Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 08:20:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DJ Tiësto u Beogradu  (Pročitano 31570 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
Kazete da Tiesto ima dobar marketing? Da tacno je, ali naravno da postoje i bolji muzicari od njega! E, pa koj k***c najbolji muzicari na svetu dolaze kod Tiesta da im uradi remixove? Jel neko od vas zna koliko je remixova mnogo poznatih stvari culo, a pojma nemate da je tiesto to mixovao? Skoro je odbio manje-vise, nego U2!!! Blago vama a i mojim pajtosima, da nije bilo Pinka, ne bi ste vi ni culi ko je najbolji DJ na svetu. A mi smo ne zaboravite Srbi, pa sad ako nije nas ili nas favorit onda ne valja. Svaka mu cast, veliki je komercijalista i ume da napravi atmosferu.
Nemam pojma sta jos da napisem, ali jedva cekam Olimpijadu kod nas i da vidim Tanju Savic, Slavicu Cukteras, Darka i ostale *zvezde* na otvaranju pred milijardskim auditorijumom!
bez nepotrebnih flejmova, ako je tebi najbolji, najbolji je... mozda zato sto nisi imao prilike da cujes nesta bolje... covek je samo rekao da se od dj-eva uopste nepottrebno prave superstarovi dok se zaboravlja sama muzika, i ne pominji Olimpijadu, jeste pustao muziku al' je bilo, blago receno, sramotno kako je to cinio, a to sto svi dolaze kod njega da im radi remixe i dalje samo govori da ima najbolji marketing, ali ja kazem svaka mu cast i za to, sem toga el. muzici i trreba vise takvih da privuku nove ljude i popularizuju muziku...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Izvini, nemoj da mislis da ti zameram, ali po tebi zakljucujem da pratis samo razvoj nase domace elektronske muzike poput techno folka i svega "elektronskog" iz Granda

ne, bash naprotiv... pratim razvoj internacionalne electronske muzike... i kao party promoter organiziram mnoge partije i pozivam mnoge poznate dj-e. Dodushe vise sam naklonjen prema technu. No gledam na stvari objektivno...
a subjektivno Tiestova produkcija mi se ne svidja, kako god poznata i popularna ona bila...
IP sačuvana
social share
Its not what you have, its what you share. Share or be shared!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Sve ovo polako pocinje da lici na slicnu prepirku sa Goasapiens foruma na temu "da li je Skazi glup fazon". Ljudi, u Srbiji jako malo zna za techno i da to nije zombi muzika za narkose vec umetnost, a ovde se raspravljate oko jednog DJa.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Da, stvarno, smo preterali oko Tiesta.
@ Bokac
Nazalost, svi mi koji volimo ovu muziku smo narkomani, ped*ri, budale, socijalni slucajevi ili ne znam kako nas vec nazivaju. Palo mi je na pamet, posle emisije kulturni nokaut, bilo je u vezi Exita 05, da odem da tuzim onu "kluturnu pevaljku" Lelu Andric. Pljuvala je po svim posetiocima, nazivajuci sve narkomanima i pricajuci kako je videla gomilu shpriceva!!! Sad zamislite nepismen narod, koji slusa neku ludacu sta prica, sutra me sretnu na ulicu i kazu: E ovaj je narkoman, bio je na Exit! Ja ne znam ni sta je droga, ljudi moji! Ali eto, ovo je Srbija pa nisam nista uradio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Moram dodati neke stvari!Da li je tiesto marketing ili nesto drugo,to nije ni bitno.Bitno je da covek zna sta radi i da pomera neke granicu u svetu muzike!Opet kazem nije ni bitno da li on zna da radi na gramofonima i da li zna uopste kako ploca izgleda(košto neki kaži),dovoljno je da se pojavi samo njegovo ime pored nekog remix-a od moby-a,madonne ili nekog drugog i onda se zna ko je i sta je tiesto u elektronskoj muzici!
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
Nazalost, svi mi koji volimo ovu muziku smo narkomani, ped*ri, budale, socijalni slucajevi ili ne znam kako nas vec nazivaju. Palo mi je na pamet, posle emisije kulturni nokaut, bilo je u vezi Exita 05, da odem da tuzim onu "kluturnu pevaljku" Lelu Andric. Pljuvala je po svim posetiocima, nazivajuci sve narkomanima i pricajuci kako je videla gomilu shpriceva!!! Sad zamislite nepismen narod, koji slusa neku ludacu sta prica, sutra me sretnu na ulicu i kazu: E ovaj je narkoman, bio je na Exit! Ja ne znam ni sta je droga, ljudi moji! Ali eto, ovo je Srbija pa nisam nista uradio.
Slazem se potpuno, al' mogu da nas po*uku... Meni je draze sto sam '99-te, dok je kod svih trestao M.Miric koji brani mostove, ja slusao PVD-a... Sto ti kazes, ja drogu nisam video u zivotu, al' zato se neki od tih 'zvezda' (a smesni su kolike su zvezde...) obogatise prodajuci istu...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ljudi , bilo je EXTRA bez pogovora ... sad me zanima da li ima neki link na internetu gde moze da se skine koncert iz beograda video . mp3 ... p0zz ! ! !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
ja sam skino inserte iz zagreba i mene interesuje video zapis i mp3
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sve je to u redu ljudi ali gde bre da da skinem njegovu muziku aj ako moze to da se sredi bio bih vam vecno zahvalan..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
http://forum.burek.com/index.php/board,110.0.html
samo ja sam dosad postavio bar 20 linkova...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 08:20:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.