Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:03:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diablo III zvanično  (Pročitano 98356 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50248
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Pa znaš šta, i da ti imaš franšize koje ti donose pare, da li bi pravio nešto van njih za 100 godina? Smile

Ne bi. Ali to je čista komercijala sa 0% kreativnosti. Možda bi krišom pravio "fan made" igre koje bi dijelio besplatno.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2012, 21:52:22 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Sony 
Ma bi, i živeo od socijalne pomoći. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50248
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Živio bih od sranja koja mogu da preprodajem čivat život.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Browser
Opera 11.10
Ma igre uopste su medij koji se polako gradi a jos sporije inovira. Nisu ko klasicne umjetnosti gdje se moze od nule stvoriti nesto originalno nego je potrebna citava kompanija tehnologije. To vide i velikani pa sta ce nego da muzu. Valve je po meni najinovativniji, al npr CS nije njihova ideja neg 3rd party mod, Portal je Narbacular Drop, Dota.. Alien Swarm je ut2003 mod, team fortres quake fortres.. ali dobro bar znaju prepoznat originalno pa ga dovrse ( i usavrse u nastavku). Osim njih vecina velikih imena pazljivo usavrsava jasnu formulu. War3 je jedini bio nesto sad inovativan od blizza, mada je i tu marnuto dosta vizuelno od warhamer igracaka, opet heroji, itemi, creeping i borba koja ne zavisi samo od broja vojske je vau. Meni su i sc i diablo i wow jako monotone igre ( a i l4d, zato ga nisam spomenuo) iako su sve odradjene vrhunski.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2012, 03:01:28 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50248
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Meni je dosta da odigram po jedan StarCraft, Warcraft i Diablo... Sve ostalo je beskonačno ponavljanje jednog te istog. I za to nemam vremena. Zar nije bolje odigrati neki noviji RPG sa dušom, nego čitav život sjediti zabijen u debilni WoW i njegove ekspanzije...  Šta recimo fali jednom Ni No Kuni-u? O njemu niko ne govori... Dok je svaka Blizzard ekspanzija pravi "epski spektakl". Narano, krave muzzare su idelan Bizznis. Ali takva poslovana logika je pogubna za kvalitet video igara. Ovaj Diablo III bliži je WoW-u nego originalnom Diablu. Važnije im je da naplate svaki *ebeni item, nego da urade nešto lijepo i impresivno što će svaki igrač znati da prepozna i cijeni.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2012, 13:39:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Browser
Opera 11.10
Jedino sto im skidam kapu su grafika, setting i balans.. zbog kog je moguce uopste trpit grind gameplay.  I tu uvijek prevazidju sebe, u grafici, trailerima. Diablo 3 ocekujem zbog fantasticne grafike jedino, koja mi nije bas ko wow btw. Torchlight je wow. Jednostavno druga, novija tehnologija. Pa ni d2 ne izgleda ko d1.
Ko da se zalis sto kum 3 nema istu sliku i atmosferu ko prva dva. Pa sniman je novijom tehnologijom i drukcijim trendovima u snimanju. Hl2 i HL razliciti, TF i TF2 jbt, ne vidim da se tu neko zalio, RE4,5, pa onaj dungeon siege 3 - ROFL.. ma d3 je mila majka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Zar nije bolje odigrati neki noviji RPG sa dušom
Evo da ti preporucim jedan.  Smile

http://forum.burek.com/kingdoms-of-amalur-reckoning-t541947.html

Uopsteno, danas je tesko smisliti nesto novo i inovativno. Sve je vec radjeno a lakse je ici po formuli necega sto je vec uspesno "proslo" kod igraca nego necega novog. Secam se NWN-a i same revolucije koju je igra izazvala za fanove FRP-a. Treca edicija pravila a izvedena skoro do tancina savrseno i to tako da i laik moze lepo da se uhoda u FRP. Ali cak i oni su mi se pokvarili drugim delom.

Meni je ovo kao WOW. Slicno odradjeno, Diablo prica a skillovi kao u WOW-u. Nije to Diablo 1 gde si morao da se dobro namucis cak i sa najjacim stvarima da ubijes Diabla niti Diablo 2 gde je prava kombinacija skillova znacila zivot ili smrt na Najtmeru i Helu nego (koliko sam video) nesto gde svaki skill ima neku svoju svrhu pa mozes budziti sve(kao WOW). Ali jedva cekam jer znam da ce da ga odrade super i sto se tice price i sto se tice igrivosti.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50248
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Meni je ovo kao WOW. Slicno odradjeno, Diablo prica a skillovi kao u WOW-u. Nije to Diablo 1 gde si morao da se dobro namucis cak i sa najjacim stvarima da ubijes Diabla

Ja sam se za tog Diabla pripremao kao da je ne znam šta... A kada sam došao do njega, isjekoh ga za dvije sekunde...  Smile
Međutim, problemi su nastali kada sam prvi put ušao u Pakao. Jedva sam preživljavao napad jednog jedinog demona. Bilo je dosta teških momenata, ali je igra za sve nudila rješenja. Nije to obična koljačina... Bez ikakvog plana se nije moglo daleko stići. Moralo se strogo voditi računa o opremi, skill-ovima, quest-ovima, skrivenim predmetima...
« Poslednja izmena: 13. Feb 2012, 16:25:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Bude kako kada. U kecu je vise on problem, a u dvojci vise je problem da dodjes do njega nego on. Oni nekromanseri sto bacaju "Iron maiden" umeju da budu opasni. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Ništa od PVP u Diablu 3…bar ne odmah

Iako se ova igra sprema već jako dugo, u Blizzardu kažu kako neće sve njene komponente biti dostupne u startu.

“Nakon mnogo diskusije, osetili smo kako je odlaganje cele igre zbog PVPa bilo samo kažnjavanje svih koji očekuju kampanju i kooperativni mod, a koji su skoro spremni”, napisao je glavni dizajner Jay Wilson.

Kad PVP bude spreman, imaće više tematskih arena, PVP achievemente i matchmaking. “Znamo da mnogi od vas očekuju PVP”, dodaje Wilson, “i fokusiramo se nakon izlaska igre kako bi smo obezbedili da Arene budu brutalne, krvave, brze i sjajne kao što znamo da mogu biti”.

Izvor

________________________________________________________________________________

Iskreno, nije mi toliko krivo, samo neka ga zavrse vec jednom.  Smile Kazu da izlazi u drugom kvartalu 2012-te. To bi trebalo da bude do jula.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:03:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.