš. Ako i nije, opet nemaš šta da brineš, pošto si, kako vidim, veliki vernik. Tebe Bog čuva (a mi ćemo se već nekako snaći).
@vanyo - Pun net toga. Samo malko google-a...
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 11:07:45 od woolveen »
Vidim i po reakcijama ljudi da i drugi tako misle.
Vidim i po tvojim reakcijama kako razmišljaš o ne-istomišljenicima i vidim da nema gneva u tebi. I dobro je to.
Pitao bih te par stvari ali ne moraš odgovoriti: U kom horu pevaš? Da li ti se opetovalo ovo iskustvo kada si Gospodnju Ikonu (ili Ime Njegovo ili Sveto Pismo Njegovo ili ....) upotrebljavao? Da li si imao i lepih, Hristo-centričnih iskustava?
Ako hoćeš - možeš mi odgovoriti i na PP.
I neka ti Blagi Bog pomogne u životu tvom sa Njim. I svima nama!
Vidim i po reakcijama ljudi da i drugi tako misle.
Vidim i po tvojim reakcijama kako razmišljaš o ne-istomišljenicima i vidim da nema gneva u tebi. I dobro je to.
Pitao bih te par stvari ali ne moraš odgovoriti: U kom horu pevaš? Da li ti se opetovalo ovo iskustvo kada si Gospodnju Ikonu (ili Ime Njegovo ili Sveto Pismo Njegovo ili ....) upotrebljavao? Da li si imao i lepih, Hristo-centričnih iskustava?
Ako hoćeš - možeš mi odgovoriti i na PP.
I neka ti Blagi Bog pomogne u životu tvom sa Njim. I svima nama!
Hristo-centricna iskustva... Sto se tice ukazivanja davola, svakome se privida ono u sta vjeruje...
Тренутно непевам ни у једном хору.Иначе сам тенор једне београдске Цркве.Не би о томе која је то црква. Библију читам редовно,Владику Николаја Охридски пролог-та књига је ФЕНОМЕНАЛНА и у задње време Псалме сам почео да читам.Искуства о Христу постоје. Занима ме појање.
Тренутно непевам ни у једном хору.Иначе сам тенор једне београдске Цркве.Не би о томе која је то црква. Библију читам редовно,Владику Николаја Охридски пролог-та књига је ФЕНОМЕНАЛНА и у задње време Псалме сам почео да читам.Искуства о Христу постоје. Занима ме појање.
Fenomenalna je kad ne znas za bolju, steta.....I poslusaj ravena, a ja bih jos dodao da nadjes kakvo dobro korito znanja pa da dojis svakodnevno, da ti ne ode bubreg od svakodnevnog varenja gluposti