Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 22:23:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dexter  (Pročitano 239370 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ja sam samo jedan odgledao Dexter.Early.Cuts.Gene.Marshall i prica je pre onoga sto smo gledali u seriji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1100
 Smile Smile Smile

LOS ANGELES (Reuters) - Actor Michael C. Hall, who plays a serial killer in the TV series "Dexter," said on Wednesday that he has been battling cancer but the treatment is almost finished and the disease is in remission.

The 38-year-old actor said in a media statement that he was diagnosed with Hodgkin's lymphoma, a treatable cancer of the lymphatic system. He did not say when the diagnosis was made.

"I feel fortunate to have been diagnosed with an imminently treatable and curable condition, and I thank my doctors and nurses for their expertise and care," Hall said.

His spokesman Craig Bankey said in the statement reported by People magazine that Hall's cancer is in remission and the actor will continue treatment as planned.

Hall plans to go with his wife and "Dexter" co-star Jennifer Carpenter, who plays his sister in the series, to the Golden Globe awards being held in Los Angeles on Sunday where he's nominated for best dramatic actor and the show as best drama.

Hall also plans to attend the Screen Actors Guild Awards the following weekend where he and the cast are also nominees.

Bankey said Hall planned to make the fifth series of the Showtime drama "Dexter" later this year.

In the show, Hall plays Dexter Morgan, a Miami police analyst who moonlights as a serial killer targeting sociopaths.

(Writing by Belinda Goldsmith, Editing by Miral Fahmy)

Copyright 2010 Reuters News Service. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed.
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 931
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nadam se da ce se izboriti s njim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC Sensation
prvo gledam vesti na E! kanalu i cujem sta ga je snaslo i sad pogledam poslednje 4 epizode serije i nek sve ide u k..ac,sad sam se skenjao Smile  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Nije strasno... izlecice se Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ма декстер је декстер....то је за њега ситна прехлада Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pu....to nisam znao...a valjda ce ga "prelezati"... Eno dobise i on i lithgow Globuse Smile
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Litgou je bio fantastičan, sasvim zaslužena nagrada. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Ericsson jeste
baš mi je drago što su dobili globuse odlični su glumci pridružujem se čestitkama Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia 6220 Classic
kao prvo,zelim brz i uspjesan oporavak majklu,i sve cestitke istom i za litgou-a na nagradama,zasluzili su ih...  Smile
moj osvrt na 4-tu sezonu:
razocaran sam...par stranica ranije,nedje na pola sezone,sam naveo razloge i zasto,tako je i ostalo i poslije zavrsetka sezone...jednostavno,nije to serija koju sam prosto gutao ranije...pratio sam je sa pribliznim entuzijazmom kao i lost,npr...sad...prava sapunica,sa predvidljivim zapletima,razvlacenjem,nekim nepotrebnim likovima...zavrsna scena me jedino podsjetila zasto volim ovaj tv show...krenimo redom:
rita...OMG...sto je ono...fenomenalan potez njeno uklanjanje iz serije...hvala piscima...  Smile
anhel i marija...zasto???sto im je trebalo ono???obozavao sam ovoga lika,totalno su ga upropastili,i kad bi isle njihove scene zeludac mi se prevrcao...pa nije to za jednu seriju kao sto je dexter!  Smile
debra...jebao je landi posred glave da je jebao...bljak!toliko je djevojka smorila sa njim da je to strasno...   Smile i ona mi je bila skroz gotivna,sa onim njenim ostrim i dugim jezikom,opustena...a sad...  Smile
masuka...takodje upropasten lik...a i velikim dijelom zapostavljen...
novinarka & kvin...  Smile nepotrebno...citav zivot joj se sveo na to da se spari sa nekim idiotom iz ubistava da bi na neki nacin pomogla ocu koji je ne hebe 2%...glupost...
dexter...trapav kroz citavu sezonu...
etc,etc...
john litgow...jedina svijetla tacka...briljantna gluma...ova scena...  Smile  Smile :
http://www.youtube.com/watch?v=sT8bjwHI-AA&feature=player_embedded
i eto tako...daleko,daleko iza fenomenalne prve 2-je sezone,i prilicno mlake trece...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 22:23:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.