Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:07:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dino Merlin - Beograde, stižem!  (Pročitano 35523 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ne znam ko je gori...
moralles, koji se pali na svaki vas komentar i pljuvanje na rad dina merlina, ili vi, jedna te ista grupica (pogledajte par str. unazad) - mrgec, okoreli black/death metal fan koji prati svako desavanje grand estrade; predrag, "crnogorski srbin"; ili anea, koncetrovani nacionalista uvijen u albukerki foliju da se deca ne bi plasila,spakovana u jumbo pack ambalazu, i specijalista za "ubodem... (tri tackice) pa odem" tehniku.

strasno...
haha, kakvi opisi  Smile

Elem, postoje neke cinjenice u vezi s merlinom koje ne moze osporiti ni okorjeli cetnik ni balija; a to je da se dino slusa svugdje, ali bas svugdje; i recimo ljetos, kad sam prolazila knez mihajlovom, cula sam pjesmu 'dabogda' kako se ori pa otprilike onoliko koliko puta koliko se orila bascarsijom.

Misljenja sam da je njegov najbolji album 'sredinom' i da je sve poslije i prije toga ( poslije narocito ) zesce sranje; filozofiranje kojem kraja nema, experimentisanje s muzikom koje je uglavnom plagijat itd itd. Ali, bar kod nas, ljudi su ocarani dinom i da napravi najgori cd na svijetu, svi bi ga ipak kupili. Dakle, to vise nema ni veze s muzikom i kvalitetom, vise sa tim da je on postao maskota sarajeva pa ga svi vole.
ALi, koliko sam primjetila, tako je i u cg i u hr, a bogami i u srbiji; mozda ne u toj mjeri, ali je dinomanija itekako zastupljena.
Sto se tice njegovog dolaska u Bg, uopste me ne cudi jer je Merlin namazan sa sto boja i ne bi mu bilo prvi put da krsi svoju rijec. Da se razumijemo, ono sto meni 'smeta' nije to sto je rekao da nece doci u bg pa je slagao, nego sto su ljudi tako prokleto zaludjeni njegovim likom i djelom da ne vide da svakom, u svakoj zemlji bivse juge, prica drugu pricu. I to sto dino nije narocito pametan i nacitan, ali se svaka njegova rijec slusa sa strahopostovanjem, bas kao i njegova muzika.

I tako .. uglavnom, Dino se ne razlikuje od svakog drugog namazanog biznismena koji ide za parama, iako ljudi imaju taj kretenski poriv da ga ukivaju u zvijezde.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5;MEG
Ја би госн балији "никада нећу крочит` у Србију" највећој звезди Балкана после Гибонија  Smile ... забранио улазак у исту... нека другде зарађује за `леб.

« Poslednja izmena: 19. Jan 2009, 16:12:35 od lordvejder »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
I ja bi ceci.

Ali ko te pita.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 15
Ja se ne izvinjavam sto Dina Merlina ne dozivljavam kao velikog umetnika, mislim... ja sam kao dete djuskala uz njegove pesmice... akcenat na "kao dete" Smiley
A, kad on dodje u Beograd, pojesce sa sve maslom sve ono sto je ikada laprdao o Srbiji i Srbima... Smiley
Sta ces... pas rek'o, pas porek'o... Smiley

Inace, taj stav "ja sam humanista, vi ste nacionalisticka g*", vise govori protiv onoga ko tako govori, nego u korist nekog bratstva i jedinstva...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2009, 19:14:06 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
On je sve osim humaniste; ustvari, ne znam sta je on u posljednjih deset godina humano napravio .. za bilo koga, realno.
Kazem, dino je biznismen, gdje su pare, tu je i on.

Ali dobro, kako bilo, cinjenica je da je novi spot fenomenalan Smiley

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 15
To za humanistu je bio odgovor na jedan od predhodnih postova.
A, da para vrti gde burgija nece, dovoljan je dokaz to sto je Joksimovic naprasno postao Bosanac za potrebe pesme HMH "Lejla"

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Joksimovic naprasno postao Bosanac za potrebe pesme HMH "Lejla"

Otp, taj fazon.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Volio bih kada mu niko nebi došao na koncert , mada sam siguran da ce se tražiti karta više!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Tako ti je to kod nas, kao i za Panonskog govnara, pardon, mornara.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5;MEG
Прво ће Мирлин да поједе што је засрао... па онда и ови наши који ће похрлити на концерт "помирења"...

Што би реко Чорба... па нисмо ми са њима кликере играли, па сада пуј пике не важи...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:07:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.