Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 06:15:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dino Merlin - Beograde, stižem!  (Pročitano 35507 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5;MEG
Dino Merlin je KRALJ..Gdje god ima koncert napuni do kraja salu,stadion,dvoranu.......

Bosanac -Dino Merlin
Srbin     -Djordje Balasevic
Hrvat     -Gibonni

Sve kralj do kralja...

На каквим си ти дрогама... дај и нама мало...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Имао Тоше добар глас или не, није то суштина. Суштина је да се бавио њесра музиком, коју неко можда и сматра квалитетом, јер у понуди и нема ништа друго.

Балашевића не волим никако, нити га слушам, осим појединих песама које волим, али њему без обзира на то какав је идиот нико не може оспорити да је велики уметник. Какав бре Дино Мерлин и његови Супермени. Smile Смешно их је и поредити.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 14:34:44 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 378
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Dino Merlin je KRALJ..Gdje god ima koncert napuni do kraja salu,stadion,dvoranu.......

Bosanac -Dino Merlin
Srbin     -Djordje Balasevic
Hrvat     -Gibonni

Sve kralj do kralja...

На каквим си ти дрогама... дај и нама мало...

Nema potrebe da vrijedjas...Reci da se neslazes i uredu je.... Smile .....Da dodam da volim i Kerber,Riblju Corbu,Divlje Jagode,Plavi Orkestar,Bolero itd...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 14:37:22 od respons »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Суштина је да се бавио њесра музиком
To je vec stvar za kvalifikovane muzicke kriticare,muzika ima višestruku nameniu i služi kako kome i za šta , da nije tako onda bismo samo slušali klasiku ,muzika zavisi od raspoloženja kada neko popije sigurno nece slušati posmrtni marš , ja inace nevolim ama baš nikako narodnu muziku ali kad ubridim mogu da cujem i Tomu Zdravkovica i Cajku iz NS i šta ti ja znam , ne znaci da ako ja najviše volim Pink Floyd treba,m da smatram ko god to nevoli da nema pojma o muzici i da nema dobar ukus , Toše je bio ekstra pozitivna licnost sa ekstra glasom i to je to njegove pesmice nisu po mom ukusu ali nisu ni Zdravke Colica ,sad ko sam ja da kažem da on nema dobar glas,da nije ok momak   i da nije mega zvezda , ali da neidemo dalje u of i prepucavanje , ovde govorimo o ljudskim manama to jest neprincipijelnošcu doticnog "nikada necu pevati u BGD", pa nemoj i tada ce te se više ceniti na svim stranama , ne kažem voliti jer ja niti volim njegovu muziku niti njegovo "pevacko, politicko,versko pevanje"  ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Konacno se ja i Rinaka slazemo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6233
Hteli vi to da priznate ili ne... da njegova porodica ne pumpa neku popularnost, bilo bi: "Tose, who?"
Stvarno su mu uticajni roditelji u muzickoj industriji.Otac Scott storch a brat Timbaland pa ga kuju u zvezde Smile Smile
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Hteli vi to da priznate ili ne... da njegova porodica ne pumpa neku popularnost, bilo bi: "Tose, who?"
Stvarno su mu uticajni roditelji u muzickoj industriji.Otac Scott storch a brat Timbaland pa ga kuju u zvezde Smile Smile

Ne znam da li si primetio, ali posle njegove smrti poklase se oko toga ko ga je vise voleo, kome ce da idu tantijeme i s kim je tacno delio krevet poslednjih dana...

A, producenti rade za pare...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus

Ne znam da li si primetio, ali posle njegove smrti poklase se oko toga ko ga je vise voleo, kome ce da idu tantijeme i s kim je tacno delio krevet poslednjih dana...

A, producenti rade za pare...

tako je .. to je najjezivije od svega.. decko je tragicno poginuo, a njemu bliski ( i oni drugi ) se ponasaju kao u maratoncima..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dino Merlin je posle gibonnija najveca zvezda na ovim prostorima. Svako ko kaze da nisam u pravu taj zaista nije upucen u pop muziku na ovim prostorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
Dino Merlin je posle gibonnija najveca zvezda na ovim prostorima. Svako ko kaze da nisam u pravu taj zaista nije upucen u pop muziku na ovim prostorima.

IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 06:15:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.