Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali Juventus bice izbacen u drugoj ligi?

Glasanje završeno: 03. Jun 2006, 19:01:57

Da
50%  (14)
Ne
46.4%  (13)
Ne znam
3.6%  (1)
Ukupno glasova: 28
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diskvalifikacija Juventus  (Pročitano 13374 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Nokia N80
milan bice izbacen u serieB  i pocinju sa -3,lazio i fiorentina sa -15 a juventus kako sto je izjavio sudija stefano palacec najverovatno bice izbacen u serieC
IP sačuvana
social share
maki23inter
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Au nisam mnogo znao o ovome. Znaci da ce seria A izgledati potpuno drugacije. A definitivan sapion bice Inter. Ha, ha kakva ironija. I posle neko nek mi kaze da je Seria A bolja od Premijer lige ili Primere  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Juventus nece izgubiti ni jednu utakmicu u trecoj ligi  Smile
Mozda budu prva ekipa koja je osvojila C1 ligu i nacionalni kup!  Smile
Pa vi stvarno mislite da ce tim da ostane isti. Pa svi ce da raskinu ugovore, a Juve nema nikakvu skolu, tako da ce se duze vreme zadrzati tamo. Pa zamislite samo Bufona, Trezegea, Del Piera, i Nedveda da igraju u trecoj ligi  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
06/07/2006 | Izvor: B92, Beta
Serija B-prihvatljiva kazna za Juve

Predstavnici Juventusa smatraju da bi prebacivanje tog kluba u Seriju B i oduzimanje bodova pred početak naredne sezone bila prihvatljiva kazna, ako se dokaže da su zvaničnici i igrači tog kluba bili umešanu u nameštanje utakmica.

Juventusov advokat na sudjenju pred sportskim tribunalom Ćezare Zakone je rekao da bi, u slučaju da taj klub bude proglašen krivim, prihvatljiva kazna bila ona koju će dobiti i ostali italijanski fudbalski klubovi kojima se sudi.

Juventus, Milan, Fiorentina i Lacio, kao i 26 zvaničnika tih klubova i Fudbalskog saveza, optuženi su da su učestvovali u nameštanju utakmica i nepravilnom delegiranju sudija za važne utakmice.

Ako budu osudjeni pred posebno formiranim sportskim tribunalom, klubovima preti izbacivanje iz lige, oduzimanje titula i bodova, a njihovim zvaničnicima doživotna zabrana rada u fudbalu.

Najveća kazna zaprećena je Juventusu koji bi mogao da bude izbačen čak u treću ligu Italije.
Zakone je negirao da su sadašnji predstavnici Juventusa učestvovali u nameštanju utakmica, i dodao da klub ne bi trebalo da bude kažnjen, ako se dokaže da su njegovi bivši menadžeri obavljali "nedozvoljene radnje".

Sportski tribunal, sa sedištem na Olimpijskom stadionu u Rimu, eventualno će odrediti samo sportske kazne optuženim klubovima, dok će sud u Napulju naknadno odlučiti da li će protiv eventualno osudjenih podići i krivične prijave.

Najavljeno je da će presuda optuženim klubovima biti izrečena u ponedeljak, dan nakon finala Svetskog prvenstva, u kojem se sastaju reprezentacije Italije i Francuske u Berlinu.
Priredio: Vladimir Roganović
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Pa vi stvarno mislite da ce tim da ostane isti. Pa svi ce da raskinu ugovore, a Juve nema nikakvu skolu, tako da ce se duze vreme zadrzati tamo. Pa zamislite samo Bufona, Trezegea, Del Piera, i Nedveda da igraju u trecoj ligi  Smile Smile Smile
Ja ne znam da li igraci Juventusa mogu tek tako da raskinu ugovore. Znam da kada igrac potpise za neki slabiji tim iz npr. prve lige u ugovoru mu stoji da moze da raskine ugovor, bez ikakvih posledica, ako tim za koji je potpisao, ispadne iz lige! E sad, da li Bufon, Del Piero ili bilo koji igrac Juventusa ima takvu klauzulu u ugovoru?  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Koliko ja znam, Del Piero je rekao da ostaje uz manja primanja (dakle, izmijenjeni ugovor) jer želi karijeru završit u Juventusu

A za ostale - Juventus će im ponudit raskid ugovora, dakle dopustit će im da odu bez odštete, kao da je ugovor istekao, odn. kao da su slobodni igrači.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 218
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung 
Ako budu i u petoj ligi ja i dalje navijam za JUVE!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da je RAI prenosila naše fudbalsko prvenstvo,ne bi sada mučenik Pesoto glumio Supermena,treba ceo svet da vidi kako se bojkotuju nameštene utakmice.Na tribinama samo roditelji,kumovi i ostala rodbina fudbalera.Žao mi onih Žabara što crnče u FIAT-u Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Sto se raskidanja ugovora tice, uvek moze ali se placa naknada za stetu, koju po dogovoru placa klub kojii uzima igraca. Uopste mi nije zao ni jednog kluba, jer su zasluzeno dobili kazne, tako i treba. Neka Inter malo vlada, zasluzio je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Cime je Inter zasluzio da vlada,'leba ti ?!

Nisu mogli godinama da dobiju Milan,cak bese i onih sramotnih 0:6,a to sigurno nije bilo namestanje...Kad pocnu da dovode neke normalne igrace i trenere,mozda i bude nesto od njih,dotle - patka  Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.