Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 01:07:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dexter  (Pročitano 237520 puta)
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.37
Bolje da se ubio. Mada mozda ovako nastavlja da kaznjava sebe...
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Finalna epizoda serije "Dekster" ocenjena kao "najgori kraj ikada"

Nakon osam sezona napete serije "Dekster", poslednja epizoda je ostavila fanove i kritičare u čudu i besu.

Fanovi i kritičari su ocenili poslednju epizodu kao "najgori završetak serije još od Sajnfelda".

Obožavatelji su bili veoma besni, pa su putem Tvitera kritikovali producente koji su dozvolili da se serija ovako završi.

Međutim, kada je reč o gledanosti, poslednja epizoda je probila sva očekivanja, a gledalo ju je 2.8 miliona ljudi. Cifra se popela na 3.3 miliona nakon repriza.

Poslednja epizoda je imala veću gledanost nego dodela Emi nagrada koja se održavala iste noći, pa su producenti bili i više nego zadovoljni.

Serija "Dekster" je počela sa emitovanjem 2006. godine i prati život mrtvozornika kojem ubijaju ženu, nakon čega on kreće sa nemilosrdnim osvetničkim planom, u kome brutalno ubija svakoga ko je bio umešan u njeno ubistvo.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Разочаран... требало је да заврши на електричној столици, знајући да су сви до којих му је стало мртви због њега, укључујући Хану и Харисона.

Ипак су прва и четврта сезона далеко испред осталих.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
androidNepoznat
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Serija "Dekster" je počela sa emitovanjem 2006. godine i prati život mrtvozornika kojem ubijaju ženu, nakon čega on kreće sa nemilosrdnim osvetničkim planom, u kome brutalno ubija svakoga ko je bio umešan u njeno ubistvo.

Izvor: Blic
Go home, Blic, you're drunk.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung 111111
Odgledao sam zadnju sezonu moje omiljene serije i razocaran sam totalno.Ne toliko zbog kraja koliko zbog cele zadje sezone generalno.

Ova serija je imala perspektivu oduvek jer je bila cudna i generalno sve vreme smo pomatrali zivot iz glave jednog psihopate i to mi je bilo interesantno.Msm cela ta fora kako on ubija ljude i pokusava da pritom vodi normalan zivot..dok se pored toga pita sto je on takav i pokusava da se uklopi.
Serija je takodje imala foru da on obicno naidje u svakoj sezoni na nekog lika sa kojim se juri..i ganja..do pred kraja.

Zadnja sezona je pocela da izgleda kao crtani film jebote...Svuda naokolo psihopate..Onaj klinac pa ovaj sto ubi debru..Pa ubistva koja izgledaju kao da se nisu dogodila..
Ovaj ubi komsiku dexteru..Svi se ponasaju kao da se nije ni dogodilo ubistvo..Ja kapiram da je serija,ali mora malo i da se glumi..Debra umire..Oni svi kao malo sjebani.Nista ono...kao normalno.
Kad pogledam na primer ljude koji su bili na pocetku i sada na kraju..Ono pola ubijeni i izginuli.A ovi sto rade sasvim normalni  Smile Pa je l nije glupo  Smile Da serija traje jos jednu sezonu,verovatno bi samo Masuka ostao ziv  Smile
Onog psihopatu ubija olovkom..A ova dvojica detektiva..Kao da oprastaju Dexteru.."U fazoni..Će sredimo buraz mojne da se brines .. Ovde mozes da ubijas kao lud i mozemo da ti sredimo"

Znaci prelako ubijanje ljudi i to..taj deo su preterali.

Ali opet jedna od mojih omiljenih serija definitivno.

Edit : Kraj je glup.
Ocekivao sam da on izgubi glavu na neki nacin.Jeste sve on istreniran i spreman..i odaje utisak da ne uvek moze da se izvuce.Ali generalno to je po meni mnogo logicniji kraj od ovoga.
Ovo samo vuce na nastavak.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 13:20:07 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 14:15:16 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.37
Najgori kraj ikad? Ne'jete vnago  Smile  Lost ima najgori kraj ikad.

Sad kad malo bolje razmislim ovo je ekstra kraj jer je totalno neocekivan, svi su ocekivali da ce se ubiti, da ce pobeci u Argentinu, da ce zavrsiti na stolici. Ovako je sve iznenadio, i ono bacanje sestre u more , kao sto je prethodne zrtve bacao je extra, jer Deb i jeste njegova zrtva. I na kraju, poslednja scena, od Dextera ostao samo Dark Passenger.  Smile Tako da u neku ruku, on se i jeste ubio jbt  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
  Završio sam gledanje poslednje epizode a samim tim i serije ukoliko ikada bude imala nastavak. Ova zadnja epizoda je totalni promašaj iako je pokazala da je pero jače od mača i da holivuđani ne mogu a da ne naprave na kraju limunadu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16

Smile Smile Smile
HAhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja to tek sad vidim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Nisam nesto preterano razocaran zavrsetkom serije nagledo sam se puno gorih, a najgore su one koje se ne zavrse  Smile Sta znam oladio sam se jos ranije od serije ovo do kraja sam cisto reda radi odgledao pa mi je malo i laknulo sto se zavrsilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 01:07:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.