bogami ,pisao je on i ranije slichne postove .secam se jednom je pisao neshto u stilu :satano ,mrzim te ,j**i se i tako neshto . ako se zeza ,onda je stvarno dobar glumac
a shto se tiche temperature ,sholja toplog otrovnog chaja bi brzo reshila taj problem
Satano, mrzim te. Joj, secam se i ja. Pa, dajte da pomognemo coveku. Evo, ja kao veliki humanista nudim ruku pomoci.
Cccc...
Lekovi , caj, limun, cokolada, knjiga, telefon, burek... Da nisam sinoc izasla ne bih se smrzla k`o mis. Nikad se ne izlezavam, dok me ne zakuca za krevet.
Sada tastatura u krilo, namestila jastuke, monitor, pa mi sijaju oci u mraku k`o mom macku.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 04:37:37 od Euridicat »
ko bi pomislio da izaziva psihozu i napad agresije
Meni mozda s monitorom nesto nije u redu. Ne osecam tako nesto, vec zelju za sex-om. Odo ja vidimo se kasnije. Tidam, tidam, tidam, sad cu da sexsam, tidam, tidam, tidam, ..... bf sto nam ovo cinis covece???
Медведић ти буди жељу за сексом? Мали, нежан, са сунашцетом на тиби и срцуленцетом уместо њушкице, доброћудан и весео медведић чини да се сексуално узбудиш? Лелееееее БФ, ово стварно ради...
crkva je u proshlim vremenima dosta iskoriscavala takve ljude sa psihichkim problemima - epileptichare ,shizofrenichare i slichne .kobajagi oni su "blazeni" ,"proroci" i.t.d.