Hmm, da malo primenim Doktora Hausa ovde - If you talk to God, you`re religious, if Devil talks to you, you`re psychotic. Btw, bantu, mora da te neko zeznuo. Mada, ako je Lucifer nauchio da govori srpski, trebalo bi da mu platish pivu... I da, shto ga nema Joca Jox da udeli svoje mishljenje? Ochekivao sam da kazhe neku rech, da prosvetli tamne strane nashih umova.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2007, 20:46:09 od DavidB1988 »
Ovo pisem iz glave,imena 7 svetih Serafima su Mihail, Gavril, Rafail, Uril, Selatil, Varahil, Jegudil i Jeremil (osmi) To su Bozji vrhovni andjeli.Oni nisu ljudi,vec su po biti - serafimi Spadaju u andjele sa po sest krila.Po cinu su Arhangeli i arhistratigi a imaju i svoju delatnost koju obavljaju datu im od Boga. Mihail je vrhovni poglavar te nebeske cete.Njegov zadatak je ocuvanje supostata vere(u Boga). Kada je arhandjeo Satanuil (isto serafim) otpao od Boga sa jos nekima Mihail je stao kao vodja neotpalih andjela odanih Bogu. Arhandjelu Gavrilu je zadatak spasenje roda ljudskog koje se dogodilo kroz Gopoda Isusa Hrista.Zato sa njegovim javljanjem pocinje jevandjelje,Blagovest Presvetoj Bogorodici i zatim javljanje pastirima koji su isli da se poklone Hristu,i pred sam kraj kada je na Hristovom grobu zenama mironosicama rekao "Zasto trazite zivog medju mrtvima.Gospod je vaskrsao". Tako da su to bica isto stvorena od Boga kao ljudi,samo bestelesna. Slava Bogu,toliko od mene. Sto se mene tice lokujte temu, slobodno,ako zelite.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 00:26:20 od bantu »
zakljuchio sam da nije problem u satanskom medvedicu nego u vama - vash um je pomalo ....weird .... i onda vas medvedic raznezi .... navodi na sex i tako to ...
a kad vec shaljete slike machaka ,kacim sliku machke iz pakla