Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 12:37:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dilema  (Pročitano 21255 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kazna je taj zivot za gros
Kazna je zig dodira tvog
Zlocin je sto volis me jos
Bog nek' prosti, zato je Bog

Sa SweetAngel sam imala zucnu raspravu u subotu... i nakon par dana... odlucih da joj se upravo ovde zahvalim na "polivanju previse ledenom vodom". Sve sto mi je odbrusila, stoji! Bezala sam svih ovih meseci, gorda, ponosna... ne osudjujuci samo sebe, vec deleci haos na oboje... i to tako moze da ide u nedogled... svadja izmedju razuma i srca je ogromno bojno polje, kao pokusavajuci da odbranis teoriju "ipak se okrece". Pogresne reci jesi usledile, pogresne reci u pogresno vreme, ali je ljudski prastati. Cemu polemika koja se vrti u krug, bez ikakve sanse i mogucnosti?! Odgurnula ga jesam, ali cu ipak napraviti korak... pa kud puklo da pukne. Povezanost je previse jaka i ocigledna, razresicu tu dilemu ovih dana... za sva vremena.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Sreco moja, procitala si moju "dilemu", svako u zivotu ima svoju, samo je pitanje sakoje strane i iz kog ugla je gleda. Tesko je, znam, boli, i to znam, odakle "sagledavash" to pretpostavljam, ali vidim da josh mozes da se podignesh i sagledash iz drugog ugla. Da li je vredno, za tebe jeste! I za moju "dilemu" je sve bilo vredno, jako. Da li je vredno tvog zdravlja? Da li je vredno tvoje "patnje" vremenski?! Ja znam odgovore, bar sa moje strane, znash i ti koji su moji odgovori! A da li su isti takvi i tvoji? Znash sta ti je ciniti ako su pozitivni. Nije skroz u tvojim rukama da li ce neko biti prijatelj ili ne! Mozda je prerano, mozda je prekasno! A mozda je pravo vreme. Mislim da je najbolje sada izabrati reku, i pustiti vodu da teche, bez brana i mostova i tunela.... Cista protochna reka. Vreme lechi, sporo ali lechi, prochishcava mozak, osecanja, razum! A tebi treba malo vremena. Mozda, ako pokushash neshto drugo, mozda uspe, ali je verovatnije da ce te vishe boleti! Lepo si rekla - svadja izmedju razuma i srca je ogromno bojno polje. Imash bitke i imash rat, a gubici na obe strane su neminovni! I nikad ne reci za sva vremena, tako brzo.

Ja te razumem u potpunosti, znash ti zashto, a ovo ti dajem kao mali prijateljski savet. Ponekad druge ochi vide bistrije.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
Zasto sebi branis ljubav?Ako je tvoja prethodna veza bila propast ne mora da znaci da ce i ova!Zaljubi se ponovo,ne gubi vreme vise!Ovo je bilo iz iskustva. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zasto sebi branis ljubav?Ako je tvoja prethodna veza bila propast ne mora da znaci da ce i ova!Zaljubi se ponovo,ne gubi vreme vise!Ovo je bilo iz iskustva. Smile

Smile ova ti je dobra  Smile postoji samo jedan mali,mali,...malecki problemcic-ne mozes reci ciri bu,ciri ba-puf-sad sam zaljubiska
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Motorola PEBL
Draga moja, znash da ja uvek imam spremne kofe prepune ledene vode, no mislim, da mi vishe nece biti potrebne  Smile
Ljubim te i znash da sam tu za SVE shto ti padne na pamet!  Smile
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
Mislis da sam ovoga puta prsla totalno? Pa ti nece trebati ono maltretiranje od subote?  Smile
Nece, mogu da pricam sta god hocu, ali Dilema i ja se obozavamo medjusobno  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Motorola PEBL
Ma samo mislim da vishe ne moram da vichem na tebe  Smile  Smile
A da se obozavate, je jasno kao dan!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim... sta reci... Smile Dilema je uhvatio zalet i dao objasnjenje upravo danas: "ako su duse vecne onda je rastanak relativna stvar", kao odgovor na: "tampon zonu" od par meseci "ni traga ni glasa". Mnogo toga je danas upravo receno, potpuno opusteno. Dobila sam hrpu odgovora na pitanja koja su visila u vazduhu svih ovih meseci, nedelja, dana, sati, minuta, sekundi  Smile I jedino sto mogu, za sada, da kazem je to da ja njega obozavam Smile Mislim da je doslo vreme koje obecava mir i spokoj... ali ovoga puta necu da trcim pet koraka ispred, nego cu lagano da prosetam nogu pred nogu i strpljivo sacekam dalji tok ove moje dileme Smile
Ovoga puta je mudrost na mojoj strani. Ako sve bude ok, obecala sam samoj sebi da cu mu pokazati ovu temu  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"ako su duse vecne onda je rastanak relativna stvar"  Smile  Smile zna pricati...  Smile

ajde oblachak,nek vam je sa srecom,bas mi je drago da je dobro zavrsilo,odn da je dobro pocelo  Smile
niko zna koliko ce to trajati,ali vam zelim dobro i lepo iskoristen svaki trenutak zajedno  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Motorola PEBL
Opet cu ti reci, dobro razmisli da li da pokazujesh ovo, kao i "tajno mesto"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 12:37:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.