Ali da ne offujem previshe ... Naime, kad se devojka igra sama sa sobom, to joj mozhe samo koristiti, a nikako shtetiti ... da ne nabrajam sad prednosti, poshto je tem prezhvakana vishe puta ... lichno gotivim kad se moja devojka dodiruje i kad mi pricha o tome jer to znachi da je uspostavljena dobra komunikacija medju nama.
Čekaj, stani malo......devojka ti priča kako se dodiruje A ti si još nevin? Uspostavljena je dobra komunikacija...samo to Nisi možda video priliku da imaš sex?
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
Jedna od najboljih stvari kod samozadovoljavanja je što daje više samopouzdanja kad smo intimni sa partnerom, zato i bolje komuniciramo u krevetu, a to može samo da bude dobro za oboje
To je najverovatniji razlog. Žena samam sa sobom "vežba" i pronalazi neke nove puteve koji je dovode do orgazma i tako pomaže i partneru da je zadovolji na najbolji način za nju.
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
Jedna od najboljih stvari kod samozadovoljavanja je što daje više samopouzdanja kad smo intimni sa partnerom, zato i bolje komuniciramo u krevetu, a to može samo da bude dobro za oboje
To je najverovatniji razlog. Žena samam sa sobom "vežba" i pronalazi neke nove puteve koji je dovode do orgazma i tako pomaže i partneru da je zadovolji na najbolji način za nju.
to i ja kažem... čovek prvo treba sebe da upozna, pa da onda da bude spreman da otkriva i ulazi u tuđu intimu.
Tako pricaju uglavnom ruzni ljudi... ne prozivam nikoga to se samo tako kaze... oni ljudi koji iz bilo kojeg razloga ne mogu naci partnera za seks smatraju da je ok i da je vise nego ok da zadovoljavaju sami sebe...
Tako pricaju uglavnom ruzni ljudi... ne prozivam nikoga to se samo tako kaze... oni ljudi koji iz bilo kojeg razloga ne mogu naci partnera za seks smatraju da je ok i da je vise nego ok da zadovoljavaju sami sebe...
Ajde Skrga ne zanosi se ko' muda u krivinu.Dokazano je da muskarac koji je i u dugoj vezi sa devojkom,lupa majmuna na dan minimum 2 - 3 puta.
Inace,ispada da 92% zena u UK ne moze da nadje partnera?
A ti se nikada nisi pipnuo dole?Sramota te?
« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 15:17:40 od Thug4ever »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...