Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dial-Up internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 37001 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia N86 8MP
Sve je to lepo i fino gospon administrator-e ali ja jos uvek nemam nikakvih uslova ni za wi-fi ni za adsl. Kako je sugavi telekom krenuo brzinom puza da siri adsl "mi u zrenjaninu cemo ga dobiti poslednji u galaksiji".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 4
Dobice Zrenjanin vrlo brzo... ali ovo je ipak tebe vezana za Dialup, pa neka tako i ostane Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Ovako...

Uplatio sam kod Neobee-a 30.03 a jos mi kao ide veza.Pogledam na sajtu,racun istekao 30.04. a evo jos sam kao prikljucen (preko 042 510-042) iako na mom profilu na sajtu pise 'Korisnik je trenutno OFFLINE'. Da li je moguce da mi sad ovo naplacuju kao onu skupu tarifu (majku im jebem) ili je to neki bonus za prvi maj ili nesto slicno? (u sta sumnjam,dakle - majku im jebem lopovsku)
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Uzmite ADSL necete se pokajati!!!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Uzmi ti T10 ili kako se vec zove i neces se pokajati!!!

Uzecu ADSL ali dok ne dodje muku mucim sa ovim Neobee-jem Smile Evo,i dalje sam preko njih,nesto mi tu smrdi...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 4
Ovako...

Uplatio sam kod Neobee-a 30.03 a jos mi kao ide veza.Pogledam na sajtu,racun istekao 30.04. a evo jos sam kao prikljucen (preko 042 510-042) iako na mom profilu na sajtu pise 'Korisnik je trenutno OFFLINE'. Da li je moguce da mi sad ovo naplacuju kao onu skupu tarifu (majku im jebem) ili je to neki bonus za prvi maj ili nesto slicno? (u sta sumnjam,dakle - majku im jebem lopovsku)
Mislim da ces bas neprijatno da se iznenadis kada ti bude stigao tel racun... to je post paid broj, sat vremena u jeftinoj tarifi je 18, a u skupoj je 36 dinara (dok je prepaid 5.5 tj. 11 dinara po satu) i za njega ti ne treba vreme, ne moras nista da uplacujes... vreme ti treba za 042 1xx-xxx, dok za ove ostale ne treba jer su minimum 5-6 puta skuplji nego taj koji pocinje sa jedinicom...

Citat
TARIFIRANJE

Pozivanjem broja 042/110-042, poziv se naplaćuje po ceni lokalnog telefonskog poziva u zavisnosti od slabog ili jakog saobraćaja.

Pozivanjem broja 042/210-042, poziv se naplaćuje sa 36,44 din/sat (0.607 din/minut) za pozive sa telefona registrovanih na fizička lica, a 60,23 din/sat (1.003 din/minut) za pozive sa telefona registrovanih na pravna lica. Na ovom broju ne postoji vreme jakog i slabog saobraćaja.
Na broju 042/510-042 postoje periodi jakog i slabog saobraćaja*, a sat vremena u slabom saobraćaju iznosi 18,22 dinara za fizička, odnosno 30,11 dinara za pravna lica. U periodu jakog saobraćaja jedan sat proveden na internetu sat će stajati 36,44 dinara fizička, a 60,22 dinara pravna lica.

Pozivanjem brojeva 042/210-042 i 042/510-042 korisnik ne mora da poseduje korisnički nalog. U polja username i password možete da se upišete šta hoćete, ili čak da ih ostavite i praznim. Plaćanje se vrši na kraju meseca kroz telefonski račun.

Moje saucesce...
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 12:00:08 od NenadS »
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Ne,ne verujem da sam toliki tupadzija...

Pazi u cemu je problem,tj. zasto sam ja tupadzija: znao sam da prepaid ide sa 1xx xxx,uzimali smo dosad jedno 10-ak puta sigurno,nego jednom nije htelo da se prikaci ceo dan,odem na sajt i vidim u gornjem levom uglu (pod 'dialup') vest tipa "novi pristupni broj 5xx xxx" i umesto da ucitam celu vest (gde bi' video da se to odnosi na postpaid) ja se istripujem da mi veza ne radi jer je promenjen broj (prepaid) i promenim konekciju,petica umesto keca.

Bice veselo,jedno 5-6 crvenih...Kakav tupson Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 272
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung I5700 Spica
Ljudi moji, imam wireless i adsl ali obicno kada mi treba internet nesto od ta dva ne radi kako treba i dalje je dial up najsavrseniji  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola V975
Ja imam dial-up konekciju ali imam problem koji nemam pojma da resim. U cemu je stvar? Pa kada se konektujem odmah posle 10 sekundi me izbaci i onda moram ponovo. Ali to se ne desava samo tad nego i npr. kad hocu toku surfovanja ili downloadovanja da otvorim neki program, u 90% slucajeva me diskonektuje!!!  Smile Stvarno nemam pojma u zbog cega! Znaci ne postoji sansa da u isto vreme slusam muziku, budem na msn-u i da downloadujem nesto, uvek me izbaci... Evo vec 2 godine koristim internet (kod kuce) i uglavnom mi to nije smetalo ali pre neki dan mi je doku..ilo! Skidao sam nekih 40 MB sa neta i kod 38-og MB me diskonektovalo!!! Smile Poludeo sam! Hteo sam da polupam komp!
Zna li neko da mi pomogne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
imao sam slican prob...
skinuo sam nove drajvere za modem .

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.