Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali Juventus bice izbacen u drugoj ligi?

Glasanje završeno: 03. Jun 2006, 19:01:57

Da
50%  (14)
Ne
46.4%  (13)
Ne znam
3.6%  (1)
Ukupno glasova: 28
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diskvalifikacija Juventus  (Pročitano 13391 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znate li kada ce Juventus da igra u Seriji B, e mogu vam ja reci, to ce se dogoditi tek kada Inter osvoji Skudeto. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
u jes ovo bi nisko
i sad si ti faca a
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Nema sanse da ce da izbace Juventus u seriju B
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Evo baš sam danas pročitao da se očekuju ozbiljne sankcije, i to još teže od onih koje su se spominjale...

Konkretno - Juventus bio mogao biti kažnjem izbacivanjem u Serie B (dakle, u treću ligu), Milan bi mogao biti izbačen u Serie B dok bi Fiorentina i Lazio bili kažnjeni popriličnim novčanim kaznama...

Konačna odluka istražne komisije se očekuje.

E sad, pitam se ja... da li su ovo samo naklapanja ili u tome ima istine? A sve je moguće, baš sve
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Napravio si stamparsku gresku, mislio si da se Juve izbaci u Serie C.
Nego, ja mislim da su sve to budalastine, ali videcemo.
off-topic Danas videh u vestima da su uhapsena 45 velika mafijasa u Italiji, mozda su stvarno resili da se obracunaju sa mafijom.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
nekako mi deluje da će proći sa ukorom, a ne i sa kaznom.  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Da, da... pogriješio sam. Sorry.

Točno bi bilo - Juventus bi mogao biti izbačen u Serie C (treću ligu)

Da, i ja sam vidio to o mafijašima - ta njihova akcija traje već neko vrijeme, otkako su na Siciliji uhapsili onog "capo dei tutti i capi" prije dva-tri mjeseca

BTW - ja ipak mislim da će ić do kraja sa ovim izbacivanjima u niže lige.... dobro su stisnuli, potpuno su razbili Moggijevu agenciju "Gea" koja je, čini se, držala kompletan talijanski nogomet "za muda", i mislim da su odlučili razotkrit sve malverzacije, pa kud puklo da puklo...

Priče o namještanju utkamica i podmazivanju sudaca šire se već 5-6 godina, i vrijeme je da se tome stane na kraj. Pa čak ako to znači Juventus u trećoj a Milan u drugoj ligi... Jer, ako se to i dogodi, uvjeren sam da će Juve za 2 sezone opet na vrh Serie A - tamo gdje mu je i mjesto!!!!
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
nekako mi deluje da će proći sa ukorom, a ne i sa kaznom. Smile

Upravo i ja to mislim
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
23/06/2006 | Izvor: B92, Beta
Juventus u drugoj ligi?

Aktuelni fudbalski šampion Italije Juventus najverovatnije će biti prebačen u Seriju B zbog sumnje da je učestvovao u nameštanju utakmica, dok će Milan dobiti blažu kaznu, procenjuju italijanski mediji.

Tužilac Fudbalskog saveza Italije optužio je Juventus, Milan, Lacio i Fjorentinu, kao i 26 sportskih radnika u toj zemlji, medju kojima su klupski zvaničnici, sudije i linijske sudije zbog sumnje da su učestvovali u nameštanju mečeva.

Svi optuženi pojaviće se pred sportskim tribunalom 29. juna na rimskom Olimpijskom stadionu. Ukoliko budu osudjeni klubovima preti izbacivanje iz lige, oduzimanje bodova i trofeja.

Odluka o početku procesa protiv klubova koji daju većinu reprezentativaca obznanjena je tek nakon pobede reprezentacije Italije nad Češkom 2:0 zbog bojazni da bi fudbalski skandal mogao da ugrozi rezultate nacionalnog tima.

Reprezentativni golman Djanluidji Bufon, inače igrač Juventusa, veruje da optužnica neće imati negativnih efekata na atmosferu u ekipi.

"Taj skandal nas nije pogodio, nema još nikakvih presuda i svi mislimo jedino na Svetsko prvenstvo", rekao je on.

Od 23 igrača reprezentacije, 13 igra za timove kojima će biti sudjeno. Juventus, koji je osvajao titulu šampiona čak 29 puta, saopštio je juče da će proučiti optužbe i da će se braniti pred sudom. Najtrofejniji klub Italije nije, za razliku od Milana i Lacija, odbacio optužbe. Presuda klubovima očekuje se izmedju 7. i 9. jula.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
24/06/2006 | Izvor: B92, Beta
Afera "Kalčo": istraga se nastavlja

Istraga koja se u Italiji vodi o "najvećem skandalu u istoriji kalča" sledeće nedelje će se baviti ekonomskim aspektima fudbala, televizijskim pravima za prenose utakmica i tržištem fudbalera, izjavio je Frančesko Saverio Boreli, zadužen za taj slučaj.

"Ima još posla a tiče se ekonomskog aspekta kalča, počev od telvizijskih prava prenosa", rekao je Boreli, koga su zvaničnici italijanskog fudbala zadužili da vodi istragu o skandalu u vezi s nameštenim utakmicama.

Prvi deo istrage, koji se odnosi na nameštene utakmice, završen je u četvrtak uveče pred sudom na kojem su bili predstavnici četiri kluba - Juventusa, Milana, Fiorentine i Lacija. Prisustvovali su rukovodioci tih klubova, koji su u medjuvremenu otpušteni, kao i nekoliko fudbalskih sudija optuženih za "sportsku prevaru".

Boreli, poznat u operaciji "čiste ruke" o korupciji u političkom svetu devedesetih godina, veoma je strog u svom izveštaju, čije je delove objavila italijanska štampa.

Boreli je osudio "apsolutističku dominaciju koju ima Juventus nad celim svetom kalča".

On je optužio bivšeg direktora Lučana Modjia i predstavnika kluba Antonija Djirodoa da su uspostavili sistem "uticaja na prvenstvu u sezoni 2004-2005.", i da taj sistem postoji već nekoliko godina.
Priredio: V.R.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.