Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:52:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dilema  (Pročitano 21231 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
Oblacak ne odustaj. Samo prvo razmisli da nisi tek sada shvatila da ti znaci kada je otisao, zato sto je otisao. Mislim da nije samo povredjena sujeta. Jer kao svaka zena verovatno imas razvijenu intuiciju, pa mislim da si mogla da prepoznas da je on taj, ako jeste, dok je trajalo..
Mozda on sad menja taktiku i igra tvoju igru, koja ocigledno pali  Smile
Mislim da ta prica nije zavrsena..
A ti sad moras da budes potpuno iskrena s njim, pogazi malo ponos i te gluposti, pa bi trebalo da bude ok.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
Hvala vam svima od srca Smile

Citajuci vase postove, malo sam se vise zamislila. Definitivno sam sigurna da mi je taj njegov odlazak samo potvrdio da mi je stalo do njega. Mogu slobodno, cista srca reci da sam svesna da u nekoj meri ipak jesam preterala. Sujetna nisam, niti poznajem osecaj "povredjene sujete". Takodje, ne postoji pitanje koje ne bih mogla da mu postavim, bez obzira da li bih dobila odgovor. Jednostavno sam otvorena osoba, ali isto tako priznajem da mi je jezik nekada brzi od pameti. Dugujem vam jos jedno objasnjenje, ali to nemojte shvatiti kao nekakvo moje opravdanje. U celoj mojoj prici sam zanemarila jednu cinjenicu. Kada se dogodio nas prvi verbalni kontakt, ja sam bila ta koja je slobodna potpuno, on ne. To sto mi je ispricao da je u nekoj vezi, samo pokazuje da je iskren, ili je bar zeleo prema meni da bude iskren. Dakle, ceo taj prvi kontakt je bio baziran na prijateljskoj osnovi. Kada sam shvatila da se svojim "peckanjem" on meni lagano udvara, iskreno sam mu postavila pitanje "Izvini, sta skripi u toj tvojoj vezi?" Dobila sam povrsan odgovor, mada ja nisam ni insistirala na dubljoj polemici, niti sam zelela, niti sam imala prava da dublje zalazim u sve to. Misljenja sam da ne postoji osoba na ovom svetu koja nece prihvatiti bleskastu vrstu flerta, zargonski receno "prepucavanje igrom reci", ukoliko joj je odredjena osoba interesantna, ali bar ja nikada nisam zaboravljala da neko u njegovom zivotu postoji. Kako je vreme odmicalo u vazduhu se osecala sve veca zategnutost. A opet, nije postojao nacin da bilo sta pitam vezano za nekakav "svoj status", jer medju nama, sem razgovora, nije bilo nicega, upravo zbog mog cvrstog stava "sta ne zelis neko tebi da radi, nemoj ni ti drugome!". Vreme je prolazilo i prolazilo, poceli smo da upadamo i u verbalne sukobe. Da ne duzim, prema njegovim recima, on se promenio sto se nekakvog odnosa tice, prema svojoj lepsoj polovini, ona je igrom slucaja saznala za mene, imali su raspravu. Sacekao je "povoljan trenutak" kada sam ja u jednoj od rasprava rekla da je sve ovo suvise suludo i da se ponasamo kao deca i da zaista neke stvari ne prilice ni meni, a ni njemu, da bi mi rekao da se nakon te rasprave koja se dogodila sa njom pokupio i otisao. Bila sam zapanjena, ali sve jedno... sve je vec otislo u nepovrat (mozda).

Jednostavno smo se izgleda pogubili u svojim mislima od samog pocetka, on se umorio, a ja ga pustila da ode. Sada definitivno znate i razlog zasto se kolebam da li da pokusam da stupim u kontakt sa njim... mozda se ipak vratio toj devojci, a mozda i nije, ne znam. Mozda zaista, kako je neko od vas rekao, on sada "igra" moju igru tvrdoglavosti i ponosa, a mozda je zaista mislio ozbiljno kada je rekao (citiracu ponovo) "... ima da crknem, ali cu da te prebolim!"

Kako god da god i sta god da god... nedostaje mi veoma mnogo, ali su mi definitivno potrebni neki odgovori, njegovi odgovori... da bih mogla da nastavim svojim koracima napred. Ubija me ovo tapkanje u mestu, jer to nisam ja.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2005, 12:58:42 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
pa oblachak
nista ti lose nece uraditi ni njemu, ni toj devojci (ako ona uopste vise postoji) a ponajmanje sebi...
ako razgovaras sa njim...
obrni ga... odnosno taj broj koji imas...
vec nekako dodji do njega... ne sumnjam da ces u tome upeti...
i lepo popricaj sa njim...
trazi odgovre koji ti trebaju...
zbog sebe pre svega...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
Trebala si od pocetka da nam kazes sve cinjenice.. Mislim da sada bolje razumem..
Izvini nisam gore htela da ti popujem, ali ta mogucnost sujeta i to uvek postoji, pa reko.. bolje da shvatis sta stvarno zelis..
potpisujem sve sto je Krouli rekla
navijam za tebe  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ja bih imala mladju nesto da priupitam..

U principu vecina nas posle raskida se zatvori jedan perido i bude nedostupna za veze i vezice, ali to nesme da traje toliko dugo.

a gde to pise? Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Pa,sa ovim novim podacima,meni se cini da si ti obezvredila,u svojoj izjavi njemu,to sto se izmedju vas desavalo,tj.vreme koje ste proveli skupa,a sve to zbog straha da ces u toj igri izgubiti  Smile I time ga povredila... Nije iskljuceno da nece pozitivno reagovati *na prvu loptu*,ali obavezno nadji nacin da mu objasnis i da mu kazes sve sto zelis!A,posle...pomoli se Bogu da imas i malo srece da se resi zavrzlama i da on ne bude tvrdoglav zbog straha da se cela stvar ne ponovi.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Nije postojao "strah da cu izgubiti", na kraju krajeva ne mozes izgubiti ono sto nije bilo tvoje, zar ne? A nije bilo moje, niti je sada moje iskljucivo zbog mojih cvrstih principa i stavova. Da se razumemo, da ne bi doslo ponovo do zabune, odnosno da ne bi neko postavio recimo pitanje: "Pa sta sad hoces, pustila si ga da ode zbog svojih suludih principa i stavova?!" Poenta je iskljucivo u tome da sam jednostavno zelela da podelim sa vama, koji me ne poznajete i niste pristrasni, ono sto me tisti, odnosno o cemu razmisljam i kada se ujutru probudim, kada krenem na posao, kada radim, kada izlazim, kada sa prijateljicama cavrljam uz kaficu, pa i kada podjem na spavanjac. Srecom te mogu sebe da kontrolisem, pa mi misli odlelujaju ka njemu u momentu slobodnog trenutka razmisljanja. Jedinu gresku koju sam napravila, pisajuci svoje postove ovde, je ta sto na samom pocetku nisam napisala sve, mozda bi bilo jednostavnije propratiti sve sto je receno.

U svakom slucaju, jos jednom hvala sto ste mi posvetili svoju paznju. Iskreno, jos uvek se lomim sta cu da uradim i da li cu uopste da napravim neki korak.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
ja bih imala mladju nesto da priupitam..

U principu vecina nas posle raskida se zatvori jedan perido i bude nedostupna za veze i vezice, ali to nesme da traje toliko dugo.

a gde to pise? Smiley

Jel mora sve da pise???

To nesmemo da dozvolimo da traje dugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Hm,...nisam obratila paznju na principe i stavove...To je o.k.,razumem,ako je ono sto mislim...Postoji razlog zasto se dvoumis-mislis li da je u takvoj situaciji bio red na njemu da rascisti neke stvari,pa onda da ti se obrati sa konkretnom ponudom? Mozda je to razlog sto si imala odstojanje prema njemu?! 
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Ne bih da se ponavljam, bilo je tu dosta razloga, ako zelis procitaj od prvog posta, to je jedino resenje. Mozda ce ti tada biti donekle jasnije.

Oprosti  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:52:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.