Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojčicu iz Valjeva usmrtio voz, nije ga čula jer je nosila slušalice u ušima  (Pročitano 11642 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Ti krenes na zeleno, covek koji ne postuje propise krene da te udari kolima koja se krecu 100 kilometara na sat i naglo skrene da bi te izbegao i ubije 5 ljudi na trotoaru.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ja sam jednom setao sa slusalicama u usima, za mene je to jako neprijatno i nezgodno iskustvo. Nisi uopste svestan okoline, niti cujes ko ti dolazi otpozadi, niti sa strane. Kada vidim likove da voze bajs sa slusalicama zapitam se sta njima fali u glavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Ja sam jednom setao sa slusalicama u usima, za mene je to jako neprijatno i nezgodno iskustvo. Nisi uopste svestan okoline, niti cujes ko ti dolazi otpozadi, niti sa strane. Kada vidim likove da voze bajs sa slusalicama zapitam se sta njima fali u glavi.

istina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
HTC One
Ti krenes na zeleno, covek koji ne postuje propise krene da te udari kolima koja se krecu 100 kilometara na sat i naglo skrene da bi te izbegao i ubije 5 ljudi na trotoaru.

To nikako nije moj greska... osim da sam covek panter pa u sekundi skocim dva metra kako bi gospodin nespokojno i bez stresa nastavio zapocetim pravcem... sa slusalicama ili bez.  Smile

Stvarno, taj deo me ne zanima niti bih se osecao odgovorno. Kriv je vozac, tacka.

Osim onoga sto je Roki rekao, sve ostalo su sbbkbb scenariji, gde pritom pesak nikako nije kriv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung SGH-E590
Nije kriv, ali je mrtav. Smile

Inace dosta vise sa ovom pricom, ja sam pobedio. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89

To nikako nije moj greska... osim da sam covek panter pa u sekundi skocim dva metra kako bi gospodin nespokojno i bez stresa nastavio zapocetim pravcem... sa slusalicama ili bez.  Smile

Stvarno, taj deo me ne zanima niti bih se osecao odgovorno. Kriv je vozac, tacka.

Osim onoga sto je Roki rekao, sve ostalo su sbbkbb scenariji, gde pritom pesak nikako nije kriv.
Sa stanovista drzave si kriv, odnosno da ti nisi nosio slusalice ne bi zakoracio na kolovoz i time posredno stvorio okolnosti koje su pobile pet drugih ljudi. Samim tim drzava donese zakon da ne smes da ucestvujes u saobracaju dok nosis slusalice. I drzava ti napise kaznu na jedno 5-10 hiljada svaki put kad ih nosis i onda odjednom vise nemas motiv da slusas muziku dok ucestvujes u saobracaju nego to ostavis za vreme kad si kuci. Smile

Secam se dok sam ucio saobracajnu srednju skolu da nam je jedan profesor objasnjavao zasto drzava ulaze u bezbednost saobracaja. On je to objasnio cenom kostanja. Naime drzavi se vise isplati da ulozi u bezbednost saobracaja nego da placa lecenje ljudi nastradalih u saobracajkama. A posto mladi ljudi najvise ginu u istim onda drzava gubi nekoga ko ima najvecu produktivnu moc.

A posto je drzavi u interesu da joj gradjani budu zivi i zdravi, onda ona donosi zakone i povecava bezbednost saobracaja. Vrlo je prosto. Smile A tom ignorantskom logikom "kome ja smetam" dolazimo do anarhije koja nije bas sjajno drustveno uredjenje. Makar meni Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2015, 22:53:33 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Jadna devojcica, nastrada zbog svoje ne paznje. Smile Sa druge strane, sta ce sa slusalicama na pruzi?  Smile Od toliko mesta gde moze da se slusa omiljena mjuza park, klupica u praku ili ispred zgrade, pored pruge negde, ona bas na pruzi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
HTC One

Sa stanovista drzave si kriv, odnosno da ti nisi nosio slusalice ne bi zakoracio na kolovoz i time posredno stvorio okolnosti koje su pobile pet drugih ljudi. Samim tim drzava donese zakon da ne smes da ucestvujes u saobracaju dok nosis slusalice. I drzava ti napise kaznu na jedno 5-10 hiljada svaki put kad ih nosis i onda odjednom vise nemas motiv da slusas muziku dok ucestvujes u saobracaju nego to ostavis za vreme kad si kuci. Smile

Secam se dok sam ucio saobracajnu srednju skolu da nam je jedan profesor objasnjavao zasto drzava ulaze u bezbednost saobracaja. On je to objasnio cenom kostanja. Naime drzavi se vise isplati da ulozi u bezbednost saobracaja nego da placa lecenje ljudi nastradalih u saobracajkama. A posto mladi ljudi najvise ginu u istim onda drzava gubi nekoga ko ima najvecu produktivnu moc.

A posto je drzavi u interesu da joj gradjani budu zivi i zdravi, onda ona donosi zakone i povecava bezbednost saobracaja. Vrlo je prosto. Smile A tom ignorantskom logikom "kome ja smetam" dolazimo do anarhije koja nije bas sjajno drustveno uredjenje. Makar meni Smile

Dobar je profa, drzava mu na prvom mestu... odnosno budzet. Naravno, drzava placa... nikako gradjani. Drzava je entitet koji izvadi pare iz svog dzepa.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Drzava je entitet koji stiti prava gradjana. Jedino je u glavama Srba drzava neprijatelj koga treba prevariti i zajebati Smiley Pa si tako pricao o zloveniji gde svi staju ispred pesackog jer taki tako treba, al zato je Srbima bitno da stignu deset sekundi pre.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Citat

I covek je potpuno u pravu.

Zato imas trudnicko bolovanje, bolovanje, zabranjena su ubistva, silovanja, nanosenje telesnih povreda, narkomanija, postoji zdravstveno osiguraje, socijalno, alimentacija, podela imovine, etc.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.