Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дилема - дебељуце или мршавице  (Pročitano 18544 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Ponovicu ono sa prethodne stranice... mogu oni da pricaju sta hoce... ali njima je u sustini vazno jedino da imaju dve(ponekad i cetiri) noge i da su zenskog (a ponekad i muskog) pola... Smiley

sto bi jedan moj drug rekao kad je pijan i da nemajednu nogu dobra je a ako je ruzna -kesu na glavu   Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 22:40:46 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
drugar hoce da kaze ne moze ni jedna da bude ruzna koliko  ja mogu da budem pijan  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
drugar hoce da kaze ne moze ni jedna da bude ruzna koliko  ja mogu da budem pijan  Smile Smile

da.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
to stalno takimicenje je vise sa detinjaste, tvrdoglave i nesigurne osobe

Rece devojka koja je za argument da potvrdi svoju 'tezu', uzela zeleni sarkasticni smajli.

Ako su tebi muskarci sa interneta referentni... OK... tvoja stvar...
Virtuelni sveti i stvarni zivot se ipak razlikuju... Wink
A ko je pricao o muskarcima sa interneta ?

Ja kazem da si ti odreagovala na moju opasku koja je bila sala (ako se to nije vec moglo primetiti iz sadrzaja, stavila sam dodatni zeleni sarkasticni smajli u tu svrhu) da kao potvrdis svoju tezu. I onda mi pricas o tome da su devojke kojima je bitno ko je bolji djetinjaste i nezrele, a ( opet ponavljam ), ti si za argument uzela moju saljivu opasku.

Malo kontradiktorno, samo to.

*Ova tema je vrlo prosta - ili volis debeljuce ili volis mrsavice .
E sad, to sto je dosegla dvadeset i neku stranicu naglabanja mi samo govori o beskrajnim kompleksima koje ljudi ovde prosipaju i to je ono sto je tuzno.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Za utehu:   Smile

Po rezultatima jedne američke studije, žene sa oblinama u proseku su pametnije nego mršave žene, što važi i za njihovu decu, prenosi BBC.

Istraživači su ispitivali 16.000 žena i devojaka i došli do zaključka da su one sa većim oblinama postigle bolje rezultate na testovima razumevanja. Deca ovih žena takođe su se pokazala kao inteligentnija od dece žena sa manjim oblinama.
Naučnici su zaključili da su najbolje rezultate na testu postigle žene koje imaju najveću razliku u razmeri između struka i kukova.
Istraživači koji pišu za žurnal “Evolution and Human Behavior” veruju da su oblije žene inteligentnije zbog masnih kiselina koje se mogu naći u predelu kukova.
Ovaj deo tela bogatiji je masnom kiselinom Omega-3, koja se smatra dobrom za razvoj fetusa i koja može da poboljša ženine mentalne sposobnosti kao i sposobnosti njenog deteta za vreme trudnoće.
Međutim, ovi rezultati nisu ubedili stručnjake koji tvrde da je teško izdvojiti masne kiseline kao odlučujući faktor u nečijoj inteligenciji, jer bi trebalo da se uzmu u obzir mnogi drugi faktori kao društvena klasa i način ishrane.

Medjutim, da li se ovde misli na bas,bas debele ili samo na one sa malo vecim oblinama, ostace nerazjasnjeno...

Takodje, po slicnim istrazivanjima u SAD, u proseku, muskarci bi pre bili i sa hendikepiranom nego sa debelom zenom. Mislim da je takav slucaj svuda u svetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
LJudi ovako bucke su simpaticne i znaju da budu jebozovne ali imaju problem komplexa i to je ono najgore. E sad iz iskustva provereno znam da mrsave devojke nikad ne smaraju debele tipa sto ne smrsas(svinjo jedna) a njih stalno ove "debele" smaraju kao daj ugoji se malo itd. Eto to nam daje odgovor u cemu je problem. A to je da bi i "debele" zelele da izgledaju kao one mrsave tj.  zgodne samo nemaju karaktera da rade na sebi. Moju drugaricu koja je 180 - 60 kg i izgleda do jaja ortakinje smaraju redovno kao ugoji se a razloga nema uopste. Startuju je frajeri redovno , zdrava je i itd. A njih startuje da ne kazem kakvi freakovi i jos se nadju slobodne da kometarisu. Da da i uvek su kao iz price ove debele sigurne u sebe i vole svoje kilograme. Ja nisam video zgodnu devojku da smara neke debele da smrsaju. . . tako da bucke , popunjene , debele kako oces nazovi to mani te se drugih i gledajte sebe. . . . i samo da vam kazeem kao savet muskarca : bavite se sobom zato sto frajeri veoma brzo osete iskomplexiranu devojku iako ste vi sigurne da se to ne provali maskom da ste sigurne u sebe!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile ... nema onog smile da prevrnem očima na ove opaske...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Prevrtali ili ne , retke su one koje su stvarno zadovoljne sobom .. a vise je onih koje to groznicavo ponavljuju naglas.. cast izuzecima..

Cinjenica je da je danas stereotip da zena treba biti mrsava .. to se i propagira na svakom koraku .. stoga je i normalno da dosta zena ima komplekse povodom svoje tezine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
... retko su oni koji su zadovoljni sami sa sobom ... mislim na fizičke i psihičke nesavršenosti, treba samo naučiti da živimo sa tim... za ti treba više nego PIP!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa realno....mnogo je lepse (bar meni) kad je devojka mrsava...pa cak kao i one sa naslovnih strana sa 40 kg, nego ako je punija i da sve visi.... Ne znam...moj ukus. E sad, sta je zdravije i sta je bolje za telo i coveka... to stvarno ne znam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.