Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ђаво кога знате бољи од оног кога не знате!  (Pročitano 33187 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne vredi objašnjavati. Ko je shvatio shvatio je.

Тачно!
Остали су углавном схватили. Ти ниси схватио ништа.

Citat
Afganistan i Irak danas imaju alternativu, za vreme Talibana i Sadama su imali okorele diktature i teror.

Која је одговорност Америке за подржавање тих диктатора? Треба ли неко да одговара? Има ли цела држава објективну одговорност?
Коју алтернативу имају? Имају ли алтернативу да окупатори оду из њихових земаља!? Smile
Али амерички народ има алтернативу. И гласао је против политике "увођења демократије". Ипак, због расподеле овлашћења та политика није још потпуно побеђена. Али посустаје. Тражи се помоћ од Ирана и Сирије.

Citat
Danas je tome kraj.

Није баш данас, али председнички избори у САД ће бити веома занимљиви. Тад ће бити крај овој етапи каубојске политике. Мада, са њима увек треба бити опрезан.

Citat
Irak i Afganistan imaju kakav takav sistem.

Аха Smile Smile Smile

Citat
Afganistan uspešniji

У производњи наркотика.

Citat
Iraku je moć Sadamovih velmoža veća pa samim tim i teroristički napadi na civile brojniji(uz podršku irana i sirije).

У Ираку је Ал каида које пре америчке окупације није било. Консултуј обавештајне изворе твојих господара.
Иран и Сирија су учествовали на конференцији о будућности Ирака. Питај твоје господаре што су им то дозволили... Smile

Citat
Ali koliko ja vidim tebi ne smetaju ni napadi na civile

А ни теби не сметају амерички напади на цивиле. Нисам видео да си осудио макар један...
Е, како оно беше? Израелци су звали Либане 15 минута пре бомбардовања њихових зграда... Smile
То си причао зар не?
Шта, окрену број и кажу "Бићете бомбардовани". То је теби кул?!? Smile
Па и Ратко Младић је преко телевизије рекао грађанима Сарајева да ће сравнити град. И то неколико сати унапред. Иста ствар.

Citat
ni to što te dve zemlje neće uskoro biti sigurne za život

Па зар ниси рекао да се тамо све сређује?
Одлучи се већ једном...

Ovo je previše, liči na Rufutabisa...

Smile Smile Smile Smile Smile
ха-ха-ха

Ово може да постане речничка одредница.
Реформски талибан - Реформски телетабис - Руфутабис
Руфутабис је најјачи степен у градацији. Суперлатив Smile Smile Smile

п.с. Она расправа око "пријатељске ватре" је мени досадна. И видех неко је лепо рекао да се не мења исход "утакмице" (мада не волим такво "спортско" изражавање кад људи гину). Политика "увођења демократије" је пропала. (Ауто)го мање-више не мења ствари.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple 15
Citat
Експортна УС слобода и демократија лаж на почетку,

Sta je ovo, pa jos na cirilici...
Sta je to US?
Koliko se ja secam, u nasim jezicima ta drzava se zove Sjedinjene Americke Drzave, a ne Unajted Stejts of Amerika...
Mislim.. ako vec karikiramo, zasto nije JU-ES?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Није баш данас, али председнички избори у САД ће бити веома занимљиви. Тад ће бити крај овој етапи каубојске политике. Мада, са њима увек треба бити опрезан.

Нажалост мислим да се ништа неће променути. Сећам се Бушових говора пре избора, где је ракао да ће Америка да брине своје бриге и да ће повући војску из већине мисија!
Све је то иста багра силоватеља света и слободних народа!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Silovatelji sveta? Boze, daj mu pameti.... Smile

Ako hoces da budes deo sveta, onda moras da prihvatis pravila tog sveta...a, ako neces... Smile...pa onda....ne znam   jbg....sakrijte se u neku rupu  Smile Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Пицо, скидај гаће и сагни се!
Могао би и мало вазелина да ставиш да не боли то "прихватање правила"!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Пицо, скидај гаће и сагни се!
Могао би и мало вазелина да ставиш да не боли то "прихватање правила"!

Pa on je već prošao kroz to... zato ti savetuje da se sakriješ u rupu ako nećeš njegovim putem...  Smile

Ja sam glup

Ko prizna pola mu se prašta...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

Нажалост мислим да се ништа неће променути. Сећам се Бушових говора пре избора, где је ракао да ће Америка да брине своје бриге и да ће повући војску из већине мисија!
Све је то иста багра силоватеља света и слободних народа!

У принципу си у праву.
Ја се сећам још Клинтона, мада сам тад тек ишао у средњу школу. Као биле су велике наде, негде су ископали чак снимак кад се млади Бил рукује са ЏФК. А он нас бомбардовао...
Буш је ипак био бољи у две ствари
1. Није рокао нас него Арапе
2. Није знао лепо да упакује тај товар гов***, па је лепо цео свет видео шта је заправо Америка.
Кад кажем да ће се променити, не верујем ја у алтруизам, него мислим да су сами Американци притиснути неуспесима своје политике. Грађанима тамо постаје напорна улога светског полицајца.
Друга ствар је што више за њих нема доброг решења у Ираку. Осим можда неког историјског договора са Ираном.
Најзад, глобално Америка има чак два избора, а народима које угњетавају они не остављају ниједан. Дакле:
1. Велика је то земља. Изолационизам, гледање својих посла, им не би уопште било лоше
2. Признавање мултиполарности света. Бжежински је причао о томе. Уместо Г8 да буде рецимо Г14, да уђу у форуме Кина, Индија, Бразил, неке афричке земље...
Видећемо шта ће бити. Ја ћу и према новом председнику бити опрезан.

Silovatelji sveta? Boze, daj mu pameti.... Smile

Ako hoces da budes deo sveta, onda moras da prihvatis pravila tog sveta...a, ako neces... Smile...pa onda....ne znam jbg....sakrijte se u neku rupu Smile Smile
 Smile

Да, силоватељи света, шта ти ту није јасно...
Правила тог света су одређена у Уједињеним Нацијама. Напад на неку земљу без одобрења СБ је чиста агресија. Сувереној земљи се не може одузимати територија. Не може се на њеној територији правити нова држава. Такво понашање је чисто силовање.

Узгред, помињао си нешто као није битно што Амери пуцају стотине хиљада долара сваког минута у Ираку. Е па да ти одговорим.
Та лова би била утрошена на дестабилизовање Русије и Кине. У том смислу боље да је троше на Ирак и Авганистан (Руфусе, не каже се "Афганистан", то ти је исто као и "србски" Smile, и чуди ме да Анеа то није видела). Видиш како се повлачи талас "шарених револуција"... Ено га у Украјини опет Јанукович Smile

Иначе то помињање "света" из уста апологета Америке је веома занимљиво. Руфус рече негде горе како Чавеза бојкотује цео свет. Па да видимо.

Сакриј се ти у рупу. И избегавај високе зграде.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
pa kazem ja....Srbija treba da se uortaci sa Ugandom, Obalom Slonovace, Iranom, Somalijom, Urugvajom, Kubom i drugim 'mocnicima' i 'moralnim pobednicima'  Smile Smile Smile Smile   citaj 'komunjarama' i da zamole svoju bracu po oruzju da krenu u slavu, do konacne pobede i pravde u svetu  Smile Smile Smile .

jedno pitanje: da li si ti pri zdravom razumu?  Smile

Vi se uvek pozivate na pravila UN kada to vama treba i kada vam je dupe u opasnosti.....da podsetim: isto tako je i pravilo UN da svi ratni zlocinci budu uhapseni  Smile

Smile Smile Smile

ista reakcija i sa moje strane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Пица-паркарош, ниси једино видео Путина који има право вета у СБ, а недавно је председавао Г8.
А Иран ће богами бити фактор кад буде имао Бомбу Smile

Него, био сам добар према теби, дао сам ти савет.
Не мораш да избегаваш високе зграде. Не би ни била штета.
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.