Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дилема - дебељуце или мршавице  (Pročitano 18634 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Неко је овде побркао лончиће. Ја причам о дебелим женкама, а не о "елегантно попуњеним". Ако је дебела ту елеганције ни лепоте нема. Дебела је она која има много килограма више, којој се не разликују "кук и струк", која има сисе захваљујући вишку килограма, која због сала не може ноге да састави .........

Елегантно попуњена женка има јасно дефинисане женске атрибуте и који килограм у вишку. То, наравно, може да преође.

Наравно, нисам ни за анорексичне женке. Већ сам рекао, претерана мршавост није привлачна и потпуно се слажем да данашње женке пре теже анорексичном изгледу него некој нормалној фигури тако да, не ретко, нарушавају своје здравље исцрпљујућим дијетама.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2007, 21:23:58 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
ako je sebi takva lepa i zadovoljna sobom (pod uslovom da nema zdravstvenih smetnji), stvar njenog izbora je šta će sa svojom kilažom...
To je najbitnije....ali to shvatanje nekako i dolazi sa godinama....teško je očekivati nekom školarcu u osnovnoj ili srednjoj da se oseća zadovoljan svojim telom, pogledajte samo kako na fizičkom vaspitanju se ophode nastavnici prema bucama, podsetite se tih godina i "drugarskog" začikivanja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
ako je sebi takva lepa i zadovoljna sobom (pod uslovom da nema zdravstvenih smetnji), stvar njenog izbora je šta će sa svojom kilažom...
To je najbitnije....ali to shvatanje nekako i dolazi sa godinama....teško je očekivati nekom školarcu u osnovnoj ili srednjoj da se oseća zadovoljan svojim telom, pogledajte samo kako na fizičkom vaspitanju se ophode nastavnici prema bucama, podsetite se tih godina i "drugarskog" začikivanja. Smile
pa i to ne mora da znači... ja imam 20 i nedavno sam i sama bila školarac... e sad, to je moj stav, mada nikada u životu nisam imala problema sa težinom...
možda bih drugačije mislila da imam takvih problema...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
pa i to ne mora da znači... ja imam 20 i nedavno sam i sama bila školarac... e sad, to je moj stav, mada nikada u životu nisam imala problema sa težinom...
možda bih drugačije mislila da imam takvih problema...
Većina srednjoškolaca i ako nisu mnogo puniji od neke normale, misle da imaju problem, nesigurni su....to povlači i neke druge probleme, npr. povučenost...
Recimo da nekad gojaznost u pubertetu ima iste posledice , mislim na psihičke , kao i anoreksija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
tinejdzeri su cesto sve, samo ne zadovoljni svojim izgledom, kakav god on objektivno bio... nos koji ce za koju godinu voleti, zele po svaku cenu da operisu... ma operisali bi se od glave do pete da izgledaju poput tamo nekog, samo kad bi mogli  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Da, znam toliko devojaka koje ne izlaze da kupe hljeb a da se ne nasminkaju, ali bukvalno. Toliko su uverene da su ruzne da to vise nije smesno  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Da, znam toliko devojaka koje ne izlaze da kupe hljeb a da se ne nasminkaju, ali bukvalno. Toliko su uverene da su ruzne da to vise nije smesno  Smile
to nije tako strašno, ako su u periodu adolescencije... što kaže machakz, u tom periodu dosta njih ne vidi sebe realno i misle da su ružni i nikakvi... a tu je i uticaj medija... manekenke, recimo...

ali ako su već odrasle, i tako se tripuju... e to je već weird...
a znam i ja takvih slučajeva...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Barbi sindrom.............. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
A pitanje je sta znaci biti odrastao, ne dolazi to kod svakoga u isto vreme.
Ne znam, meni je u svakom slucaju strasno da neko ne moze da izadje napolje bez sminke, da ide na planinu da skija, da se sanka, svejedno i da se nacakari ko da je na modnoj pisti i sl.
To mi je sve osim lepo.
Interesantno, tim devojkama u vecini slucajeva nista ne fali ( fizicki ), ali se postavljaju same prema sebi kao da su nezapamceni gabori.  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
kompleksi čuda čine...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.