Moram da primetim da je dizajn ovog foruma.... nekako bzvz.... Sve je nekako sareno, nabacano, ne pregledno..... Ovde bi trebalo odraditi redizajn..... od nule..........
Dizajnom nisam zadovoljan, i redesign ce se raditi... ali nepregledno... zasto? Svaki forum sustinski izgleda isto, ne vidim sta tu moze biti nepregledno...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Naravno da se mi ništa nepitamo, ali meni se sviđa ovakav kakav jeste! Na Bureku sam godinu i nešto i sasvim se lijepo surfa po njemu, a ovakve kritike, sigurno bi i ostalih nekoliko hiljada forumaša moglo nešto da doda i oduzme! Zato ja vjerujem gazdinom instiktu!
za pocetnike je jako tesko da se snadju na forumu,ja sam se snasao jer sam ovde oko 4-5meseci forum malo izgleda pretrpano,ali jbg ipak ima 450000clanova
najozbiljnije moguce ce biti prihvacena Vasha dobronamerna kritika cenjeni korisniche foruma.
Kako ovo da shvatim...... kakva je to provokacija..... sta ja nisam korisnik ako imam jedan post. Ma nemoj korisnk sam od onog trenutka kad se registrujem zar ne? O ukusima ne vredi raspravljarti ja sam samo izneo svoje misljenje... a glavni admin ga je podrzao sto mi je drago. Lep nacin da mi pozelis dobrodoslicu na forum gospodine mederatore.......... nemam reci.......
« Poslednja izmena: 25. Jul 2007, 13:36:54 od ponocni-jahac »