Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 12:22:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 3D tv, kako radi?  (Pročitano 577 puta)
09. Mar 2014, 00:40:51
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Browser
Chrome 32.0.1687.2
Pozdrav,
Treba da mi stigne  3D TV
Kad sam pitao kakva je to 3D tehnologija ovo su mi rekli:
" which allows you to watch 3D movies or 3D games using passive 3D technology. The device has interpolated 100 Hz, for games it is sufficient, the image quality is fine and the resolution is 1920x1080 (Full HD). Due to the passive technology, the device requires more cooling capacity and is in operation not as quiet as a device with active technique for the bedroom, the device may not be suitable.."
I dobicu dvoje naocara.
Kako ta tehnologija radi?
Posto imam sranje kablovsku, mislio sam da ga povezem sa kompjuterom i onda da preko njega gledam filmove , mozda neke igre.
Moze li neko da mi objasni kako radi ta "passive 3D technology".
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Moja subjektivna predstava o toj tehnologiji-- to jest formatu digitalnog videa i slike je sljedeca
To su kao one slicice iz djetinjstva koje su gledajuci iz razlicitog ugla dobijale razlicit sadrzaj
SLicno je to i sa ovom tehnologijom samo sto imas umjesto jedne slike imas video-zapis
TO je ono sto ja mislim
Otprilike za gledanje takvog videa trebaju dvije stvari -- treba imati uredjaj i treba imati video zapis -- to jest upravo u tom digitalnom formatu
Ja mislim da takvih zapisa imas i youtubeu primjrice

ali tek na 3d tv moci ces da osjetis  razliku-- i pravi dozivljaj

Dakle to je samo inovacija koja je u smjeru poboljsanja kvlaiteta slike koja moze i ne mora biti znacajna
Recimo kod formata slike i videa kod kojih je prisutna veca rezolucija zapravo se dolazi do limita-- za vecu rezoluciu potreban je veci ekran a ujedno dolazi se do limita onoga sto ljudsko oko moze primjetiti

Sto se tice igrica mislim da to ovisi od igrice-- a mozda se i varam
Ako je igrica 3d moci ces je igrati kao 3d aliakonije onda ces imati samo veci ekran za igranje igrica valjda
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 12:22:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: radi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.