Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojke jednostavno vole da muče muškarce  (Pročitano 30382 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Apple 15
Tacnije, to je moto dzelata iz Tokata... ali posto ste vec uspalili oko mucenja, reko' ajd i ja da dam prilog...

(sad mogu plusevi)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sony 
Pa neznam ja, sadisti često traže sadiste sebi. Smatram da takve osobe su pritajeni mazohisti, vole kada su u lošoj vezi gde ne mogu da budu sadisti, i ako nemaju tu vrstu veze onda je stvaraju. E sada, nije svako rođen mazohista, tako da od takvih autodestruktivnih, treba bežati 2 kilometra u luku.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2011, 23:44:07 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Apple 15
Poenta te recenice je da treba da onesposobis neprijatelja kako on tebe ne bi povredio... eliminisanje opasnosti... blokiranje pobune i napada...
Nema tu nikakve zelje za mucenjem, samo predostroznost...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sony 
Ako mene pitaš, to je u rangu sa opisom devojaka iz prvog posta. Napad u odbrambenu svrhu, nije odbrana, već alibi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Ili jako dobar takticki manevar....

Vidis... ono na sta sam pocela da obracam paznju poslednjih dana je taj dvostruki arsin koji ljudi serviraju...

Npr... govore da izgled nije vazan, pa opet kace svoje ulepsane fotke...
Ili... govore da politika nije vazna, pa opet znaju ko je na vlasti i sta se desava...
Govore i kako ovaj svet treba menjati i kako je sve otislo dodjavola, pa ipak ne zele nista da promene...

Tako i sa ovom pricom...

Govore kako nikada... nikada... nikada... ne bi mucili druge i kako je to "bljaaak", a to sigurno rade...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa neznam ja, sadisti često traže sadiste sebi. Smatram da takve osobe su pritajeni mazohisti, vole kada su u lošoj vezi gde ne mogu da budu sadisti, i ako nemaju tu vrstu veze onda je stvaraju.
Nekako, to dodje na svoje. Sadisti nadju mazohistu ili drugog sadistu ako imaju i mazohisticka svojstva i obrnuto.

Pristalica sam teorije da sve sto radimo, radimo sopstvenim izborom. Zato za nesto sto je nas licni izbor ne trebamo kriviti drugoga vec nas same.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Vidis... ono na sta sam pocela da obracam paznju poslednjih dana je taj dvostruki arsin koji ljudi serviraju...

Npr... govore da izgled nije vazan, pa opet kace svoje ulepsane fotke...
Ili... govore da politika nije vazna, pa opet znaju ko je na vlasti i sta se desava...
Govore i kako ovaj svet treba menjati i kako je sve otislo dodjavola, pa ipak ne zele nista da promene...
Mislim da je stvar u tome da ljudi jednostavno žele da se dopadnu. Svi mi to želimo, ma kako se izjašnjavali. Da se dopadnemo, da budemo prihvaćeni. To je potpuno prirodna težnja.

I ti ulepšavaš svoje slike, i ja ulepšavam svoje slike. Pa opet mi nije izgled najvažniji na svetu. Niti verujem da je tebi. Smile

Možda neko procenjuje da je drugim ljudima izgled, recimo, važan, pa igra po tim pravilima kako bi bio prihvaćen... a za sebe intimno gaji mišljenje da isti i nije toliko važan. Samo reč izgled ubaciš sa ''menjanje sveta'', ''bunt'', ''recepti za pitu'', itd. Grupišemo se prema sferama interesovanja; ako želiš da se inflitriraš među one koji akcenat stavljaju na nešto, onda je sasvim logično da to nešto kod sebe ističeš.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Nije najvazniji, ali je vazan... Ulepsavam i svoje i tudje slike... cak i slike nezive prirode...

Ali... ja nikada nisam tvrdila da izgled nije vazan... da mi nije vazno kako muskarac izgleda... da mi je vazna samo pamet, humor i sve to...

S druge strane... dovoljno je pogledati tu temu - Da li je izgled vazan... pa okrenuti na pocetak.. pogledati drugi post... moj odgovor... pa okrenuti i krenuti od kraja...

Sta mislis... koliko je tu istine?

Inace... ja se izvinjavam ako se neko nadje uvredjenim... ali... sto sam starija, vise sam osetljiva na neke stvari... tipa nepoklapanje reci i dela...

« Poslednja izmena: 26. Apr 2011, 16:24:28 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ma, naravno, ali ja samo pokušavam da kažem da to što se najčešće naziva dvostrukim aršinima ne mora nužno da bude negativno konotirano. Prosto, ljudi imaju različitu motivaciju prema različitim stvarima i ljudima... a ta motivacija uglavnom može da se svede na želju za dopadanjem.

Kada se priča o izgledu konkretno, vrlo je bitno da se napomene o čijem izgledu je reč... Da li u kontekstu muško-ženskih odnosa, prijateljskih, da li naš sopstveni izgled, izgled kao ideal muške odnosno ženske lepote, izgled kao karta za uspeh, izgled u poslovnom okruženju, izgled kao najvažniji adut i tako dalje... Sve su to različita poimanja izgleda, a ta tema mi nikada nije ni bila interesantna jer previše površno gleda na stvari.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
A kakav je interes da se dopadnes internet ljudima?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.