Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 13:38:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojka ?!?!?  (Pročitano 2131 puta)
14. Mar 2010, 12:13:17
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Iz moje prosle teme ste mogli da vidite da sam imao problema sa devojkom e to je sada postalo vec jako ozbiljno ti problemi, jako se svadjamo i izgleda da cemo raskinuti. Ona vodi prema tome da ja raskinem, ja ne znam sta da radim. Volim je a opet mislim da nasa veza nije to to. Znam da ce te mi reci da sam moram da odlucim ali jednostavno ne mogu i ne znam sta da radim. Moze neko da mi pomogne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Raskini.

Veza je nešto što treba da bude izvor zadovoljstva, smeha, uživanja za oba partnera. Ako se ne slažete onda to nije veza već sad, bez obzira na seksepil.

I kad raskinete gledaj da se to ne pretvori u novi rat sujete. Idi dalje svojim putem i nek ona ode njenim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Problem je sto smo zajedno skoro 3 godine i idemo zajedno u razred pa mi to jako tesko pada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Wildfire S
Znaš kako kažu "ono što nas ne uništi, ojača nas"

Svađe su sastavni deo veze i nikad nisam razumeo (a ni podnosio vala) pojedine drugarice i drugove koji mi kažu: "Mi imamo savršenu vezu, mi se ne svađamo."
Ne mogu ni da zamislim koliko je to dosadna veza a obično se ubrzo i završi ta "savršena" veza... pretpostaljvam upravo iz tog razloga.
Ukoliko su to svađe i neslaganje kojem se ne može doći na kraj, mnogo je lakše raskinuti nego se mučiti, jasno.
Međutim, moraš shvatiti da su konflikti poprilično normalna stvar koja će te čekati u svakoj budućoj vezi jer svi posedujemo mane i nadam se da nećete odma' bežati jedno od drugog kad se dese, ponekad je izazov rešavati ih i to je ono što vas učvršćuje. Ne znam oko čega je konkretno vaš problem ali u 90% posto slučajeva je u pitanju nedostatak komunikacije zbog koje mnoge stvari budu pogrešno protumačene negde u budućnosti.

Anyway.
Kao što je lako biti prijatelj u zajebanciji i šali, tako je i lako prihvatiti tuđe vrline i voleti ih... mane su ono oko čega trebamo proraditi, naći zajedničku tačku ili kompromis i izaći na kraj s njima. A njih svi imamo. Bukvalno svi.
To je jedna od retkih situacija gde se može potvrditi generalizacija.
A to je zato što nismo svi isti...
Međutim to je već neka druga priča...

Napomena - dok ste kucali komentar novi odgovori su se pojavili na temi. Možete ih pregledati pre slanja vašeg komentara.

Problem je sto smo zajedno skoro 3 godine i idemo zajedno u razred pa mi to jako tesko pada

Ne razumem.
Postalo vam je dosadno i monotono pa je to uzrok problema?
Ili je to odgovor na Simijonin post i razlog zašto ne želiš da raskineš?
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 12:44:33 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N-shurnaest
Heheh lol ...

Sedmo dva ?  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Wildfire S
Heheh lol ...

Sedmo dva ?  Smile

Da mi je samo znati na koji ovo tačno način doprinosi temi i rešavanju problema ovog zbunjenog mladića? Smile Lol lol lol...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ne razumem sta mu znaci ono sedmo dva ali dobro...
Nije postalo monotono nego se jako puno svadjamo i to zbog gluposti i sitnica nekih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Ljudi se menjaju. Ljubav traje 2-3 godine i kraj. Dogovorite se ko ljudi da oslobodite jedno drugo i da probate nove veze pa ako za 5-6 godina budete smatrali da postoje razlozi probajte zajedno ponovo. To je mnogo bolje nego da se svađate pola godine i raziđete kao neprijatelji.

Vi ne možete znati kako bi vam bilo u drugim vezama jer ni jednu drugu niste probali. Znači da ne možete nikako znati da li vam je ova veza dobra.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 12:50:44 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Wildfire S
Ljudi se menjaju.
Tačno. Smile
Ali... jel' samo na gore kao što je izgleda po tebi ili... pak... može i na bolje? Smile
Ako je samo na gore, jasno... nema tu više šta, veza je gotova... ali ako nekim kosmičkim čudom mogu da se promene (ili vrate) na bolje ne verujem da treba tek tako da se odrekne svega. Posebno ne nakon truda od 3 godine...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Nije pitanje da li je nešto bolje ili gore, pitanje je da li su se promenili na istu ini na suprotne strane. Kao što ne možeš reći da je put na sever bolji od puta na zapad, nego je pitanje gde želiš da stigneš, tako je i u vezi pitanje gde želi da stigne svaki od partnera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 13:38:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Devojka

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.