Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:19:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Digitalni andjeo  (Pročitano 50787 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Ne radi se ni o Srbima niti o Amerikancima.Plan je isti za sve i ne poznaje nacionalnost.
  Biti ovo ili ono je irelevantno i ako se običan svet ne ujedini svi će morati da nose čipove u predelu podlaktice ili možda šake.U svakom slučaju kampanja je tu,polako se mladima usadjuje ideja...

Da li stvarno mislite da je vladama stalo do naše bezbednosti?

Jedino do čega je njima stalo jeste MOĆ i kontrola Smile

"Srbi","Amerikanci","Englezi"...Sve potpuno irelevantno verujte  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Kako vidim na neke je Boga mi,lepo edukativno uticao ovaj "film",cisto ne mogu a da ne citiram ovo :

Citat

Ovi paranoici što se tripuju od ličnih karti sa čipom i digitalnih andjela, lepo bi trebalo da odbace:
- mobilni telefon
- kompjuter
- televizor
- automobil
- kreditne kartice

i DA SE SKINU SA INTERNETA

Kad se otarase tih đavoljih stvari, onda pravac u neku šumu ili pećinu, van dometa "zatrovanog" civilizovanog društva. Srbija prosto vapi za takvima, hektari i hektari njiva su zapušteni...

Svaka cast !!!!!!!  Smile
IP sačuvana
social share
sreca,sreca,radost. . . . . . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 A oni koji ispiraju mozak-vape za takvima kakav je kolega iznad  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Citat
ali to se vec radi odavno kod zivotinja i spasilo je mnogo izumrlih vrsta,jer se ugradnjom moze pratiti njihovo kretanje,stanje,bolest itd......
Колико ја знам у ту сврху се користе GPS огрлице, јер су поузданије.

O GPS sistemima se koliko je znam govorilo jos sa kraja 80-ih.Prva vazna primena je bila u borbenoj tehnici.Tako je u Beogradu izasla knjiga "Elektronska oprema i naoruzanje savremenog borbenog aviona" koju je 1991 godine napisao potpukovnik u penziji Jakov Lovric u izdanju vojnoizdavackog i novinskog centra.

RFID чипови користе напајање које добију од скенера када пређе преко њих.

Rfid cipovi su jedno bolje resenje za identifikaciju robe i ljudi.Jasno je da ovakvio cipovi raspolazu manjom akumuliranom energijom nego GPS sistemi na vojnoj tehnici.To se moze resiti na vise nacina.Jedan je da se poveca broj cekpointa na odgovarajucoj povrsini(teritoriji).Kao sto je to slucaj sa novim tornjevima po Beogradu za VIP mobilne operatere.Prosecna udaljenost 500-700m.

Kako vidim na neke je Boga mi,lepo edukativno uticao ovaj "film",cisto ne mogu a da ne citiram ovo :

Citat

Ovi paranoici što se tripuju od ličnih karti sa čipom i digitalnih andjela, lepo bi trebalo da odbace:
- mobilni telefon
- kompjuter
- televizor
- automobil
- kreditne kartice

i DA SE SKINU SA INTERNETA

Kad se otarase tih đavoljih stvari, onda pravac u neku šumu ili pećinu, van dometa "zatrovanog" civilizovanog društva. Srbija prosto vapi za takvima, hektari i hektari njiva su zapušteni...

Svaka cast !!!!!!! Smile

Pero Pericu jel si ti nama opet malo duhovit ?
« Poslednja izmena: 07. Avg 2008, 00:12:07 od ficko011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S7220
Buš pitao Tadića: Šta vam znače tri prsta?
Subota, 9. avgust 2008. 20:46    

Predsednik Srbije Boris Tadić pozdravio je srpsku reprezentaciju u defileu na Olimpijskim igrama u Pekingu sa tri podignuta prsta, što je bio povod za neformalni razgovor sa američkim predsednikom Džordžom Bušom koji se raspitivao za simbolilku tog pozdrava.

"Predsednik SAD je bio iznenađen načinom na koji mi pozdravljamo našu reprezentaciju. Ja sam sedeo dva reda iza njega i naglašeno sam sa tri prsta pozdravio našu reprezentaciju i hteo sam to da uradim", rekao je Tadić Radio-televiziji Srbije.

On je dodao da je predsednik SAD bio iznenađen i pitao ga šta to znači. "To je sveto trojstvo, što je njemu bilo zanimljivo da usvoji sada deo našeg identiteta", rekao je Tadić i dodao u razgovoru s Bušom da se "za to borimo i da je to naša ideja".

Predsednik Srbije je preneo da je to bio zanimljiv dijalog i da je posebno zanimljivo bilo i pitati Buša za Kosovo.

"Zašto ste to uradili, prekršili ste međunarodno pravo? Buš je odgovorio da je to za njih realnost politike", preneo je srpski predsednik deo nefomalnog razgovora sa američkim kolegom.

Tadić je istakao da treba "iskoristiti svaku priliku gde se okupi veliki broj državnika kako bi se uticalo na našu stvar" i dodao da "u ovom trenutku, naša stvar je ekonomija, otvaranje novih radnih mesta i poboljšanje perspektive za bolje bilateralne odnose".

(Tanjug)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Projekat veće integracije EU
Brisel planira evropsku CIA
Autor: CDC/DM | 09.08.2008. - 06:17

Šest zemalja Evropske unije iznelo je predlog o tešnjoj integraciji policijskih snaga i obaveštajnih službi EU jačanjem malo poznatog tela za razmenu obaveštajnih informacija, Zajedničkog centra za situacije sa sedištem u Briselu. Ovaj plan već nazivaju evropskom CIA po američkoj Centralnoj obaveštajnoj agenciji.

Vlade Francuske, Nemačke, Švedske, Portugalije, Češke i Slovenije tvrde da bi ovo telo trebalo da ima mnogo veću ulogu i da koordiniše rad obaveštajnih službi širom Evrope. Ono bi bilo zaduženo za čitavu mrežu antiterorističkih centara, koji bi imali pristup tajnim obaveštajnim podacima iz svake od 27 zemalja EU.
Ova organizacija, ustanovljena je devedesetih godina kako bi se spoljnopolitičkim komesarima EU obezbedila analiza međunarodnih kriza. Nakon terorističkih napada od 11. septembra ova tajna organizacija se suočila s narastanjem svoje uloge, uz usredsređivanje na borbu protiv terorizma i na bezbednost.
U Velikoj Britaniji, prisutne su bojazni zbog planova Brisela da formira evropsku CIA, koja bi Britance prinudila da s drugima dele svoje obaveštajne i bezbednosne tajne. Kritičari upozoravaju da bi to ugrozilo britansku nacionalnu bezbednost, jer bi MI5 bila prinuđena da svoje obaveštajne podatke unosi u zajednički pul. Francuska i Nemačka se, naprotiv, zalažu za razmenjivanje tajnih bezbednosnih informacija i za daleko veću integraciju nacionalnih policijskih snaga radi bolje borbe protiv terorizma.
Ovo je dovelo do toga da SAD prestane da deli važne bezbednosne tajne s Velikom Britanijom budući da Evropska unija ima veliki problem s curenjem informacija.
Evroskeptična organizacija „Otvorena Evropa“ smatra da bi svaka EU verzija bila manje efikasna i pouzdana od američke tajne službe i da bi ugrozila odnos Britanije sa SAD.
Francuzi su, na primer, devedesetih godina optuživani da su tokom rata u bivšoj Jugoslaviji informacije koje su dobijali od MI6 dostavljali srpskoj vojsci.

Izvor: Blic

I ovo je deo nase price
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Citat
Tadić je istakao da treba "iskoristiti svaku priliku gde se okupi veliki broj državnika kako bi se uticalo na našu stvar" i dodao da "u ovom trenutku, naša stvar je ekonomija, otvaranje novih radnih mesta i poboljšanje perspektive za bolje bilateralne odnose".
A, zatim je rekao da se s druge strane bore za pokretanje inicijative za ispitivanje pravosnaznosti odluke o  jednostranom proglasenju nezavisnosti... Smiley

Cula svojim usima...
« Poslednja izmena: 11. Avg 2008, 22:09:30 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
RFID чипови користе напајање које добију од скенера када пређе преко њих.

Tako je !

Citat

Jedini mogući način....  Smile

Ja znam sigurno da taj cip u mene zivog nece staviti.Radije cu da mrem nego da budem kao stoka zigosan. Smile

Ko je rekao da će ti staviti neki čip ?
Nijedna vlada to neće dozvoliti/izglasati jer bi to bio momentalan silazak sa vlasti.

Citat
Brisel planira evropsku CIA

Smile Pa imamo i mi našu .  Smile koja se uglavno zabavlja neposlušnim novinarima.

Citat
Rfid cipovi su jedno bolje resenje za identifikaciju robe i ljudi.Jasno je da ovakvio cipovi raspolazu manjom akumuliranom energijom nego GPS sistemi na vojnoj tehnici.To se moze resiti na vise nacina.Jedan je da se poveca broj cekpointa na odgovarajucoj povrsini(teritoriji).Kao sto je to slucaj sa novim tornjevima po Beogradu za VIP mobilne operatere.Prosecna udaljenost 500-700m

Smile čime ih sve truju... ti radikali. Eh Srbijo među šljivama...

Mozda nisi obavesten ali ono sto se moze nauciti cak i van skole je da nije nauka i prosperitet los sam po sebi , vec ljudska narav koja sve sto moze sloupotrebljava.
U ostalom o tome se i prica na ovoj temi ako nisi primetio.
Malo sam zadivljen tvojom pojavom i svesnoscu jer ti si vec navikao na letece tanjre pa neces biti mnogo odusevljen.Mozda si ser i provozao i sigurno si kupio zadnje izdanje X files-a. Jel ima nekih noviteta da nam otvoris oci ?

Kao klinac sam čitao sve što mi je dopalo ruku o novim tehnologijama. Tu i tamo mi se dešavalo da pričam u društvu o računarima i slično, hm roditelji su mi među prvima kupili 8-bitni komp (tada moćan, sada smešan)

Većina je mislila da ovi dani ADSL-a/CATV-a/GPRS-a/Cell Phon-a/iPod-a/USB-a itd nikada neće doći.... ili možda ne još 500-1000 god. A i tada je bilo ovakvih paranoika.

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Čika Bushmane,jel moš' da nam objasniš šta tebi znači ovo... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bush_satan_sign.jpg
(14.8 KB, 400x450)
bush_satan_more.jpg
(10.2 KB, 169x233)
bush_satan_hand.jpg
(15.27 KB, 410x273)
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Čika Bushmane,jel moš' da nam objasniš šta tebi znači ovo... Smile

evo ja cu ti objasniti:

Adobe Photoshop
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:19:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.