Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dimitrije Vojnov? Dead or Alive?, Da li ga gotivite?  (Pročitano 32416 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Gubi smisao, ja se predajem! Uzgred, ni na šta nisi odgovorio na šta imaš apsolutno pravo! Najbolje je dao odeš na Pink tamo je najveća populacija kojoj bi se obratio!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
@Dimitrije Vojnov

Ja samo da nesto primetim, ispravi me ako sam pogrsno razumeo. Prvo kazes:

Citat
Ja licno verujem da postoje ljudi sa zavrsenom osnovnom skolom koji mozda pisu bolje od mene.

A onda kazes da si se proglasio za najboljeg kriticara u visokotiraznim medijima jer su ostali manje skolovani od tebe:

Citat
Kad je rec o tome sto sam se u Kulturnom nokautu proglasio za najboljeg kriticara, ta izjava nije cela citirana. Proglasio sam se za najboljeg kriticara u visokotiraznim medijima sto Kurir jeste. U Politici naime pise Dubravka Lakic koja nema nikakvo filmsko obrazovanje, u Blicu pise Milan Vlajcic koji je diplomirao knjizevnost a u Novostima Borisav Andjelic koji je elektrotehnicki inzenjer. Ja sam za razliku od njih neko ko je akademski i kreativno potvrdjen filmadzija sa doslednim stavom i ozbiljnim pristupom pitanjima filmske estetike. Ta izjava je mozda iziritirala ljude ali ona je tacna. Nazalost je tacna. Najiskrenije bih voleo da nije. Istine nazalost mogu da zabole ljude a ova je mozda delovala kao primer bezobrazluka i arogancije. Ali, verujte mi nije. To je tako i nece biti mnogo drugacije jos jako dugo.

Zasto prvo kazes da skola ne igra veliku ulogu da bi bio dobar kriticar a onda sebe proglasavas najboljim na osnovu najviseg obrazovanja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citao sam ja tvoje kritike i svetskih filmova i one se takodje sve svode na isto, pratim tvoj rad sasvim dovoljno da mogu da o njemu imam misljenje. Ne bi se bas moglo reci da sam sve sto si ikad izjavio procitao, za to stvarno nemam ni vremena ni volje, ni za tebe ni za druge ljude ciji rad recimo pratim godinama, jednostavno, fizicki se ne stize. Zato i kazem, sem Andjela 2 ja se zaista ne secam da je bila jos neka pozitivna kritika... kad se uporedi sa ovim hvalospevom mislim da se u svemu ostalom sto si napisao ne mogu naci toliko pozitivnih recenica. Andjeli 2 su najmanje bitni, oni su svoje odsvirali, i ako Bog da treci deo necemo gledati jer bi to bila eksploatacija prethodnih najgore vrste (ako je uopste moguce biti gori nego sto je to bila dvojka).

Mladu generaciju moze da reprezentuje neko ko ima ista misljenja kao ona, sad... opsta slika mladje generacije se mozda lomi na negde 20. godini , one iznad tesko da mozes reprezentovati, a one ispod tesko da zelis reprezentovati. Generacija preko 20. je naucila da je sve sivo i sve gore i gore, pa im i ono sto vide u bioskopu deluje sasvim ok, u odnosu na sve ostalo iako si imali prilike videti mozda i najvece filmove svih vremena, a ovi mladji, tesko da i imaju sa cime uporediti dobar film jer za njihov bioskopski staz tesko da se nesto vredno pamcenja prikazivalo.

Ne moraju / niti ce ikad svi filmovi biti Forest Gump, Green Mile, Rain Man, Clockwork Orange, Godfather, The space odyssey, La Vita E Bella  i sl... ali to ne znaci da sve one koji nisu na samom vrhu treba bacati na dno.

Ni mi nemamo vise Pavla Vujisica, Zorana Radmilovica, Ckalju, Miju Aleksica, Micu Tomica, Batu Paskaljevica, Danila Batu Stojkovica... A nije ni ono vreme kad su se filmovi mogli snimati kako valja. Danas glumac taman bio najbolji u zemlji ne moze da dozivi da ima ni 20% broja uloga koje su neki od pomenutih imali.. i sta sad to znaci, to malo sto se snimi treba satreti da se ne siri...

Ako se dobro secam, negde pocetkom godine si napisao kritiku trenutnog stanja domaceg filma u Kuriru gde si naveo podatke koji je film koliko gledalo, i tu nisi propustio da spustis autorima Munja i Zone Zanfirove (moguce da je bio jos neki film) a ceo tekst samo pricas kako bi voleo da se publika vrati u bioskop... Ti filmovi su za svoje prikazivanje vise publike imali nego svi ostali naredne godine zajedno...

Takodje, kod kritike Pljacke treceg rajha.. a slucajno mi je ona pala napamet jer sam tih dana imao neke upecatljive dogadjaje pa taj peroid prilicno detaljno pamtim, ti cak ni kod tog filma koji nisi direktno ispljuvao si sve vreme pisao u stilu "pa eto.. glupo je to, al bar je iskreno i narod to voli".

Sta ti je onda cilj? Da vratis publiku ili da je prosvetlis? Posto prvo, mozda i uspete postici nekim kolektivnim zalaganjem, drugo, sigurno nikada necete.

Filmska kritika je subjektivna stvar, da li se nekom nesto svidja ili ne i iz kojih razloga, ali to ipak ne znaci da bi (in my humble oppinion) trebao da svoj posao svodis na pljuvanje svega sto ne valja u ovakvoj situaciji, mislim da bi daleko bolji efekat postigao kada bi svake nedelje neki film preporucio, ili barem predstavio pokusavajuci da mu istaknes pozitivne strane a ne da sve pokopavas...
« Poslednja izmena: 24. Okt 2005, 17:29:26 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
mob
Alcatel 258
i kao sto reko nije problem u tvojoj debljini ni u tvom glasu ni u tvojoj bradi.(jer coveku se ne sudi po izgledu )
Vec u tvom stavu prema svetu pohvale za StevieG ali mislim da ni ti ni neko drugi ne moze da se proserava nad tudjim  trudom. Pricas da ti nisu prihvaceni scenariji a kritikujes tudje kako je to pateticno. Govoris da izaberes jedan film koji ces podrzavati mene bi bilo sramota da tako nesto pricam i tvrdim. Kako onda za sebe mozes da kazes da si pravedan film mi nismo andjeli je kopija nekog americkog teen filma. sto to nisi rekao. Ti si toliko nadmen i pokvaren da je to ne moguce vodio si emisiju za decu ti sa nekom devojkom tada si imo oko 15-16 godina a gledao te uzrast od 10 godina onda si baco takve izraze kritikovo sve zive pravio se toliko pametan.  nemam nista vise da dodam.

Drago mi je da i ti ucestvujes na forumu jer ipak predstavljas kakvu takvu intiligenciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
@mrly

Jos jedna neistina. Da je Mi nismo andjeli 2 kopija filma Stana Dragotija sam ja prvi i jedini rekao u svojoj kritici. O tome se detaljno mozes obavestiti na Forumu B92 a verovatno i na sajtu Kurira. Moja kritika je upravo bila povod da se uopste potegne to pitanje i na bazi nje je i izgradjena cela intriga. Jos jedna besmislica na osnovu kojih gajite svoje iskaze o meni. Da li sada shvatate na osnovu koliko netacnih cinjenica prosudjujete neciji rad i pozivate na njegovu, pa makar i figurativnu smrt?

@shone 83

Taj iskaz deluje kontradiktorno zato sto sam pokusavao da dokazem kako sam sto se objektivnih faktora tice pozvan da komentarisem filmove, iako to, ubedjen sam, nije bitno. Medjutim, posto se u pitanje dovodila moja kompetencija, morao sam da se koristim objektivnim cinjenicama. Besmisleno je da pisem sta mislim o sebi, zar ne?

@StevieG

Postavi mi konkretna pitanja pa cu ti konkretno odgovoriti sve sto te zanima.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2005, 18:02:22 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
mob
Alcatel 258
Dugujem ti izvinjenje za plagijat filma  Smile..
Kakva figurativna smrt ???

Pitanje jedan film o kome imas pozitivno misljenje sem andjela ? domaci strani nije bitno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Od vas se, posto ste na Internet forumu, potpisani nikovima, ne ocekuje da pisete istinu i da detaljno promisljate to sto pisete, medjutim, kad procitam toliku kolicinu gadosti o sebi, a gde je vecina bazirana na potpuno besmislenim polazistima, onda zaista osetim potrebu da reagujem. Slobodno me pljujte, za neke stvari sam i zasluzio (nazalost to nije A2, vec nesto drugo) ali ne dozvolite da vam objektivno najtacniji argument bude to sto sam debeo.

And the truth shall set you free....sto se tice carsijskih prica , od Pere do Zike istina se moze uvijati i rastezati ali ne i preci u svoju suprotnost (kao sto se iz prilozenog vidi) tako da sam izneo stvari onako kako su dosle do mene i ko zna sa kim si ti inicijalno razgovarao da bi od usta do usta to doslo do mene , jer ja nisam u tvojoj bransi sem sto sam veliki zaljubljenik u film,  poznajem nekoliko ljudi sa akademije , ali te informacije sam dobio od kolege sa posla , tek da se zna.
Od vas se, posto ste na Internet forumu, potpisani nikovima, ne ocekuje da pisete istinu i da detaljno promisljate to sto pisete,
Gore citirana recenica je samo fina oblanda varijante , ..."Vi ste lazljivi i priglupi",a takav stil pisanja je verovatno i profesionalna deformacija ,medjutim kako ovde nikakva profesionalna kritika nije potrebna ,po mogucstvu to izbegavaj , a takodje izbegavaj i da guras ljude u pakete jer se i to moze smatrati uvredom.
Naravno da ljude ne treba klasifikovati po tome kakve je ko spoljasnosti , ali istina je i da se na neke stvari  covek jednostavno mora navici.
slazem se..mada kako sam shvatio on je mislio generalno posetu bioskopima, a znao je da ce Mna2 gledati dosta ljudi pa da ga napumpa da ga gledaju svi...kao da vrati ljude u bioskop....ma, ja mislim da mu je Dragojevic tutnuo "stoju" da peva o filmu.
Samo moje skromno misljenje ,bazirano  na osnovu nekih clanaka u novinama koji su tada izlazili , kao i na osnovu nekih Dragojevicevih izjava koje sam slusao.......Inace , coveka uopste ne cenim ni kao filmadziju ni kao licnost.

verovatno, mada se i veliki "umetnik" Dragojevic, nafatirao u poslednje vreme, pa sta je njemu problem da kupi malog Dimitrija.
Ovo nema veze sa tvojom spoljsnjoscu ili sa velicinom tvoje licnosti, jednostavno dovoljno si mladji od mene i to je to....cisto da ne bude zabune. Sto se tice prvog dela recenice ,stvarno ne mogu da verujem da neko ko kudi sve sto je snimljeno u domacoj reziji u poslednjih par godina moze da izjavi da mu se A2 svidja, pa te stoga i pitam sta je to sto ti se tu dopada, mozda to sto se domace filmadzije stide originalnosti (Kusturica) ili usporedbe sa velikom Ruskom kinematografijom , pa se Srdjan "blokbaster" Dragojevic setio da bi mogao da se zlatnim slovima upise u Srpsku kinematografiju praveci Americke teen baljezgarije kopirajuci sam sebe (sto je stvarno originalno...svaka cast Smile).
Meni je stvarno drago sto si ovde i daj da se procaska o svemu , a za pocetak odgovori na neka pitanja sto se same tvoje kritike tice , a sto su te ovde ljudi pitali, ne moras ici izokola pricajuci o svojim referencama za posao kojim se bavis.
btw. sto se posla tice svako ima apsolutno pravo da se bavi onim sto voli , onim sto donosi materijalnu dobit  i to onako kako smatra da bi trebao , tako da niko ne misli da ti "rusi " karijeru , "figurativno ubija" i sl. , isto tako svako ima apsolutno pravo da voli ili ne voli ono sto radis .....sad kad si tu iznesi svoje vidjenje svega i nemoj izigravati zrtvu jer su komentari o tebi i tvom radu ovde bili podeljeni ...nekom se svidjas , nekom ne
btw.btw...sto se tice jos nekih kuloarskih prica...ponekad u svojim kritikama i ti umes da poprilicno izvredjas ljude (osobe ,a ne posao kojim se bave ) ....ne mogu da se setim precizno , jer inace ne pamtim takve stvari ,ali ova tema me je podsetila....gledao sam cak tu emisiju gde si gostovao....film se valjda zvao Natasa ili nesto slicno..stvarno ne mogu bas precizno da se setim naslova...Smokijev film u svakom slucaju...od ljudi sam kasnije cuo i da su te protagonisti istog ganjali zbog povrede casti, tako da vredjanje na osnovu fizickih i moralnih nedostataka je ipak vredjanje , bez obzira dal` ces to reci biranim recenicama , ili u "slengu" sa dve reci....a ti si javna licnost i moras se navici da je sve sto kazes ili uradis transparentno......neko to prati ozbiljnije ,neko ne....stvar ukusa i licnog interesovanja za nesto.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2005, 02:52:17 od ljut123 »
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
Kad je rec o samoj kritici za A2 besmisleno je da se sad ovde nadmudrujemo oko toga zasto ja mislim da je taj film dobar a vi ne, jer u krajnjoj liniji zbog toga nisam ni dosao na ovaj Forum. Dosao sam samo da objasnim koliko je neistina u onome sto govorite. I da naglasim na kojim neistinama bazirate svoje stavove. Neistina nije laz. Laz je namerno smisljena, neistina je samo nesto sto nije tacno. Nepromisljenost takodje, ne znaci glupost vec samo nedovoljno razmisljanje pri ukucavanju nekakvog teksta.

Prica o Natasi i bilo kom Smokijevom filmu nije tacna. Jedine neprijatnosti koje sam imao bile su sa ekipama filmova Ringeraja, Lavirint, Bumerang i Potera za Srec(K)om. Plasirajuci tako neku pricu ne samo da skodite meni vec i tim drugim ljudima koji me oko tog filma misu ganjali. To su opasne i vrlo neprijatne stvari.

Sto se vaseg stava tice, mene on zanima, naravno, ali nisam dosao ovde da ga menjam. Hteo sam samo da vam objasnim kako stvari stoje cinjenicno i sta sve sto sto napisali nije tacno. Ne zelim ni da vi sami, niti ljudi koji citaju ovaj forum zive u zabludi.

@mrly

Nisi ti pozivao na moju smrt. Neki drugi su.

@ljut123

da li tvoj izvor ima veze sa jednom prodavnicom kompjutera?
« Poslednja izmena: 25. Okt 2005, 18:26:30 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
"O cemu ti pricas?"
- Da cenim njegov rad.

"Da li si ti citava?" Smile :flower:jesam hvala Bogu

"Sta je on uspeo" Uspeo je kao jedan nas najpoznatiji filmski kriticar(nabroj mi jos tri)i uspeo je to da mi sada komentarisemo o njemo,jedan Sf i jedna Anja i gomila drugih

"Ima kolumnu u kuriru"
i svoju emisiju i svoju dramu valjda..."Velika bela zavera"

Od cega ce da ladi jaja?
-od para koje zaradi svojim poslom

"Sta je on to radio pa zaradio da ladi jaja"
-Drko se po televiziji i komentarisao filmove za koje ga boli uvo

"Ako dozivi 40 godina"
-zivi bili pa videli

"sta je on to postigao u zivotu pa treba da mu se divi"
Ne treba mu se bas diviti ali cenim njegov rad,kakav je takav je,ali cenim................Tito i ja , Vizantisko plavo,posao kriticara,izdatu dramu...

ne razumem sto ste toliko besni i nezadovoljni,on samo radi svoj posao,ako vam se ne svidja nemojte ni citati , slusati njegove kritike vec ih pisite sami .
Toliko od mene, pozdrav , odo ja u "moju " lobotomiju
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ok, you made your point. Dosao si, dao konkretne podatke u vezi sebe oko / svog rada oko kojih smo gresili.

Niko nije prizivao smrt ili pozivao na linc bilo koga, naslov teme je takav jer mi je to palo na pamet pre 2 godine neku britansku emisiju vezanu za uspon Spice Girls, te filma Spice World, gde je bila neka anketa "Spice World - Dead or alive"... A sto se tice opaske za dozivljavanje 40 godina, ona je samo i jedno vezana za cinjenicu da otkad te znam a to je od "malog Zorana" ti si sve veci i veci, a to na srce ima prilicno poguban efekat. Nisam znao da su za to razlozi zdravstvene prirode, ali to ne menja cinjenicu da je rizik ogroman a da ti vise nisi klinac. Niti ovde bilo ko zaista zeli da ti se nesto lose desi, niti koliko mogu videti neko ima razloga da mrzi Dimitrija Vojnova kao takvog. Kada si naveo konkretne podatke o svom obrazovanju niko ti ih nije osporio (a imalo se o cemu pricati jer si ti ovaj posao radio i pre nego sto si zavrsio fakultet. Sa druge strane, prakticno svi ti na lep ili manje lep nacin govore da je razlog negativnog misljenja o tebi pre svega nacin na koji se ponasas, ono sto kazes ili napises. I ok, to je tvoje pravo, i da kazes i da mislis sta hoces, ali to sto ces reci moze da ima posledice. "Fighting for peace is like fucking for virginity". Prema opstem misljenju (dakle ne mom, nego misljenju svakog zivog ko je film gledao) najgore domace ostvarenje si hvalio, a sve ostalo, apsolutno sve si na ovaj ili onaj nacin ponizavao. Sve bude jasno kad se pogleda sta si rekao vezano za dovodjenje publike u bioskope i ujedno sta si napisao za 2 filma koja su oborila sve rekorde posecenosti.

Ne moras ti na ovo odgovoriti, ko sto nisi ni na jednu moju poruku do sad, to je tvoje pravo, ako ti mozes mirno da spavas onda je i pored svega sto smo svi mi izjavili, sve ok.. samo.. ja ne bih mogao.

Svako od nas ko ima zelju da makar povremeno ode u bioskop tu zelju izgubi nakon sto procita tvoju kolumnu, a tebi kako kontam to nije namera... E zato ce ljudi preporucivati druge novine i druge clanke na istu temu jer iako mozda nisu strucne, te kritike nece ubijati volju da se 200-250 dinara baci na sat i po zabave.

Mozes biti najobrazovaniji, najpametniji i najlepsi, dokle god ti se rad u ogromnom postotku svodi na omalovazavanje onoga sto je neko krvavim radom i teskom mukom napravio, neces biti ni cenjen ni postovan. Bar ne od strane sirokih narodnih masa. Taman i bio stalno u pravu (a iako povremeno to jesi, dovoljno cesto to nisi), ljudi ce imati dovoljno razloga da o tebi imaju misljenje kakvo su ovde pokazali.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.