Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 19:09:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dilema oko "friendzone"  (Pročitano 10557 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
па пази нисам неозбиљан скроз  Smile

У сваком мушко-женском односу постоји прави тренутак да се нешто предузме. Некад и више њих. Ал у принципу то не потраје, ни код једне која вреди нећеш имати шансе увек ... пре или касније она се опамети и дигне руке од оног који ништа не предузима. А приде кажу људи да жене принципијелно имају проблем са праштањем пропуштене шансе.  Smile

Даклем ... и трезна и свесна ће га вероватно искулирати ил отворено одбити.

Даклем ... једноставан проблем, једноставно решење ... или је напијеш ... или поступиш по оној старој народној ... онесвести па га смести  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
HTC 
па пази нисам неозбиљан скроз  Smile

У сваком мушко-женском односу постоји прави тренутак да се нешто предузме. Некад и више њих. Ал у принципу то не потраје, ни код једне која вреди нећеш имати шансе увек ... пре или касније она се опамети и дигне руке од оног који ништа не предузима. А приде кажу људи да жене принципијелно имају проблем са праштањем пропуштене шансе.  Smile

Даклем ... једноставан проблем, једноставно решење ... или је напијеш ... или поступиш по оној старој народној ... онесвести па га смести  Smile
Vidis, to mi nije palo na pamet. Razmisljao sam posto imam limited time pre nego sto nestane, da joj kazem sta osecam, ako budem smislio kako da izgovorim to, tj znam u glavi sta treba da kazem otrpilike, al mi se mozak zablokira kad to treba da kazem... U poslednje vreme se vidjam sa njom bas dugo i cesto, ali nista nema od naznaka da joj se svidjam, kao sto je pre bilo.
Moguce da je u pitanju to sto si ti rekao da iz principa nece da bude sa mnom sada...
Ali imam osecaj da bih trebao da pokusam bilo sta sa njom pa makar me i odjebala, da se ne bih pitao posle 10 god "sbbkbb"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
па пази нисам неозбиљан скроз Smile

У сваком мушко-женском односу постоји прави тренутак да се нешто предузме. Некад и више њих. Ал у принципу то не потраје, ни код једне која вреди нећеш имати шансе увек ... пре или касније она се опамети и дигне руке од оног који ништа не предузима. А приде кажу људи да жене принципијелно имају проблем са праштањем пропуштене шансе. Smile

Даклем ... једноставан проблем, једноставно решење ... или је напијеш ... или поступиш по оној старој народној ... онесвести па га смести Smile
Vidis, to mi nije palo na pamet. Razmisljao sam posto imam limited time pre nego sto nestane, da joj kazem sta osecam, ako budem smislio kako da izgovorim to, tj znam u glavi sta treba da kazem otrpilike, al mi se mozak zablokira kad to treba da kazem... U poslednje vreme se vidjam sa njom bas dugo i cesto, ali nista nema od naznaka da joj se svidjam, kao sto je pre bilo.
Moguce da je u pitanju to sto si ti rekao da iz principa nece da bude sa mnom sada...
Ali imam osecaj da bih trebao da pokusam bilo sta sa njom pa makar me i odjebala, da se ne bih pitao posle 10 god "sbbkbb"
Рум-кола. Али ти да сипаш  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Fora je sto mislim da smo u dubokoj friendzoni pa cak i da joj dajem komplimente i dodiri da nece pomisliti nista:D
Dam ja poneki kompliment ali nista preterano, a dodiri nista specijalno nisu da se kaze da je zelim.
Razmisljao sam da joj nekako kazem, ali ne bih imao hrabrosti da joj kazem to, ali to nije neki problem koliko bih se zbunio sta da kazem u tom momentu, iako bih mogao da naucim napamet Smile
Moze neka varijanta da cirkamo kod mene gajbi pa da joj kazem kad je pijana pa nek me otera u tri lepe tad Smile
Ali premisljam se posto meni deluje da ona zeli da budemo samo prijatelji, mada nisam toliko iskusan da izvalim to.

Edit: Ponekad me preko poruka naziva druze/brate, al opet... 2-3 puta  kad smo blejali negde onako iskusno me uhvatila za ruku kao objasnjava mi nesto pa se zanela.
Inace ona zna (valjda) koliko sam "iskusan" sa zenama, pa racunam mozda nece biti toliko ostra kad me bude odjebala Smile
Pa probaj ti nju da uhvatis npr. za ruku, kosu ili rame pa polako mazi onako prema bicepsu pa vidi kako ce reagovati. Ako vidis da reaguje cudno ili kaze nesto onda prestani ako ne onda cepaj pa probaj nesto konkretnije. Ako ne uspe, mozes uvek da se "vadis" da je imala nesto u kosi ili ramenu i ruci.  Smile Tesko ce poverovati ali ne verujem da ce se buniti nesto previse ako ti vec seda u krilo i hvata za ruku. Ono, proba ne kosta. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Save me.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Imam 25 godina i imam slabo iskustava sa zenama (uglavnom sam gledao do sada da imam sto manje obaveza u zivotu).  .  . 
Iz srednje imam bas dobru drugaricu sa kojom sam se druzio u srednjoj, i bili bas bliski al nikad u vezi (grlili se da se fotografisemo, u busu u  krilu mi sedela, i tako neke sitnice).  .  .   imala je tad momka pa nisam zeleo nista da probam jer sam previse moralan (stidljiv).  .  . 
I posle srednje se udaljmo na par godina do skoro.   Poceli smo opet da pricamo, rekla mi je da je u vezi oko godinu dana, poceo sam da se vidjam sa njom prvo jednom u 15-20 dana, pa jednom u 7 dana, pa do 2 puta u 7-10 dana.  .  .   Uglavnom u tim vidjanjima ne spominje decka jedva mi je i rekla kako se zove.   I posle nekog vremena ona raskine sa deckom privremeno i te nedelje sam se video sa njom 5 puta.  .  .   Sad za to vreme ja sam se kao nabacivao mozda neprimetno a mozda i jako traljavo sa neuspehom.   I nista pomiri se ona sa deckom i nastavimo mi da se vidjamo tipa 1-2 nedeljno.   Uglavnom po mojoj proceni volela je tog decka al joj se smucio.  .  . 
Nisam ja zaljubljen u tu devojku (barem ja mislim tako)  ali posto sam depresivan i imam hronicnu dosadu imam potrebu da budem sa nekim u nadi da ce mi se ta depresija smanjiti.  .  . 

Ne znam sta bih trebao da uradim, dal da ostanem u toj friendzoni, ili da pokusam nesto vise, pa makar rizikujuci da izgubim dobru drugaricu? Inace jako tesko (ni ne pokusavam) da nadjem nove prijatelje ili devojku.  . 

Окачи слику да видимо каква је па да проценимо ситуацију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
iz mog ugla ti nisi fer lik.. jer evo, decenijama slusamo muskarce kako kukaju na zene - sve ribe prave tipove budalama, sve bi da se druze, sve su neodlucne, nigde ne mozemo da nadjemo normalnu ribu, sve su nabedjene, ovakve onakve..

i onda vidimo iz ovog primera - ona zapravo stvarno zeli da se vi druzite i vi se i druzite i sve je okej.. ona ima decka, ti nemas nikoga.. i za to vreme u tvojoj glavi se rodi ideja, upalila ti se lampica: sta ako bih ja malo tu umesao prste, da mi ne bude dosadno... jer sam u depresiji.. dani su mi isti.

gde je tu osecaj, neka zelja za njom, mislim koji je tvoj osnovni motiv? prekracivanje vremena sa ljudskim bicem?

i onda zene su uzasne.. one kad izjave da ne razumeju muskarce i njihovo ponasanje, one su lude  Smile

njoj je bas super da bude sa likom koji je sa njom zbog toga sto mu je dosadno i depresivan je, pa mu treba dvorska budala da ga zabavlja.. a veruj mi, to ce poceti da izbija u vasoj "vezi" ako je ikada bude bilo.. jer ako nema hemije medju vama, ako ti nju zapravo ne zelis, nisi se do sad vec zaljubio u nekoj meri u nju obrzirom da se vucarate kao prijatelji sto godina.. to ce ona vrlo primetiti i ti ces biti bivsi i bices stoka.. u njenim ocima.

tako da.. zapitaj se malo zasto bi uopste zapocinjao vezu iz necega sto je nepostojece, mislim na bilo kakva osecanja, pritom unistio njenu vezu koja je kakva god, bar je stvarna ..

mislim da su ti motivi bezvezni i mislim da zapravo ne mozes da ucinis nju da bude kompletno srecna sa tobom, jer nemas impuls koji je za to potreban, rekao si da bi zeleo vise od kombinacije, dakle vezu.. a obzirom da ste dobri prijatelji, to bi trebalo da ti bude prioritet, da je usrecis, pokazes joj da ti je mnogo mnogo stalo do nje i ponasas se kao neko ko polaze nade u vas dvoje itd..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
HTC 
iz mog ugla ti nisi fer lik.. jer evo, decenijama slusamo muskarce kako kukaju na zene - sve ribe prave tipove budalama, sve bi da se druze, sve su neodlucne, nigde ne mozemo da nadjemo normalnu ribu, sve su nabedjene, ovakve onakve..

i onda vidimo iz ovog primera - ona zapravo stvarno zeli da se vi druzite i vi se i druzite i sve je okej.. ona ima decka, ti nemas nikoga.. i za to vreme u tvojoj glavi se rodi ideja, upalila ti se lampica: sta ako bih ja malo tu umesao prste, da mi ne bude dosadno... jer sam u depresiji.. dani su mi isti.

gde je tu osecaj, neka zelja za njom, mislim koji je tvoj osnovni motiv? prekracivanje vremena sa ljudskim bicem?

i onda zene su uzasne.. one kad izjave da ne razumeju muskarce i njihovo ponasanje, one su lude  Smile

njoj je bas super da bude sa likom koji je sa njom zbog toga sto mu je dosadno i depresivan je, pa mu treba dvorska budala da ga zabavlja.. a veruj mi, to ce poceti da izbija u vasoj "vezi" ako je ikada bude bilo.. jer ako nema hemije medju vama, ako ti nju zapravo ne zelis, nisi se do sad vec zaljubio u nekoj meri u nju obrzirom da se vucarate kao prijatelji sto godina.. to ce ona vrlo primetiti i ti ces biti bivsi i bices stoka.. u njenim ocima.

tako da.. zapitaj se malo zasto bi uopste zapocinjao vezu iz necega sto je nepostojece, mislim na bilo kakva osecanja, pritom unistio njenu vezu koja je kakva god, bar je stvarna ..

mislim da su ti motivi bezvezni i mislim da zapravo ne mozes da ucinis nju da bude kompletno srecna sa tobom, jer nemas impuls koji je za to potreban, rekao si da bi zeleo vise od kombinacije, dakle vezu.. a obzirom da ste dobri prijatelji, to bi trebalo da ti bude prioritet, da je usrecis, pokazes joj da ti je mnogo mnogo stalo do nje i ponasas se kao neko ko polaze nade u vas dvoje itd..

Nisam zeleo nista detaljno da opisujem, jer ipak je ovo internet... Ja sam takav da cak iako mi se neko svidi ne pokazujem to dovoljno, imam takav odbrambeni mehanizam Smiley
Pa za vreme srednje bilo mi je svejedno sa kim se druzim, i druzio sam se  sa svima, i bolelo me uvo dal se neka lozi na mene il ja na nju Smiley tad je i bilo lakse sve...
I da, nisam ja depresivan sad nesto non stop, ali uglavnom to je depresija sto ne mogu da nadjem neku koja ce me upotpuniti Smiley
I da, ja sam "moralan" tako da je nikad nisam startovao jer je zauzeta, iako sam mozda i dobijao neke znakove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Ma ona je duboko nesrecna...i ti sad treba da je usrecis...ali da ne budes dvorska luda...nego da "duhom ispunis vasa gresna tela"....drugim recima ti nju treba da spasis...moj savet ti je...neka je neko drugi spasava... Smile Smile Smile

Mislim ta prica...treba mi "Pera Mikic"...da bih bila srecna...od takvih zena treba bezati glavom bez obzira... Smile

To su ti ili neke klomparace...ili lencuge...ili sociopate... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 19:09:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.