Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DHSS : naplata tv pretplate protivustavna!  (Pročitano 2726 puta)
15. Jul 2008, 07:38:18
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15

Beograd - Demohrišćanska stranka Srbije saopštila je da od Ustavnog suda zahteva da hitno utvrdi da li je protivustavna odredba Zakona o radiodifuziji o naplati pretplate za RTS preko električnog brojila. DHSS zahteva od predsednika Skupštine Srbije da stavi na dnevni red parlamenta "narodnu inicijativu" sa više od 15.000 potpisa, kojom se predlaže izmena Zakona o radiodifuziji u delu koji se odnosi na naplatu televizijske pretplate. DHSS, kako se navodi u saopštenju, smatra da je plaćanje TV pretplate "sasvim normalno pa čak i nužno, ali tamo gde javni servis zaista to jeste, gde ima sve prateće programe i sadržaje, gde se rukovodstvo bira u saglasnosti sa zakonom i gde se naplata ne vrši kao taksa na električno brojilo - što je protivno Ustavu".

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Kakva je ovo glupost bilo gdje u svijetu mora ali mora da se placa rtv pretplata mora neme veze sa programom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Alcatel 258
sto je najgore za 400 dinara, sto je pristojna ili dovoljna cena za vecinu najsiromasnijih paketa kablovske... mi dobijamo Dragisu i srecne ljude 9999999999999 puta, pa to na svetu ima, znaci za pare koje dobijaju godisnje, mogu da finansiraju ali bukvalno "holivud razbijace kasa", a stoka je bezobrazna do te mere da za ono sto platis ne dobijes nista vec vredjaju ljudski razum...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Slazem se ja sa tobom program je za plakati ali ovde se ne radi o programu vec o pretplati tv koja mora ali jednostavno mora da se placa
Nije samo kod nas javni servis smece u mnogim zemljama je tako jako mali je broj javnih servisa sa jakim programima i velikom gledanoscu
Najgledaniji javni servis u Evropi je HTV 1 i HTV 2 a zasto

Mislim da ne moram mnogo o tome pricati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Alcatel 258
brate ako spominjes hrvate, ako nista drugo bar vremensku prognozu imaju zadnjih 100 godina da nikad nisu promasili, a kod nas ide "od oblacno, preko umereno oblacno do u potpunosti vedro" znaci cetvrto nema sve i da ocemo...
a htv ima bar 5 pristojnih filmova nedeljno, da ne pricam o normalnim kulturnim emisijama, iskreno osim emisije "leti leti pesmo moja mila" pa ajd da uzmem kao plus prenose svetskih sportskih dogadjanja sve ostalo je smece i ravno nuli...
samo da uzmemo ovako, nek u srbiji ima 200 000 domacinstava sa tv a ima i duplo vise, al nek ih toliko placa ... mesecno je to je 80 miliona dinara, da ne racunamo reklame, nek im za funkcionisanje plate ovo ono potrose polovinu a ne potrose sigurno, sta bre rade sa drugom polovinom pa za te pare mogu kupiti paramount za godinu dana il ne znam koje serije, serijale, dokumentarce odkupiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
плаћајте људи да гледамо жикину шареницу
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Are you talking to me?

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 111
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Samsung 
E ovoga, brate mora da se placa, stvarno mi je dosta! Pa zar smo mi toliko neuki,kao neko stado,pa sta god neko smisli-to ce i da bude?
Pa nisam ja saksija, imam i ja mozga da shvatim! Placao sam kad je pocelo...e sad vidim da od programa nema nista...E onda braco vi drpisete i delite plate
jer vam je neko rekao da ste Bogomdani-cvrc! Nema vise para,pa svi mi radimo na ucinak-trziste je neumoljivo! Za..bi te komunjarske price
Javni Servis.  Pozdrav od mene.
IP sačuvana
social share
Biće bolje posle rata.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Bosch 3322
ja gled'o danas arandjela golubovica i srecne ljude! majstor se opio kao bulja i zaspao pored shporeta pa su morali da rasprodaju svo meso da se ne pokvari! kako je bilo pre 20 godina tako je i sad! secam se da je to islo dok sam isao u osnovnu skolu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
аранђел, ивкова слава, гига моравац, па опет гига моравац, аранђел, зона занфирова, шурда, и тако у круг... још ће и касандру да ископају Smile
а главонја простак 250000 плату...
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Не плаћамо ми ТВ програм, већ плате новинарима и главоњама... Од када су најавили Галактику, а о филмовима од пре 3-4 год да не причам, сећам се да је међу њима био Дан после сутра....

Лопови....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Bosch 3322
zaboravili ste da pomenete partizanske filmove!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.