znaci nisu siptari nego albanci, kao sto i mongolce ne zoves na mongolskom ili kojem god jeziku nego kazes mongolci
Колико ја знам на спрском има неколико назива за ту гамад, тако да је и Шиптар валидан..
Значи нису албанци него шиптари.Зовемо их како нам је лакше и угодније,а и њима нема шта сметати (не дај боже да их увриједимо)јер се сами тако зову.Ти му се Маслина ако желиш обраћај и са:Atë, më lejoni të vrarë një serb,а ја већ знам како ћу се "обратити".
znaci nisu siptari nego albanci, kao sto i mongolce ne zoves na mongolskom ili kojem god jeziku nego kazes mongolci
Колико ја знам на спрском има неколико назива за ту гамад, тако да је и Шиптар валидан..
Значи нису албанци него шиптари.Зовемо их како нам је лакше и угодније,а и њима нема шта сметати (не дај боже да их увриједимо)јер се сами тако зову.Ти му се Маслина ако желиш обраћај и са:Atë, më lejoni të vrarë një serb,а ја већ знам како ћу се "обратити".
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
izvoli izadji javno i zovi ih tako
Хоћеш да кажеш да их то вређа? Па? Ионако је расправа била дал се зову Шиптари а не дал их вређа..
Zapaljena zastava Vojvodine 22. mart 2010. | 16:59 | Izvor: Tanjug
Sremska Mitrovica -- Nepoznato lice zapalilo je zastavu AP Vojvodine na jarbolu ispred Skupštine opštine u Staroj Pazovi, saopštila je PU Sremska Mitrovica.
Policija je navela da je zastava zapaljena u noći između 20. i 21. marta, čim je učinjeno krivično delo uništenja i otuđenja tuđe stvari. Policija preduzima mere u cilju pronalaženja izvršioca tog krivičnog dela.
jel si preziveo srcani udar koji si dobio posle saznanja o tome...?