Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 20:48:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Diablo 2  (Pročitano 36809 puta)
Ucesnik diskusija

In five minuten my guzen explodiren!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung e250
Sta ne zauzima ny 1 gigu.Sa lodo mozda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Mogli bi malo da pricamo i o likovima igrice, njihovim karakteristikama sta treba da im se unapredjuje iz levela u level... ja u zadnje vreme najvise igram sa necromanserom, i uglavnom mu unapredjujem 3 stvari. to su kosturi, oni kosturi sto bacaju magije, i ono sto ojacava sve kosture...
« Poslednja izmena: 12. Feb 2008, 17:19:41 od pedja_kg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S
Paladin lvl 42
dificulity:Nightmare
peti grad treci quest
Ceo sajgon i war hammer sa 45 - 90 dmg+cold dmg 12-24 poison 29dmg i lighting dmg 10-16
Pravi lik za nightmare
Mogli bi malo da pricamo i o likovima igrice, njihovim karakteristikama sta treba da im se unapredjuje iz levela u level... ja u zadnje vreme najvise igram sa necromanserom, i uglavnom mu unapredjujem 3 stvari. to su kosturi, oni kosturi sto bacaju magije, i ono sto ojacava sve kosture...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S
To je moj lik
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

In five minuten my guzen explodiren!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung e250
Ja opet igram sa necromanserom.Skoro sam poceo i sad am treci grad na normalu.
Pa da kosturi i golemi.Meni je najbolji krvavi golem.Kad osteti nekoga meni daje helte[damage=life].Bas brzo prelazim.Mana mi je Fire i Cold resistance a prednost:4 kostura,2 magea,krvavi golem i pomocnik.Levl 21.Bijem sa nozem,nosim bone shield:35 def.Imam i onu kosu[stavlja se u dve ruke].Iako je ovo sve slabo sa likom otkidam.Prosli put sam dosao do Balla[na nightmareu].
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

bla

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
E ovako da pocnem i ja redom:
Nekromanser ima vise nacina kao i svi ostali igraci; mozes to sto si rekao kosturi sa golemom,mozes bone magije sa kletvama da kombinujes ili samo bone magije tj. bone spear,bone armor,bone wall....
Paladin: hammers,vigor,concentrtion i stit naj bolja kombinacija!!!
sorserka cold:tu nema sta da se kaze....frozen orb je naj..i sa tim kombinuj ono sto dize dmg,i zadnja sto smanjuje cold resist.
sorserka fire:fire ball,fire bolt, i poslednja za dmg,sa tim ima do 10000 dmg.
sorserka lightning:naj losije zato sto na hellu nema sta da trazi sa lightningom i ne preporucujem nista!
amazonka:strele su mnogo lose+mnogo mane trose,zato su koplja u kombinaciji sa valkerijem ok
druid:ludak,summonovanja mi se nesto ne svidjaju,jedino sto cenim jespirit sto duplira hp,a sto se tice magija budzite ili vetrove ili  vatru.
barbarin:treba vam dobar cekic ili koplje,spear ili hammer mastery naterajte do kraja, kao i whirlwind koji sa dobrim oruzjem i masterijem moze imati d0 4000 dmg. dalje vam trebaju aure za life i manu,defense i ona sto povecava skillove za 1,treba vam isto passivni def i natural resistans!
assasin:sa njom nisam nesto posebno igrao ali klopke su joj zakon
Sto se tice setovanih itema dobri su do nightmare-a,inace nista dalje neces moci sa njima!!!!mozes samo recimo angelic da koristis za barbarina angelic amulet i 2 ang. ringa,i dobijes oko 1500 attack ratinga
ili tako nesto za ostalo na hellu su ocajni!!!
Nesto da vam preporucim :imate u igri dagger koji se zove ja mislim gull 100% chance to find magic item,usmite barbarina i nadjite 2 komada,stavite oba 2 i uzmite magiju za kopanje po lesevima,namucicete se ali ja recimo koje sam stvari nasao to je strasno.....sa tim sam nasao i SOJ(ring 1 to all skills)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S
Gresis sektor iako igras 7 god ja sa paladinom igram ceo zivot slusaj ovo
prva ruka zeal druga fanatizam i da ukljucis holly shield samo to ti treba i kidas  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2008, 22:39:07 od salalbajzer »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kosturi su kod nekromansera mnogo dobri u pocetku, ali kasnije (u trecem nivou) postaju beskorisni, sa druge strane golem zna da bude jako koristan. Revajveri su u ranijim verzijama igrice bili zakon, ali u poslednjoj verziji koju sam ja igrao (expansion 1.10, ne znam dal je izasla neka posle ove) su poslali sranje. Sve jedno, kod nekromansera su ubedljivo najace magije ona kupa i glava sto prati zrtvu (zaboravio sam kako se zovu) jer na njih ne postoje rezistansi (osim ako cudoviste ima potpuni rezistans na magiju, ove valja izbegavati) a ovo je narocito vazno u kasnijem igranju. Kada se ove dve magije dopune do 20. nivoa, i pri tom dopunjuju jedna drugu, pa se uz to na nekromanserovu kosku i stit doda po jos tri bonus nivoa na neku od ovih magija, pa cak i na neki amulet ... nekromanser postaje mnogo mocan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

bla

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Gresis sektor iako igras 7 god ja sa paladinom igram ceo zivot slusaj ovo
prva ruka zeal druga fanatizam i da ukljucis holly shield samo to ti treba i kidas  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
pazi sad ovako ....ajde da odigramo ti i ja duel...ja sa hemerima i vigorom a ti koristi zeal.
brate ti meni neces moci da pridjes...shvatas?a da ne pominjem da imaju oko 2000 dmg tako da i da mi pridjes dovoljan je jedan da te zakaci i cao + nemozes da me stignes zbog vigora......veruj mi samo probaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S
jebiga vec sam napunio fanatizam 12 lvl zeal 15lvl holly shield 8lvl i kidam niko mi nista nemoze samo udaraju po stitu plus 5 ili 6 udaraca odjednom neznam sad tacno iiiiiiiii kidam diabla na nightmeru ubijem s po kurca a sad trebam u 5-om gradu da resim 4.quest
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 20:48:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.