Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:11:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Divlja Reka  (Pročitano 826 puta)
05. Dec 2006, 19:41:08
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
DIVLjA REKA

Bujica mi
Grešnih misli
Navire u glavu,
Neću više
Da se držim
Obećanja.
Želim samo
Tebe, mila,
Jedinu i pravu.
Srećan je
Ko samo može
Da  te sanja.

Veliki je ulog bio
Na  talonu,
Svaki dan bez tebe je
Izgledao duži.
Bila si u
Sasvim nekom
Dosadnom šablonu
I shvatala
Šta život
Može da ti pruži.

Čitav svet si
Okrenula
Naopačke,
Bio sam već
Potpuno u
Tvojoj  vlasti,

Život mi je
Krenuo sa
Mrtve  tačke,
Dodala si
Novu vatru
Mojoj  strasti.

Predajem se
Burnom toku
Divlje reke,
Puštam mašti
Da me nosi
Kroz kanjone.
Tražim samo
Tamo neke
Predele daleke,
Gde će moje
Lude misli
Da nas sklone.
...
Kao divlja reka,
Tečeš
Mojim snovima.
Kao divlja reka,
Ploviš
Mojim mislima
Kao divlja reka,
Nosiš me
Brzacima
Prema nebu.
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:11:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Divlja film rek Reka

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.195 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.