Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dino Merlin u Beogradu .. pljuni i zapevaj  (Pročitano 36219 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr
Mislim da je Anea ( ne izigravam joj advokata) htjela da kaže da su pripadnici naroda idioti jer će da prisustvuju koncertu iako je Dino za taj isti narod govorio da je bolestan.

A možda ti samo želiš da razvijaš svoje odnose sa Aneom, u tom slučaju međusobna pojašnjenja su ok... Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 00:46:01 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ne, nije mi to bitno... očigledno nisam razumeo lepo šta je htela reći.

Inače, ni ja nisam za to da se taj koncert održi.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 00:56:45 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Postoje brojni natpisi iz novina, kao i brojni intervjui gde neke od hrvatskih i bosanskih "zvezda" izricito govore kako nikada nece doci u Srbiju, pa ne prodje godinu-dve, eto ih. Severina je bila takodje jedna od njih.

Muzika i muzicka kompozicija mogu da se slusaju zbog same muzike i kompozicije. A ne zbog jajare koja je peva ili izvodi.

Nazalost, ne mogu da nadjem vise na youtube-u video gde bas Dino Merlin govori da nema nikakvih ambicija i zelje da gostuje u Srbiji. Bas tim recima. To je meni dovoljno. Tereza Kesovija je izjavljivala i mnogo gore stvari, pa je dosla, a debili od srba su joj punili koncertnu dvoranu. Prolivera Dragojevica i Misu Kovaca ne volim ali ih postujem do imbecilnosti jer su ostali pri svome. Isto tako ne volim nesto posebno Boru Corbu ali ga isto postujem zbog nepromenjenog stava. Svoj trojici nije dupe zinulo za parama toliko da su spremni da pljunu pa da polizu, kao sto to radi nas dragi Dino Merlin.

Jel i ovu stvar Dino posvetio drugu iz detinjstva?

Ja volim da cujem "In the name of love" ili kako se vec zove pesma od U2 ali Bona ne mogu da smislim. Cim pevaci pocnu da trtomude o politici, odmah pocinju da mi se gade, jer menjaju svoje stavove kao ja gace. Dakle, ne bas cesto ali ih menjam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Fasisti jedni ! Pa sta ako je pevao Vojnik Srece ? Gde je u toj pesmi govor mrznje ,gde se u toj pesmi pominje ubijanje ,klanje Srba itd ? Gde ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Fasisti jedni ! Pa sta ako je pevao Vojnik Srece ? Gde je u toj pesmi govor mrznje ,gde se u toj pesmi pominje ubijanje ,klanje Srba itd ? Gde ???

Smiri hormone. Sta ces ti na fasistickom forumu?

Jel ti ovo bolje?

Dino Merlin: Srbi su bolesnici

Dino Merlin će 25. novembra održati koncert u Areni. Nije ni prvi ni poslednji koji je tokom poslednjih 20 godina vređao Srbe, a sad bi da im peva. Mi, kao i uvek, sve zaboravljamo, a zaboravio je kanda i on koliko se tokom devedesetih zaklinjao da više nikada neće kročiti u Srbiju!

Jedna od najupečatljivijih izjava Edina Dervišhalidovića je ona data zagrebačkom Slobodnom tjedniku u kojoj je Beograd nazvao „leglom fašizma“, a 1994. na pitanje novinarke Globusa da li je moguć zajednički život sa Srbima, oštro je odgovorio:
- Ma, kakav suživot sa Srbima! Bog ne voli one koji seju nered i on će ih ukloniti pomoću naših pušaka.

A kad je rat uveliko završen, Dino nije prestao da zatvara usta. U sarajevskim Danima 2001. izjavio je sledeće:

- Srbi bi trebalo da uzmu lekove za svoje bolesti, jer je evidentno da su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da idem u Beograd, jer bolesnici se obilaze.

I tako…
A da… ulaznice koštaju 2.200 dinara za fan pit, parter je 2.000, dok za tribine treba izdvojiti od 1.800 do 2.500 dinara.

Tako je govorio Dino

► Moje su omiljene pesme „Bojna Čavoglave“, „Kad jurišnik bije“ i druge slične njima.
► Mi bismo sad malo Bajage i tonove s istoka… E, pa ne može! Ja sam izgubio iluzije i zaboravio neke pesme.
► Kad su počela granatiranja Sarajeva i kad me je Nele Karajlić zvao na veliki miting mira u Beogradu, rekao sam da ću doći tamo kad budu padale granate.

I on nas zove fasistima, kuul.

Dino Merlin: Srbe ukloniti puškama!

Da li se sećate izjava Dina Merlina da su Srbi bolesnici, da ih sve treba ukloniti puškama i da je Beograd "leglo fašizma"?! Ove izjave neki nisu zaboravili i žele da spreče pevačev dolazak u Arenu.

Na intrenet forumima i fejsbuku pojavile su se peticije za bojkot nastupa Dina Merlina u Beogradu. Sve peticije su pokrenuli oni koji se pozivaju na svoju nacionalnost. "Srbi koji vole Srbiju" su svi oni koji započinju peticije i koji žele da sarajevski pevač ne održi koncert u Areni.

Dino Merlin nastupiće 25.novembra u Beogradskoj areni a Srbi sve više počinju da se prisećaju njegovih izjava prethodnih godina.

Jedna od najupečatljivijih izjava Edina Dervišhalidovića je ona data zagrebačkom "Slobodnom tjedniku" u kojoj je Beograd nazvao "leglom fašizma", a 1994. na pitanje novinarke Globusa da li je moguć zajednički život sa Srbima, oštro je odgovorio:
- Ma, kakav suživot sa Srbima! Bog ne voli one koji seju nered i on će ih ukloniti pomoću naših pušaka.

A kad je rat uveliko završen, Dino nije prestao da zatvara usta. U "sarajevskim Danima 2001." izjavio je sledeće:
- Srbi bi trebalo da uzmu lekove za svoje bolesti, jer je evidentno da su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da idem u Beograd, jer bolesnici se obilaze, piše Kurir, a prenosi portal Smedia.

Mnogi ne žele da se on pojavi u Srbiji zbog ovih izjava ali takođe, pevač ima i veliki broj fanova koji žele da zaborave na politiku i da uživaju u muzici. Koliko smo spremni da budemo složni kad je ovako nešto u pitanju?!

Izvor: Vesti-online

@Pavle, ne testiraj moje strpljenje. Nisam ti ja mama. Wink
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 01:14:39 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
  Skupa vizita ovog hećima.Konačno da vidim i cene karata a nadam se da ću videti i one uVIP loži.
  Ono što mislim o muzici i izvođaču iste najbolje je opisao sez u jednoj od ovih tema.On je čovek čije mišljenje o muzici cenim i poštujem.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Cini mi se da mu ni Edin nije pravo...

Inace, za njega je moj komentar uvek bio - dzukela... pardon... pas rekao, pas porekao...

+1
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202

Smiri hormone. Sta ces ti na fasistickom forumu?

Jel ti ovo bolje?

Dino Merlin: Srbi su bolesnici

Dino Merlin će 25. novembra održati koncert u Areni. Nije ni prvi ni poslednji koji je tokom poslednjih 20 godina vređao Srbe, a sad bi da im peva. Mi, kao i uvek, sve zaboravljamo, a zaboravio je kanda i on koliko se tokom devedesetih zaklinjao da više nikada neće kročiti u Srbiju!

Jedna od najupečatljivijih izjava Edina Dervišhalidovića je ona data zagrebačkom Slobodnom tjedniku u kojoj je Beograd nazvao „leglom fašizma“, a 1994. na pitanje novinarke Globusa da li je moguć zajednički život sa Srbima, oštro je odgovorio:

A kad je rat uveliko završen, Dino nije prestao da zatvara usta. U sarajevskim Danima 2001. izjavio je sledeće:

- Srbi bi trebalo da uzmu lekove za svoje bolesti, jer je evidentno da su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da idem u Beograd, jer bolesnici se obilaze.

I tako…
A da… ulaznice koštaju 2.200 dinara za fan pit, parter je 2.000, dok za tribine treba izdvojiti od 1.800 do 2.500 dinara.

Tako je govorio Dino

► Moje su omiljene pesme „Bojna Čavoglave“, „Kad jurišnik bije“ i druge slične njima.
► Mi bismo sad malo Bajage i tonove s istoka… E, pa ne može! Ja sam izgubio iluzije i zaboravio neke pesme.
► Kad su počela granatiranja Sarajeva i kad me je Nele Karajlić zvao na veliki miting mira u Beogradu, rekao sam da ću doći tamo kad budu padale granate.

I on nas zove fasistima, kuul.

Dino Merlin: Srbe ukloniti puškama!

Da li se sećate izjava Dina Merlina da su Srbi bolesnici, da ih sve treba ukloniti puškama i da je Beograd "leglo fašizma"?! Ove izjave neki nisu zaboravili i žele da spreče pevačev dolazak u Arenu.

Na intrenet forumima i fejsbuku pojavile su se peticije za bojkot nastupa Dina Merlina u Beogradu. Sve peticije su pokrenuli oni koji se pozivaju na svoju nacionalnost. "Srbi koji vole Srbiju" su svi oni koji započinju peticije i koji žele da sarajevski pevač ne održi koncert u Areni.

Dino Merlin nastupiće 25.novembra u Beogradskoj areni a Srbi sve više počinju da se prisećaju njegovih izjava prethodnih godina.

Jedna od najupečatljivijih izjava Edina Dervišhalidovića je ona data zagrebačkom "Slobodnom tjedniku" u kojoj je Beograd nazvao "leglom fašizma", a 1994. na pitanje novinarke Globusa da li je moguć zajednički život sa Srbima, oštro je odgovorio:

A kad je rat uveliko završen, Dino nije prestao da zatvara usta. U "sarajevskim Danima 2001." izjavio je sledeće:
- Srbi bi trebalo da uzmu lekove za svoje bolesti, jer je evidentno da su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da idem u Beograd, jer bolesnici se obilaze, piše Kurir, a prenosi portal Smedia.

Mnogi ne žele da se on pojavi u Srbiji zbog ovih izjava ali takođe, pevač ima i veliki broj fanova koji žele da zaborave na politiku i da uživaju u muzici. Koliko smo spremni da budemo složni kad je ovako nešto u pitanju?!

Izvor: Vesti-online

@Pavle, ne testiraj moje strpljenje. Nisam ti ja mama. Wink

Isto tako ja mogu da izjavim da si ti izjavio da "Holandjane treba ubiti i satreti " .pa ti posle objasnjavaj da nisi i da ja lazem ,ali zapamti dok ti to demantujes ti ces vec biti zlikovac i fasista.Niko normalan ne moze zdravo za gotovo da uzima izjave medija sa ovih prostora kao relevantne ,nadji mi jedan jedini video snimak u kojem on bilo sta lose govori o Srbima jedan jedini.Neces naci,zato sto tako nesto ne postoji .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5

Isto tako ja mogu da izjavim da si ti izjavio da "Holandjane treba ubiti i satreti " .pa ti posle objasnjavaj da nisi i da ja lazem ,ali zapamti dok ti to demantujes ti ces vec biti zlikovac i fasista.Niko normalan ne moze zdravo za gotovo da uzima izjave medija sa ovih prostora kao relevantne ,nadji mi jedan jedini video snimak u kojem on bilo sta lose govori o Srbima jedan jedini.Neces naci,zato sto tako nesto ne postoji .

Sve u svemu, on u Srbiji nije bio 20 godina, odnosno 16 godina od kraja rata, a ne verujem da nije dolazio do sada samo iz razloga organizacije, u fazonu, on je tolika zvezda da mu se nije Beograd uklapao u rasporede za turneje. Ni za Dragoevica nemam nikakav video gde on kaze da nece da dodje u Srbiju. U zadnjih, recimo 11 godina, od petooktobarskih promena nije postojao apsolutno niti jedan problem da Dino nastupi, pa opet nije nastupao. Ja imam teoriju zasto nije nastupao i tu teoriju iznosim ovde. Ono sto je rekao za granate i Beograd je potvrdio i Nele Karajlic i to odmah nakon izdaje albuma "Ja nisam odavle". A sada, da trazim na YT-u video o tome, nemam pametnijeg posla. I za Juru Stublica sam bio protiv dolaska, postavljao klipove gde se slika sa ZeEnGama, pa to opet nije sprecilo raju da puni nekoliko puta njegove koncerte po Srbiji. Mozda su njih dvojica Pavaroti i Boceli bivse SFRJ muzicke scene ali su za mene teski govnari. Kao licnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Malo sam svrljao po bosanskim forumima i ako je suditi po njihovim komentarima tacno je da je izjavljivao da nece nikad u Srbiju, da su Srbi bolestan narod, itd... medjutim, izgleda da je tacno i to da ni na jednom albumu ne stoji ona poruka, tako da je ono gore montaza...

sto se tice tekstova pesama ja ni u "Vojniku srece" ni u "Aliji" ne vidim nikakav govor mrznje, pogotovo protiv Srba...
tekstove pesama svako moze na svoj nacin tumaciti, tako ja iz njegovih stihova "Znam za jedan grad, zove se Beograd" ili "Srbi, Bosanci, crnci i Albanci nikad u mom gradu nisu bili stranci" mogu zakljuciti da je on u stvari jedan veliki obozavaoc Srbije, Beograda, srpskog naroda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.