Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:32:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diablo III zvanično  (Pročitano 97593 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
pratim to jos od izlaska bete, po raznim irc kanalima, svi timovi rade na tome da je razbiju, jer je jednostavno interesovanje preveliko a cast koju bi to donelo dovoljan motiv...

U principu i sam sam radio na mooege serveru ne zbog igre nego zato sto moze zaista mnogo toga da se nauci o C# i programiranju uopste i sa te strane bih rekao da je server jedino resenje a za to ce trebati vremena kao za wow medjutim u poslednjih 24h dao bi 1% sanse da ce neko uspeti u narednih par dana, tim pre sto je skidrow izbacio wait for crack
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
HTC Sensation
I StarCraft 2 je imao slichnu zashtitu gde si morao da budesh online da bi mogao da je igrash, nebitno da li je singleplayer bio u pitanju... Shta se desilo? Zashtita je razbijena, izashla je "izlechena" verzija i svi sretni i zadovoljni.

Tako tje biti i sa Diablo 3. Samo je pitanje vremena, nishta vishe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
pa da, to i drugi ljudi pricaju. bilo je i pre igrica koje su morale da imaju vezu sa serverom da bi se igrale, pa cu hakeri pravili simulatore koji su omogucavali da se igra offline. poceo sam da skidam tu skidrowu verziju za koju je najavljen krek, ali nesto sporo ide, nisu napravili torent majke im ga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Sony 
Serveri su u downu. Ne mogu da se logujem. Glupi Blizzard sa svojim serverima kojih nikada nema dovoljno. Error 37 Rulz.

Edit: Ni Starcraft 2 nemože da se loguje, s time da igra ima milostivi "Offline mod".
« Poslednja izmena: 15. Maj 2012, 19:33:40 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Serveri su u downu. Ne mogu da se logujem. Glupi Blizzard sa svojim serverima kojih nikada nema dovoljno. Error 37 Rulz.

I StarCraft 2 je imao slichnu zashtitu gde si morao da budesh online da bi mogao da je igrash, nebitno da li je singleplayer bio u pitanju... Shta se desilo? Zashtita je razbijena, izashla je "izlechena" verzija i svi sretni i zadovoljni.

Tako tje biti i sa Diablo 3. Samo je pitanje vremena, nishta vishe...

SC2 i D3 potpuno razlicite stvari sto se tice zastite

Napravice server sigurno, pitanje je vremena a mislim da ce to zbog tako velikog interesovanja trajati krace nego za Wow, a posto sam radio na njemu u beti ima toliko stvari da se uradi, mada ne iskljucujem da ce to neko moci da uradi za mnogo krace vrememe nego mi koji smo radili na mooege-u
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Sony 
Takođe

Diablo III Game-breaking Bug Discovered

Diablo III has been publicly released for less than 24 hours, and already the fanbase has discovered a game-breaking bug overlooked by Blizzard.
The highly anticipated dungeon crawler has no doubt taken the gaming world by storm at this point, but the huge bug found has already made a few players from the official forums grumble a bit. The bug in question involves Kormac, the Templar follower that can accompany your character on your dungeon raids. Apparently, swapping the Templar’s equipped items causes the game to desynchronize from the Blizzard servers. Users also are unable to log back into the game, instead, a timeout error is encountered instead.
Supposedly, the bug is restricted to the Demon Hunter class only, but it is unknown at this time if that is the case. Regardless, Blizzard is aware of the bug with Diablo III, and is no doubt looking to patch that as soon as possible. Until then, those who have Kormac on their side should probably just let him fight with his current equipment for now. Better safe than sorry, of course.

Inače uspeo sam da odigram igru (ispočetka) na Aziskom serveru, ali sada je i on u downu, jer zahteva update servera.

Što se tiče razbijanja igre, siguran sam da će biti razbijena, kao i da će nastati nova Gangrena za igranje preko neta bez originalne kopije. Ja sam igruuzeo jer sam je želeo, ali ko nema para, neka ide do wareza. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC one s
Juce sam konacno uspeo da igram, nekoliko puta me je igra ispucala sa battleneta, pa je onda bilo jebanje mame ponovo se ulogovati. Citam ovo gore za bug pa razmiljam da li mi se desilo, elem kada sam ubio Leorika ovom pajseru sam menjao gear i dobijem DC, posle 20 min se uspem vratiti u igru, ali na sasvim drugom nivou nego gde sam ubio leorika i trebalo mi je dobrih 45 min da nadjem prostoriju gde sam ga ubio jer je katedrala ogromna.
Igrao sam i multiplejer sa jos 2 drugara, zezanje preko ventrila, milion mobova koje treba ubiti... zanimljivije nego kad sam solo
Sto se tice klasa krenuo sam wizarda i barbariana uporedo negde do 10 lvl-a. kasnije sam nastavio barbariana do 17. lvl-a. Wizard mi se ne svidja zbog neprestanog kajtanja i vracanja nazad da bih pobio grupu mobova, a ako ostanem medju njima pocepaju me, dok barbarian je prava zivotinja, mozda je cak i previse lako igrati sa njim. Upada u grupe od 10, 15, 20 mobova, cleave, selfheal, stun, zilion dmga i svi padaju mrtvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Sony 
Pa realno Wizard, Witch Doctor i Daemon Hunter su klase koje su predviđene da imaju nekoga ispred sebe da bi bile maximalno efektivne, a da ne idu svakih 10 minuta u Grad. Zato je tu čika Varvarin i čika Monk da tenkuju kako ovi ne bi mogli da nastradaju.

Serveri su se vratili u normalu a ja svima, koji planiraju da igraju warez verziju, kažem da je ludost igrati D3 single jer je igra em teška (na normalu ako igrate solo, ili što bi rekao LordKat "You are going to Die... A Lot!", em nema grupnog udruživanja radi boljeg kulminirajućeg efekta, jer su sve klase napravljene da igraju određenu ulogu u fajtovima.

Bdw momci, što se tiče kovača koji može da vam kraftuje, moj je predlog da ne ulažete u istog, jer materijal koji dobijate kako bi ste kraftovali nije vredan ako igrate single player, plus ako igrate pirata nemate Aukcisku kuću u kojoj se prodaju predmeti ili materijal za zlato ili pravi novac.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2012, 10:00:21 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
HTC one s
ja sam se zajebao pa potrosio 15k golda na craftanje itema, da bi iste iteme zamenio posle 2 sata grupnog igranja za mnogo bolje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Sony 
Ja sve svoje materijale za kraftovanje, koje dobijam od uništavanja plavih i gold itema, čuvam za aukciju kada počne sa radom oko 23ćeg maja.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:32:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.