Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дилан Дог ускоро на филму  (Pročitano 15142 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Trejler bar deluje zanimljivo.
Prihvatiću i Njujork i nedostatak Gruča kao umetničku slobodu dokle god vampiri ne svetlucaju i ne jure srednjoškolke.
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Prihvatiću i Njujork i nedostatak Gruča kao umetničku slobodu dokle god vampiri ne svetlucaju i ne jure srednjoškolke.
Amen  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E72
Znaci osecam da ce da bude zestoko njesra... ima da naprave nesto slicno onom Constantine-u. Bice Dilan do kraja ubica monstruma i raznih karakondzula kome ni Blade nece biti ravan Smiley
Mrzim ove skrnave ekranizacije i silovanja knjiga i stripova. Kad vec znaju da se pridrzavanje originalu ne bi isplatilo, zasto onda i koriste ime, koje ionako nije siroko poznato. Secam se samo koliko sam voleo da citam Dilan Doga dok sam bio klinac, mozda mi je bolje ovo da ni ne gledam...

Upravo  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Vala baš. Jedan od (meni) najvećih winova su bili upravo Blok i Gručo. Mislim da su samo par puta podbacili, odnosno da nisu bili na nivou. Gručo je uvek bio svež, a Blok je uvek imao "realno objašnjenje za natprirodan događaj". Drugo, ovo mi tako liči na PG - 13 đubre (što će i biti) umesto da bude Heavy R.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E72
Ako su hteli da izbace Gruča (ajde de, razumem za njega, treba da se plate prava) i Bloka, postojalo je mali milion drugih načina... No to su zatucani ameri koji će iskasapiti strip i napraviti od njega sažvakanu kašu kako bi je prilagodili idiotima koji nisu ni čuli za legendarni strip...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Što se tiče Gruča, nikad mi nije bilo jasno kako to da nisu plaćali prava u srtipu. Znam još celebrtya koji su dobili tribute ili slično (Dragan Stojković Piksi u jednoj mangi ima glavnu ulogu). Mogla je da se odvoji kinta za njega siguran sam, jer Gručo je u stripu bio isto što i u klasicima iz zlatnog vremena, nisu ga izveštačili ili sl., i mislim da bi dao određenu dozu šarma filmu (ne govorim samo kao ljubitelj stripa, već zaista mislim da je tako). Drugo, proces prilagođavanja je od stripa napravio mix Indijane Džonsa i Nacionalnog Blaga, sve sa dramiskim trailerom koji mora biti epic. Meni smeta drugo to što je radnja smeštena u New Orleans. Ok, zašto? Zar London nije bio bolji seting? Tomb Raider mi se zbog toga (mahom svideo), pratio je source material, dok ovi sada pokušavaju da ljube dupe Hollywoodu tako što će napraviti "Epic Dylan Dog for stupid American ppl".
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
onda su trebali dodati i 3D pa da bude ipic fail
u principu ovo nema veza sa stripom
vise ispada kao dilanov necak koji zivi u ameriku pokusava da imitira slavnog strica ili tako nesto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E72
Što se tiče Gruča, nikad mi nije bilo jasno kako to da nisu plaćali prava u srtipu. Znam još celebrtya koji su dobili tribute ili slično (Dragan Stojković Piksi u jednoj mangi ima glavnu ulogu). Mogla je da se odvoji kinta za njega siguran sam, jer Gručo je u stripu bio isto što i u klasicima iz zlatnog vremena, nisu ga izveštačili ili sl., i mislim da bi dao određenu dozu šarma filmu (ne govorim samo kao ljubitelj stripa, već zaista mislim da je tako). Drugo, proces prilagođavanja je od stripa napravio mix Indijane Džonsa i Nacionalnog Blaga, sve sa dramiskim trailerom koji mora biti epic. Meni smeta drugo to što je radnja smeštena u New Orleans. Ok, zašto? Zar London nije bio bolji seting? Tomb Raider mi se zbog toga (mahom svideo), pratio je source material, dok ovi sada pokušavaju da ljube dupe Hollywoodu tako što će napraviti "Epic Dylan Dog for stupid American ppl".

Ne znam da li znaš, ali u malenoj distribuciji DD stripa u Americi, Gručo je izbačen i ubačen je neki, ako se ne varam, Feliks ili tako nešto... Opet da ne bi plaćali prava na lik, a da li si Italijani plaćali, to ne znam... Mada i Blok je, npr, omaž britanskom glumcu Robertu Morliju...

Film će ispasti buđav jer su ga radili ljudi koji ne poznaju DYD materiju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
onda su trebali dodati i 3D pa da bude ipic fail
u principu ovo nema veza sa stripom
vise ispada kao dilanov necak koji zivi u ameriku pokusava da imitira slavnog strica ili tako nesto

Jel neko reko Shaft?

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E72
Hm... Film izlazi 16. marta, a talijanski trejler ne izgleda tako loše... Mada...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.