Uzecu taj jeftini, jebiga ipak tek pocinjem sa ozbiljnijim pristupom.. igram.. pardon simulacijama
Vau, nevjerovatno da simulacioni volan pruza isti osjecaj kao pravo auto, svaka im cast.
Ta pojednostavljena podesavanja me podsjecaju na Colin McRally 2, najpopularniji i najbolji svojevremeno. Cini mi se da je Dirt 3 remake bas 2-ke... s obzirom da su ostale igre arkadna sranja.
Vazi, javim se za razmjenu iskustava. Mada je uvijek bolje da covjek prvo izcachka sam
I ja sam fasciniran sta su ti svajcarci u Logitech-u uradili. Ne bi taj volan japanac odabrao za oficijelni volan najjace komercijalne simulacije - Gran Turismo... DIRT jeste proizvod ( nastavak ) iste kompanije koja je kreirala Colin McRae Rally - CodeMasters. Cheeky Brits, dripci, pogledaj registarsku tablicu na Ford Focus RS WRC -u ( Rally ) EU07 SUX ( Evropska Unija je djubre )
kazem ti da nije tako komplikovano uraditi zadovoljavajuci set up, i ako nisi online lako je postici brze vreme od onoga sto je navedeno kao " WR " ( svetski rekord ) u igri pod poznatim svetskim Rally imenima.
Kao orijentacija evo ti sajt na kojem se nalaze jaka vremena za DIRT3 u PC , PS3, i XBOX formatu. ( neka moja vremena koja sam vec oborio su pod " Jupiter 021 " u PS3 sekciji ) ( za PRO kategoriju vozila u kojem sam koristio Citroen C4 - Junior team Ogier, koji je brzi i bolji nego isti taj koji je od Seba Loeb-a ) http://dirt3.mcshanes.org/
« Poslednja izmena: 22. Jun 2015, 17:13:37 od eyepheelYU »
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije. Jewpiter Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis. Jewpiter
How much cocaine did Charlie Sheen take ? Enough to kill two and a half men. Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "