Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 15:06:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dinkić: Narode, kupio sam stan!  (Pročitano 7119 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
On I Toma bi trebalo da budu dobre komsije. Cujem u istom mestu dobijaju stan.
Povezace njih ljubav prema narodu. To je solidan izvor finansiranja.
inače vrata do vrata s tomom je djelić   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Dinkić oborio cenu stana za 75.000 evra!

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić iskoristio je “svoje pregovaračke sposobnosti” da luksuzni stan od 150 kvadrata na Novom Beogradu, za koji je po sopstvenom priznanju iskeširao 353.500 evra, dobije po specijalnoj damping ceni!

Tako je lider G17 plus ućario najmanje 75.000 evra, a možda i dvostruko više kada je kvadrat svog novog životnog prostora dobio po povlašćenoj tarifi od 2.500 evra!
Naime, kada smo juče pozvali firmu “Imperijal gradnja”, koja podiže ove luksuzne stanove, da se kao obični kupci raspitamo o uslovima i cenama prodaje, rečeno nam je da kvadrat u ovim modernim višespratnicama staje od 3.000 do čak 3.5000 evra. Prostom računicom postaje jasno da ministar Mlađan Dinkić svoj novi životni prostor nije pazario po zvaničnom cenovniku, odnosno da je dobio “popust” od najmanje 500 evra po kvadratu.
- Mlađan Dinkić je pre nekoliko meseci iskoristio trenutak kada su cene stanova bile u padu i tada je kao dobar pregovarač uspeo da dobije damping cenu. Tada je dao kaparu od 35.000 evra, od toga je 20.000 podigao sa štednog računa, a 15.000 je iskeširao od naplaćenih sudskih presuda - kažu u ministrovom kabinetu i tvrde da je pozamašni kredit od 150.000 evra u Banci Inteza dobio bez posebnih povoljnosti.

Iako se postavilo pitanje da li je posle kupovine stana Dinkiću ostalo novca da stan opremi i plati poreze, njegovi saradnici objašnjavaju da je pripadajući porez od osam odsto već uračunat u cenu stana od 353.500 evra.
- Porez na prenos apsolutnih prava od prodaje starog stana platio je kupac - dodaju u kabinetu ministra ekonomije.
Prvi čovek Unije ujedinjenih regiona Srbije nije štedeo na opremanju novog trosobnog stana na šestom spratu, iz koga će zajedno sa suprugom Ksenijom moći da uživa u prelepom pogledu na centar grada i beogradske reke.
Kako “Alo!” saznaje, ministar je sam birao najkvalitetnije pločice i parket, a sva drvenarija u stanu izrađena je od tikovine. Pored specijalno opremljene muzičke sobe, Dinkić će od stresnog posla moći da se opušta i u prostranom džakuziju. Suprugu Kseniju i njega bije glas da imaju prefinje ukus i znaju šta valja, pa je i u stanu u koji bi trebalo da se presele do kraja godine sve uklopljeno s ukusom.
Ipak, on nije vodio samo računa o komforu, već i o bezbednosti, pa je na sve prozore u stanu stavljeno neprobojno staklo! Stan u jednoj od zgrada u izgradnji nadomak hotela “Jugoslavija” ima 110 kvadrata grejnog prostora, 40 metara kvadratnih terase, kao i garažno mesto.

Mlađa može Tomu da gađa jajima!!!

Mlađan Dinkić uskoro će i bukvalno svakodnevno moći da gađa jajima svog političkog oponenta Tomislava Nikolića! Naime, stan u koji se Dinkić seli je direktno u komšiluku lidera Srpske napredne stranke!
Podsetimo, prvi čovek srpske opozicije nedavno je priznao da je početkom aprila ove godine kupio stan u izgradnji od 156 kvadrata na Novom Beogradu, koji je platio 390.000 evra. Ispostavilo se da je njegov stan u zgradi koja je preko puta Dinkićeve. Izvor “Alo!” kaže da su stanovi dvojice političkih neistomišljenika toliko blizu, da jedan drugom mogu doslovno da vire kroz prozor!
- Mlađa je na šestom spratu, a Toma odmah koji sprat ispod njega, u susednoj zgradi. Vrlo su blizu, gotovo da će moći da se gledaju, samo što će Mlađa to moći da čini sa visine - opisuje naš sagovornik i otkriva da će se stan lidera naprednjaka biti useljiv već od 1. decembra, jer su u toku završni radovi na unutrašnjoj dekoraciji.
Kako će Toma gledati na novog suseda, hoće li uprkos političkim razlikama na Dinkićevoj prostranoj terasi ispijati kafe i dogovarati možda nove koalicije ili će političku borbu nastaviti i preko pendžera, a ne samo skupštinske govornice, ostaje da se vidi. Ipak, kako gospođe Nikolić i Dinkić slove za vredne domaćice, koje politika ne zanima previše, nije isključeno da baš lepše polovine spoje i združe dvojicu (za sada) zakletih protivnika.
Interesantno je da Nikolić i Dinkić nisu jedini političari koji su po povlašćenim cenama kupili stan na ovoj primamljivoj lokaciji, ali jesu jedini koji su to javno priznali. Kako “Alo!” saznaje, njima će se u komšiluku uskoro pridružiti još jedan kolega sa političke scene, koji za sada to neće javno da prizna. Istovremeno, ovoj trojci pridružiće se još nekoliko ličnosti iz javnog života Srbije, što će dešavanja u ovom VIP kraju učiniti više nego zanimljivim.

Alo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A Nikolić? Odakle njemu pare kad nije na vlasti bio? Na volšeban način posle rasturanja SRS-a-kupuje stan Smiley

Brvo lopovi naši,bravo Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
A Nikolić? Odakle njemu pare kad nije na vlasti bio? Na volšeban način posle rasturanja SRS-a-kupuje stan Smiley

Vala i ti verujes da je za pare rasturio 'hadikale'? Pa ne bi on to. Cista ideologija. Smile Smile Smile
Jeuropa je dobar magnet. Vidis kako se za nju lepe i Vulin i Velja.
Mozete vi Mladji da pljunete pod prozor tog trosobnog stana. Kada bude ponovo u vlasti, sos Regioni, kupice on i cetvorosoban.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

vadio zlatne zube mrtvacima godinama.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Nexus 5
Ma nisu oni Jelacicu ni do kolena. On je u Augusta Cesarca na dedinju pazario vilu za 300k evra, pa mu onaj Drakulic nudio  milion evra za istu vilu, a Jelasic odbio. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Alcatel 
Dinkić: Srbija izašla iz recesije
19. novembar 2010. | 00:01 | Izvor: FoNet, Tanjug, Novosti
Beograd -- Srbija je i formalno izašla iz recesije i očekujemo da će do kraja godine privredni rast iznositi oko dva odsto, kaže ministar ekonomije Mlađan Dinkić.
Ministar je na sastanku Slovenačkog poslovnog kluba istakao da je Srbija prošle godine imala pad bruto domaćeg prizvoda od 2,8 odsto, ali je to sada prevazišla.
Posebno ekspanzivna industrijska grana u Srbiji u ovom momentu je auto-industrija, najviše zahvaljući dolasku FIAT-a, rekao je Dinkić i pozvao slovenačke investitore da ulažu u tu granu.
"Slovenački investitori bi mogli da iskoriste povoljni momenat da ulažu u auto-industriju, na samo zbog državnih podsticaja, već i zbog veoma niskih poreza na plate od 12 odsto, poreza na korporativnu dobit od 10 odsto, kao i zbog veoma kvalifikovane i jeftine radne snage, "mada nije toliko jeftina kao u Kini", kaže on.

Čista kupovina stana

Istovremeno, govoreći o tome da li će mu naneti političku štetu kupovina stana za 353.500 evra usred ekonomske krize, Mlađan Dinkić objašnjava da je prvi stan kupio, takođe u krizi, 1992. godine i u njemu živeo 18 godina. "Sada sam prodao stari, kupio novi stan, isto na Novom Beogradu, i o tome pošteno i iskreno informisao javnost", objašnjava on.
"Mi jesmo skuplji, ali smo kvalitetniji i mi smo Evropljani", naglasio je Dinkić. On je dodao i da u zavisnosti od visine investicije država daje od 2.000 do 10.000 evra po jednom otvorenom radnom mestu, uz uslov da investicija bude minimum 500.000 evra, kojom će se zaposliti najmanje 50 ljudi.
"Vlada je odredila da podsticaji za ulagače budu dva puta veći u Nišu, Kraljevu, Zaječaru i Novom Pazaru, nego u drugim mestima, jer je tamo visoka nezaposlenost. Kao posledica toga, u proteklih nekoliko meseci je zaključeno 10 ugovora o investicijama", objasnio je Dinkić.
Ministar je napomenuo i da zahvaljujući sporazumima o slobodnoj trgovini sa brojnim evropskim i azijskim zemljama, kao i preferencijalnom statusu sa SAD, Srbija ima pristup bescarinskoj trgovini na tržištu od oko milijardu ljudi.
Dinkić je podsetio da osim zone slobodne trgovine sa zemljama CEFTA, Srbija ima zaključene sporazume o slobodnoj trgovini sa Evropskom unijom, Rusijom, Belorusijom, Turskom, Kazahstanom, zemljama EFTA i ima preferencijalni tretman za izvoz u SAD.
Odgovarajući na optužbe ministra trgovine Slobodana Milosavljevića je za kriv za nestašicu mleka jer ne dozvoljava interventni uvoz, Dinkić kaže da su "ministarstva ekonomije i trgovine pogrešne adrese za rešavanje ovog problema. Suština je u lošoj agrarnoj politici, a odgovornost snosi Ministarstvo poljoprivrede. Nije rešenje u uvozu mleka već treba da se daju subvencije stočarima da proizvode mleko. Pet dinara po litru bilo bi adekvatno".
Ministar Dinkić, koji je potpredsednik srpske vlade, naveo je da je najveći obim trgovinske razmene Srbije i Slovenije bio 2007. godine, kada je iznosio oko 800 miliona evra, ali je posle svetske krize opao na 570 miliona u 2009. godini, a ove godine zabeležen je rast od 18 odsto.

On je, međutim, upozorio da postoje različiti podaci u Srbiji o iznosu slovenačkih investicija u Srbiji. Prema podacima Narodne banke Srbije, kaže Dinkić, Slovenija je investirala 562 miliona evra, dok, prema njegovim rečima, podaci Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) kažu da je Slovenija investirala 950 miliona evra.
"To je dosta velika razlika, nije jednostavno utvrditi koliko je tačno investirala Slovenija, ali ja bih pre verovao SIEPA, s obzirom da su to podaci prikupljeni i provereni od samih kompanija", rekao je Dinkić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sony 
koje lopine , po 300-400 hiljada juerova za stan , sunce ti.... Smile Ako neka se lepo obojica međusobno pobiju , a posle njih i ostali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Sta se vi okomiste na ovu sirotinju. Cekaj bre kad pocnu da grade svoja zatvorena naselja, gde ce ti trebati legitimisanje da se kreces. Ovo sa Dinkic, Nikolic ili sta ti ja znam, je postkomunisticka beda.
Jadni Mladja i Toma, pa vala treba tu kolicinu lazi izgovoriti na medijima. Ja mislim da su zasluzili mnogo vise.
Treba to izjaviti: cu vi fatam Mladica, necu vi fatam, ce gi zovem Legiju na kavu, necu gi zovem, ili otvoris trafiku sa tri radna mesta, pa kazes: za pet godina ovde ce raditi 5000 ljudi. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Alcatel 
Dinkić: Seći radikalno ili nikako
Predrag VASILJEVIĆ | 18. novembar 2010. 20:59 | Komentara: 9

Mlađan Dinkić, potpredsednik Vlade: Promene u Vladi da pokrene i sprovede DS. Rezovi u Vladi do kraja januara, inače gube smisao. Predlažem mešoviti izborni sistem

RADIKALNA rekonstrukcija Vlade treba da bude završena do kraja januara ili ne treba ni da se sprovodi. Kasnije bi izgubila smisao - poručio je za ”Novosti” Mlađan Dinkić, potpredsednik Vlade i lider Ujedinjenih regiona Srbije.
* Verujete li da će ovoga puta zaista doći do kadrovskih promena u Nemanjinoj 11 i da ovo sve nije samo marketinški trik?
- To zavisi, pre svega, od inicijative najveće stranke u koaliciji, a to je DS. Oni su formirali ovu vladu i treba da pokrenu i sprovedu rekonstrukciju. Spremni smo za razgovore, a vidimo da je i Tadić. Pokazaće vreme da li takva spremnost postoji i kod ostalih partnera.
* Kojim resorima u Vladi ste nezadovoljni?
- O tome ćemo detaljno pričati na sastanku koalicije. Nezadovoljastvo svakako postoji, kod mene i volja da se stvari poprave. Ali, samo ako to radimo kako treba i brzo.
* Ostajete li pri predlogu da se Vlada smanji na svega 15 resora?
- Srbiji ne treba više od 15 resora. Biću protiv bilo kakvih kozmetičkih promena u Vladi.
* Kojih biste se resora vi kao stranka odrekli?
- Samim tim što smatram da Vlada treba da ima 15 resora, izražavam spremnost na ustupke. Srazmerno broju poslanika formirali smo Vladu i po istoj matematici treba i da je rekonstruišemo. DS, koalicija oko SPS i mi imamo odnos 3:1:1. Mora se poštovati ta formula.
* Koja bi ministarstva mogla da se spoje, pominje se fuzija NIP, infrastrukture i telekomunikacija...
- Ima više mogućnosti i modela. Evropske vlade u velikom broju slučajeva nemaju više od 15 resora. Koristićemo primere iz evropske prakse.
* Nisu li, ipak, zakasneli rezovi u Vladi i da li će oni biti izvršeni u cilju predizborne kampanje?
- Iako je prošlo dve trećine mandata nikad nije kasno za promene ako se one kvalitetno sprovedu. Cilj je da Vladu učinimo mnogo manjom, operativnijom, sposobnijom.
* Da li rekonstrukcija predstavlja priznanje da Vlada nije ispunila sve očekivane rezultate?
- Tokom krize Vlada se trudila da ublaži njene efekte i postigli smo rezultate. Vlade u regionu imale su još lošije učinke. Izbegli smo najgori scenario i bolji dani dolaze. Ali, trenutak je da podvučemo crtu.
* Kako su prihvatili koalicioni partneri vaš plan za regionalizaciju?
- Niko još nije imao suštinsku primedbu, što mi uliva optimizam da ćemo regionalizaciju i decentralizaciju sprovesti. Neke kritike koje smo dobili od opozicije odnose se na mene lično, a ne na program URS.
* Deluje kao da ste pitanje regionalizacije ”prisvojili” i vezali za vašu političku budućnost?
- To je danas ključno političko pitanje u zemlji i za sprovođenje je nužan široki politički konsenzus. Evropske integracije više nisu tema jer postoji jasno opredeljenje ogromne većine građana za EU. Ali, u Srbiji imamo ogromne regionalne razlike. Plate su tri puta manje u Medveđi ili Žitištu nego na Vračaru, a nezaposlenost dvadeset puta veća. Čak i Vojvodina ima duplo niži BDP od Beograda. U sadašnjem centralizovanom sistemu, siromašni su sve siromašniji, a bogati sve bogatiji.
POŠTENO SAM REKAO
SVE O STANU
* Da li će vam naneti političku štetu kupovina stana za 353.500 evra usred ekonomske krize?
- Prvi stan sam kupio, takođe u krizi, 1992. godine i u njemu sam živeo 18 godina. Sada sam prodao stari, kupio novi stan, isto na Novom Beogradu, i o tome pošteno i iskreno informisao javnost.
* Mnogi se deklarativno zalažu za regionalizaciju, ali nikako taj proces da otpočne...
- Centrale političkih stranaka nisu još spremne da se odreknu monopola i potpunog upravljanja političkim sistemom. Odgovornost za vođenje Srbije koncentrisana je u rukama pet do deset ljudi. Jedan sam od njih i dobrovoljno želim da tu političku moć prebacim ka bazi.
* Tadić ukazuje da nam ne treba regionalizacija koja će da stvori hiljade novih poslanika u regionalnim skupštinama...
- Imamo već 240 regionalnih poslanika, po 120 u skupštini Vojvodine i Beograda. Zašto Šumadija, Pomoravlje, Zapadna i Istočna Srbija ne bi imali svoje regionalne poslanike. Sve ukupno bi ih bilo između 500 i 600, ali zato bi se ukinuli svi upravni okruzi. Ostatak Srbije bi dobio ono što danas imaju Vojvodina i Beograd.
* Koliko je politički uputno ”otpakivati” ideju regionalizacije kad se i na jugu Srbije pominje stvaranje ”prirodne Albanije”, a i u Sandžaku se zaoštrava retorika...
ZA NESTAŠICU MLEKA
KRIV JE DRAGIN
* Ministar trgovine Slobodan Milosavljević je za nestašicu mleka okrivio i vas jer ne dozvoljavate interventni uvoz...
- Ministarstva ekonomije i trgovine pogrešne su adrese za rešavanje ovog problema. Suština je u lošoj agrarnoj politici, a odgovornost snosi Ministarstvo poljoprivrede. Nije rešenje u uvozu mleka već treba da se daju subvencije stočarima da proizvode mleko. Pet dinara po litru bilo bi adekvatno.
- Regionalizacija će se desiti neminovno, želeli mi to ili ne. Ako se ne desi organizovano, kako predlažemo, desiće se stihijski, sa tenzijama, a to ne smemo da dozvolimo. Zato država mora da predupredi eventualne separatističke zahteve sprovođenjem organizovane regionalizacije, i to u naredne dve godine.
* Da li je politički ostvariva promena Ustava koja je neophodna za regionalizaciju?
- Promena Ustava je ključna. Očekujem da će do nje doći na početku mandata iduće Vlade. To bi trebalo da bude poslednja promena Ustava pre ulaska Srbije u EU.
* Zašto kao stranka ne ukinete blanko ostavke, kada je to i preporuka Brisela?
- Današnji poslanici sede u Skupštini zahvaljujući liderima koji su nosioci lista i nisu ih građani direktno birali, već partijske centrale. Da bi se ukinule blanko ostavke, neophodna je izmena izbornog sistema. Predlažemo uvođenje kombinovanog sistema.
* Stekao se utisak da, za razliku od predsednika , zagovarate povišicu ministarskih plata?
- Suštinski se ne razlikujemo. Slažem se da nije primereno da se plate ministara povećavaju dok je kriza i da najpre treba povećanje da dobiju građani i najugroženiji. Ali, ne sme da se sklizne u demagogiju i da se najodgovornijim ljudima trajno zamrznu plate. Ako neko na odgovornoj funkciji ne radi dobro, treba da se smeni.
* Posle partnerstva sa DSS i DS, vidite li sebe i u vlasti sa SNS?
- Ne, dok su na čelu te stranke Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.
NIJE BILO TAJNIH SASTANAKA
* Da li ste sa Tadićem vodili neke tajne pregovore?
 - Razgovaram sa Tadićem redovno, jednom nedeljno ili jednom u dve nedelje. Pre nekoliko dana smo zajedno otvarali fabriku i pričalo se i o rekonstrukciji. Nikakvih posebnih i tajnih sastanaka nije bilo.
* Utapa li se G 17 postepeno u Uniju regiona Srbije?
- O tome ne razmišljam. Sve stranke u URS imaju svoju samostalnost, ali delujemo zajednički. To je logika koncepta regionalizacije. Nisam ja birao Verka, Ničića ili Maju Gojković za gradonačelnike, već građani. Uživam da radim sa liderima i sposobnim političarima. Mnogi drugi se okružuju poltronima.
* Hoćete li proširiti savez?
- Na početku smo mi prilazili lokalnim liderima, a sada oni nama. Dolaze nam pripadnici svih opcija - od onih koji su podržavali radikale do onih koji su bili uz LDP. Bićemo iznenađenje na narednim izborima.
* Da li ćete sami izaći na izbore? Testirali ste i savez sa Ljajićem na lokalnim izborima...
- Rano je za te analize. Sigurno je da smo spremni da izađemo samostalno.
* Jeste li već zagazili u predizbornu kampanju?
- Kad neko puno radi optužuju ga da je stalno u kampanji. Mi samo radimo naš posao.
* Da li je to što će Vlada izdržati do kraja mandata dokaz da je ova najbolja u kojoj ste bili?
- Svaka vlada je radila u posebnim okolnostima i bila je specifična. Najbolje ekonomske rezultate imali smo u Vladi koju je vodio Koštunica od 2004. do 2006. godine. Ali, tada smo živeli u doba ekonomskog prosperiteta u svetu. Nije bila ovakva ekonomska kriza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 15:06:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.